14
-
BlueGold #14 The Sims 2 Deluxe: Szeptember 20. Még pár hónap kiadják az összes Sims 1-es kiegészitőt a 2.-hőz is + kell még pár "krónika". És már jöhet is Sims 3. Lehet kezdeni újra a "Rókabőr" nyúzást, de ha ez kell a népnek akkor hajrá EA Games. -
#13 Az ÍÉGémsz nem fejlesztő cég. Kiadó.
Aki sportjátékkal játszik számítógépen, azzal valami nagyon nincs rendben. Szerintem. -
Suffering #12 EA a legszarabb fejlesztő cég. fifa 08 demo után már nyugodtan kijelenthejük. -
kanduhr #11 A gyalázatos Fifa 08 demó után én nem vállalnám be a teljeset. -
QpaQ #10 Nyáron kint kell játszani a levegőn, meg dolgozni kell az új gépért/játékokért meg nyaralni. Télen meg ősszel bent rohadsz a szobában mert kint hideg van. -
#9 sims 2 bon voyage kimaradt -
gyuri12 #8 ien,hanem azé,hogy szar a gépem... AZ EA MONNYON LE! -
#7 Fifa... lol... Ha nem lenne odaírva a demoba hogy '08 rá se jöttem volna, hogy ez az új fifa... 2D-s rendezők, újságírok, nézők... grafika ugyanolyan sz@r mint a '07. Na ez az a játék ami biztos hogy nem kerül fel a gépemre. -
ldavid #6 Crisys, Fußball Manager
lol -
neoG #5 ez nem feltétlen a kiadó hibája -
kumica #4 NBA november?Mért kell annyit várni,már menni fog az alapszakasz akkor és látszódni fognak a kihagyott igazolások,már ha lesznek. -
gyuri12 #3 és ezek közül egy sem fog menni a gépemen,fincsi lesz:S -
#2 sajnos nem értem őket , mert igy biztos kimarad 1-2 cím amit ha pl nyáron jött volna lehet hogy megveszek. Egy játékos nyáron is játszik , miért hiszik a kiadók hogy nem ? -
lipike008 #1 ...és ez még csak az EA... Ha jatszani akarok, akkor kezdek gyűjteni :D