Kipakolt az EA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Sims 2 Deluxe: Szeptember 20. Még pár hónap kiadják az összes Sims 1-es kiegészitõt a 2.-hõz is + kell még pár "krónika". És már jöhet is Sims 3. Lehet kezdeni újra a "Rókabõr" nyúzást, de ha ez kell a népnek akkor hajrá EA Games.
Az ÍÉGémsz nem fejlesztõ cég. Kiadó.
Aki sportjátékkal játszik számítógépen, azzal valami nagyon nincs rendben. Szerintem.
Aki sportjátékkal játszik számítógépen, azzal valami nagyon nincs rendben. Szerintem.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
EA a legszarabb fejlesztõ cég. fifa 08 demo után már nyugodtan kijelenthejük.
A gyalázatos Fifa 08 demó után én nem vállalnám be a teljeset.
Nyáron kint kell játszani a levegõn, meg dolgozni kell az új gépért/játékokért meg nyaralni. Télen meg õsszel bent rohadsz a szobában mert kint hideg van.
Töredezettségmentesítőtlenítetthetlenségtelenítőtlenkedhetnétek!!!
sims 2 bon voyage kimaradt
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ien,hanem azé,hogy szar a gépem... AZ EA MONNYON LE!
Fifa... lol... Ha nem lenne odaírva a demoba hogy '08 rá se jöttem volna, hogy ez az új fifa... 2D-s rendezõk, újságírok, nézõk... grafika ugyanolyan sz@r mint a '07. Na ez az a játék ami biztos hogy nem kerül fel a gépemre.
Crisys, Fußball Manager
lol
lol
ez nem feltétlen a kiadó hibája<#eplus2>#eplus2>
NBA november?Mért kell annyit várni,már menni fog az alapszakasz akkor és látszódni fognak a kihagyott igazolások,már ha lesznek.
és ezek közül egy sem fog menni a gépemen,fincsi lesz:S
sajnos nem értem õket , mert igy biztos kimarad 1-2 cím amit ha pl nyáron jött volna lehet hogy megveszek. Egy játékos nyáron is játszik , miért hiszik a kiadók hogy nem ?
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
...és ez még csak az EA... Ha jatszani akarok, akkor kezdek gyûjteni 😄