52
  • 2504
    itt olvastam a tesztet innen vettem az a nagy fogyasztást:D
    http://prohardver.hu/cikkek/2007-06-11/szupermodellek_vga_bizniszben/oldal_2.html
  • mikloss
    Jujj dejó kihagytam a 6000-es 7000-es 8000-es szériát de még az is lehet, hogy a 9000-ről is lecsúszok. 4-5 generációnként váltok úgylátszik
  • Filiic
    Vajon miért kéne minden évben új videó kártyát venned? Csak azért mert megjelenik egy új? Hát erőltesd meg magad, és ne vegyél, akkor nem fogsz majd hőbörögni, hogy kiszipolyoznak. Ha egyébként sem veszel, akkor mit zavarna téged, hogy más örömmel újít néha?
  • Godefroy
    JA sok barmot át lehet verni "azuristen mennyit fogyaszt a gép" tipusú média streammel...

Itt is nyomják ezerrel.
    Nekem a komplett konfigom 180 watott eszit 7900 gtx el core 2 vel 3 vinyo meg 2 giga ram.
    ennyit erről.
  • Caro
    Javaslom vezessük be, hogy számítógépet csak emberi erővel megtermelt árammal lehessen hajtani.
    Ezzel védjük a környezetet, hiszen az ember csak bioüzemanyagot használ fel és kondícióban tartjuk a felhasználót is.
    ÉS elérjük, hogy tényleg szempont legyen az energiatakarékosság. Azt hiszem nem sokan lennének, akik bevállalnának egy 130 W fogyasztású videókarit :D
  • BCS pixel
    S3 Graphics
    vaz s3 tulélte ekkora verseny mellett? vagy csak poénból csinálnék néha egy egy kártyát :D
  • scorpeeon
    Közben utánanéztem a fogyasztásnak, a legjobban megizzasztva sem lépi túl a 130W-ot. Nem mondom, hogy ez kevés, de messze nem 300W.
  • scorpeeon
    Meg a lónak a f@sza. Csak a kártya fogyasztása 300W? Te eléggé el vagy tévedve, barátom... Jöjjön minnél hamarabb egy jó kis GF9-es kártya a mostani 320 megás 8800GTS helyére (árban). Eddig 320 megás 8800GTS-t terveztem venni, de ezek után inkább megvárom ezeket.
  • peterx
    jajj dejó h kihagytam a 8000-es szériát!! :)
  • 2504
    ebben egyetértek veled meg az is kiszúrás az emberrel hogy maga a 8800 GTX fogyaztásai is majdnem 300W és ez csak a kártya!!!!!!
  • Csaba42
    BANZAI-BANZAI-BANZAI!!!!!
  • bertino
    éljen a lehuzás és a fogyasztók további átkúrása ezzel a "évente uj VGA-t jelenítünk meg" dologgal