14
  • BlueGold
    The Sims 2 Deluxe: Szeptember 20. Még pár hónap kiadják az összes Sims 1-es kiegészitőt a 2.-hőz is + kell még pár "krónika". És már jöhet is Sims 3. Lehet kezdeni újra a "Rókabőr" nyúzást, de ha ez kell a népnek akkor hajrá EA Games.
  • dronkZero
    Az ÍÉGémsz nem fejlesztő cég. Kiadó.
    Aki sportjátékkal játszik számítógépen, azzal valami nagyon nincs rendben. Szerintem.
  • Suffering
    EA a legszarabb fejlesztő cég. fifa 08 demo után már nyugodtan kijelenthejük.
  • kanduhr
    A gyalázatos Fifa 08 demó után én nem vállalnám be a teljeset.
  • QpaQ
    Nyáron kint kell játszani a levegőn, meg dolgozni kell az új gépért/játékokért meg nyaralni. Télen meg ősszel bent rohadsz a szobában mert kint hideg van.
  • tommyg
    sims 2 bon voyage kimaradt
  • gyuri12
    ien,hanem azé,hogy szar a gépem... AZ EA MONNYON LE!
  • pepe792
    Fifa... lol... Ha nem lenne odaírva a demoba hogy '08 rá se jöttem volna, hogy ez az új fifa... 2D-s rendezők, újságírok, nézők... grafika ugyanolyan sz@r mint a '07. Na ez az a játék ami biztos hogy nem kerül fel a gépemre.
  • ldavid
    Crisys, Fußball Manager

lol
  • neoG
    ez nem feltétlen a kiadó hibája
  • kumica
    NBA november?Mért kell annyit várni,már menni fog az alapszakasz akkor és látszódni fognak a kihagyott igazolások,már ha lesznek.
  • gyuri12
    és ezek közül egy sem fog menni a gépemen,fincsi lesz:S
  • HAF Rigel
    sajnos nem értem őket , mert igy biztos kimarad 1-2 cím amit ha pl nyáron jött volna lehet hogy megveszek. Egy játékos nyáron is játszik , miért hiszik a kiadók hogy nem ?
  • lipike008
    ...és ez még csak az EA... Ha jatszani akarok, akkor kezdek gyűjteni :D