Californication (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gz8

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

magus
senki sem nézi ezt a sorozatot? pedigjó, david duchovny tekintve h egy lecsuszott szinesz tok jol alakitja a lecsuszott irot, es amugy meg nagy osztasok vannakbenne. meg CSOCSOK ha vkit csak ez izgat

Bandee1987
aha, értem.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

LasDen
nekem is bejövõs...eddig 2 részt láttam, de már a 3. is megvan csak még feliratra várok :D
A 2. részben az volt a legjobb, mikor hátulról tolja a csajnak aztán hátra esik és lehányja a képet xDDDDDD[/spioler]

pár? több pár :D

+fav

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

akyyy
mer szvsz csak régebbi adatbázisban keres:D

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Bandee1987
basszus, sry, de akkor keresõ miért nem irta ki?

még 1* sry

akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Bandee1987
Na, szal nemtom ki látta eddig ezt az új sorozatot, én most néztem meg az elsõ részt, sztem kurvajó, David Duchovny nagyon jól alakítja a szétcsúszott írót, maga a karakter nagyon nagy arc amúgy :). Poénok ütnek rendesen, és elég szabadszájúak a fõszereplõk is. Ja, mellesleg nem rossz, hogy van benne pár cici is :)

További infók: Californication pilot vélemény by Human Insect
Californication 3 rész után by Human Insect