14
-
dani910 #14 Valamint Röntgen -
dani910 #13 Sztem a valaha létezett legnagyobb tudósok, feltalálók:
Nikolausz Kopernikusz (új világkép)
Galileo Galilei (csillagászati felf, fizikai gondolatok, mozgások vizsgálata)
Blaise Pascal (számológép, hidrosztatika, nyomás)
Sir Isaac Newton (új fizikai világkép, mechanika, optika)
Charles Robert Darwin (evolúcióelmélet, tudományos megfigyelések, természetbúvár)
Neumann János (Számítógép)
Albert Einstein (relativitáselmélet)
Gábor Dénes (holográfia, elektronoptika, 62 találmány)
Thomas Edison (1093 találmány, köztük: fonográf)
-
echo #12 Ez de durva!!!! Hogy a fenében nincsenek még tömegek az utcákon, hogy egyáltalán ilyen rendelkezéseket hoznak?? -
wanek #11 "csak ök legállisan igáznak le másokat" - szó sincs róla, hogy legális lenne. Az erősebb kutya b@szik elv alapján csinálnak mindent. -
kadar1 #10 Nem tudom mit világitanak.Usánál nagyobb terorrista nincs a földön,csak ök legállisan igáznak le másokat :).
Egyébbként ez minden államban müködik.Van hol ezt nyiltan felvállalják -
dez #9 "Caltechhel" - inkább Caltechkel, mivel itt a ch-t k-nak ejtjük, és a -vel ahhoz hasonul. -
pez #8 "the land of the free" -
#7 az a szomoru, hogy amit mondtal nem vicc. lehet kicsit eros, de nagyon talalo! -
HUmanEmber41st #6 Lásd még sg/new world order topicját :D :D
pár éven belül az összes USA állampolgárnak lesz ilyenje, mert különben lemondhat állampolgárságáról és mehet Észak Koreába hazaárulónak :D -
Vang So #5 Itt most arról van szó, hogy kiknek kötelező, azaz nem egyes esetekről, hanem full-spektrumról van szó. Nekem sincs, pedig tanítok egyetemen. -
kvp #4 "Ja, csak nem a Műegyetem oktatóinál vagy az Albacomp takarítói között használják."
Egy ideje ott is, meglepodnel hany muegyetemi tanarnak van c tipusuja, csak azert hogy megtarthassa az allasat az egyetem vagy az akademia altal letrehozott cegnel. Egyebkent a takaritoknak is kell, kulonben nem mehetnenek be a szobakba takaritani... (a vicc az, hogy beleegyezestol fuggetlenul megvan az allami lehetoseg barkit megyfigyelni csak a beszerzett info nem hasznalhato birosagon csak zsarolashoz) -
Vang So #3 Ja, csak nem a Műegyetem oktatóinál vagy az Albacomp takarítói között használják. -
DompR #2 Nonézcsak, a lyúeszéj mégsem annyira a rózsaszínű szabad álomország? Hogymikvannak, maris! -
wanek #1 Úgy kell nekik! :)
Az átvilágítósdit egyébként mindenhol használják, nálunk ezt "C" típusú ellenőrzésnek hívják.