Kipakolt az EA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Sims 2 Deluxe: Szeptember 20. Még pár hónap kiadják az összes Sims 1-es kiegészitõt a 2.-hõz is + kell még pár "krónika". És már jöhet is Sims 3. Lehet kezdeni újra a "Rókabõr" nyúzást, de ha ez kell a népnek akkor hajrá EA Games.
dronkZero
Az ÍÉGémsz nem fejlesztõ cég. Kiadó.
Aki sportjátékkal játszik számítógépen, azzal valami nagyon nincs rendben. Szerintem.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

EA a legszarabb fejlesztõ cég. fifa 08 demo után már nyugodtan kijelenthejük.

A gyalázatos Fifa 08 demó után én nem vállalnám be a teljeset.
Nyáron kint kell játszani a levegõn, meg dolgozni kell az új gépért/játékokért meg nyaralni. Télen meg õsszel bent rohadsz a szobában mert kint hideg van.

Töredezettségmentesítőtlenítetthetlenségtelenítőtlenkedhetnétek!!!

tommyg
sims 2 bon voyage kimaradt

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

ien,hanem azé,hogy szar a gépem... AZ EA MONNYON LE!

pepe792
Fifa... lol... Ha nem lenne odaírva a demoba hogy '08 rá se jöttem volna, hogy ez az új fifa... 2D-s rendezõk, újságírok, nézõk... grafika ugyanolyan sz@r mint a '07. Na ez az a játék ami biztos hogy nem kerül fel a gépemre.

Crisys, Fußball Manager

lol
ez nem feltétlen a kiadó hibája<#eplus2>

NBA november?Mért kell annyit várni,már menni fog az alapszakasz akkor és látszódni fognak a kihagyott igazolások,már ha lesznek.
és ezek közül egy sem fog menni a gépemen,fincsi lesz:S

HAF Rigel
sajnos nem értem õket , mert igy biztos kimarad 1-2 cím amit ha pl nyáron jött volna lehet hogy megveszek. Egy játékos nyáron is játszik , miért hiszik a kiadók hogy nem ?

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

...és ez még csak az EA... Ha jatszani akarok, akkor kezdek gyûjteni 😄