Robogó Tuning

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassan B
Mellesleg, ha valakinek van (vagy tud) eladó sport kipufogót, az szoljon! Valahogy nincs kedvem 20-30 ezret fizetni egy újért...

][ ВАЗ ][

Hassan B
Hát nem is nagyon szeretnék, ezért is írtam, hogy hátha vannak dolgok amivel olcsóbban lehet rajta javítanni valamit....

][ ВАЗ ][

pszihopata
Semmi mást nem érsz el vele,minthogy elolvasztod a dugattyú kipufogó felõli sarkát,ami ráfolyik a gyûrûkre.Új dugó gyûrû!Zetorg /14/-igaza van.

Egy 50/70-esre szánt rezonátoros dobon miért nincsen 3-4 centis összekötõcsõ szerinted?Nem értenek hozzá?

Mielõtt hülye tanácsokat adsz,utánaolvashatnál egy-két dolognak!

Talma motorján nincsen 3 centis!

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Czdano
"Üdv!
Legelõször, mielõtt mindenki beszolna, leszögezem, hogy tudom, van már robogós topikk, de ez robogó TUNING topic. A megértést köszönöm. :)" ^^

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Benc16
sztem ez befér ide: robogók

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

schrank
persze csajok miiii ? jó az röfinek is partyba vágva <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

kraawz
szerinted õ költ rá ? :|

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

PíszLávJuniti
:AS:D:SAD::FA:F:AS:SD
tuning robogó

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Zetorg
2T-nek kell valamennyi folytás.az ilyen házi tuningok sose lesznek jók...
nem véletlen néz ki úgy egy sport csõ, ahogy.

Nem úgy értettem, hogy akkor most ahogy kedvem van hajlítok 2 t-3 mat, mert akkor 1 nagy rakás sz@r lesz az egész.
Csak én kicsit 1 szerûsítve írtam le.
De PL jó dolog az is, ha fogod, levágod a kipufogó dob végérõl az az 1-1,5 cm átmérõjû folytásnak szánt csonkot, helyére beraksz 1 3-4 centist, ezt megteszed a kipufogócsõvel is, és a rögzitõt ami a leömlõ végén van azt akkorára szélesíted mint a blokk kivezetése, mert ott is van folytás...
Persze ezek elõtt fogod, és ketté vágod a dobot és kiüríted belõlle a tartalmat, ami szint úgy folytás...

[Walaki]D`Lair
Sajna egy kétütemû robogón nem úgy megy, hogy találomra hajlítgatsz...:))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Aszmegcsinálom a gokartommal is..-.-
Inkább kell valami jó kis kipufogórá azt annyi.gyárit áthelyezni egy KUKA nevezetû helyre, vagy eladni, egész szép summát adnak a robogó kipukért, ~5 k.
De elõtte leömlõ csatlakozását kötberajzolod mejd kivágod félcentis acéllapból, és ráhegesztess 1 kicsivel nagyobb csövet a gyárinál és elkezded hajlítgatni kedved szerint, persze nem a blokk on hanem a satuban..:)

chalezlopez
Az nem LAGSZORO??

Vamos Argentina!

toysoldier
<#eljen><#nyes><#nyes><#worship>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

zsolesz92
Vegyé rá neont meg ledeket, és kész a karácsonyfafa. na jó vicc volt meg lehet izlésesen is csinálni, de monnyuk nem árt egy picit érteni hozzá

Sadist
De azért addig a csajoknak csak kéne valamivel villantani :D

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

[Walaki]D`Lair
Ha adhatok egy tanácsot: Egy kurva fillért ne költs robogó tuningra, nemsokára úgyis "kinövöd"...;)))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Beast Machine
az LÁGSZORO, hitetlen kutya!!!!!

...vágod?

[Walaki]D`Lair
LÁGSZÓRÓT RÁÁÁ!!! :D:D:D:D:D:D:D Aztán lehet vele DORRUNGATNI :ASD:ASD:ASD:ASD:ADS:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:

Hassan B
Miért ne....? lopásvédelem... :)

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Sadist
Mit szeretnél ráTUNINGOLNI? Lángszórót? <#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hassan B
Üdv!
Legelõször, mielõtt mindenki beszolna, leszögezem, hogy tudom, van már robogós topikk, de ez robogó TUNING topic. A megértést köszönöm. :)

Nos engem mostanában kezdtek el érdekelni az ilyen robogóra való tuning cuccok. Egy Malaguti F10-est hajtok már egy ideje, de még nem gondoltam rá, hogy tuningoljam. A topik lényege alapjába véve, hogy segítsünk egymásnak. Nos engem is érdekelnének apró tippek, hasonlók, mivel anyagilag nem vagyok annyira elengedve, hogy mindenbõl a legjobbat vehessem meg...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

← ElőzőOldal 3 / 3