229
Okosabb vagy, mint egy 5.-es?
-
#29 Nagyon irritálo müsor,lecseng rola,h kb monika show szinten van.Az a lenyege h lejarassa a felnötteket,holott már maga a kérdés is bugyuta: okosabb vagy mint egy 5-es?
Attol függ miben.Nyilván okosabb egy felnött,más kerdes h nem emlekszik altalanos iskolas tanulmanyaira,ezek a kis sztárporontyok sem fognak majd emlekezni semmire,ha majd felnönek.
Tul van 'rendezve' az egesz,ez a pacsi ide pacsi oda dolog nagyon elnagyolt.Nem beszelve tilla idegesitöen retardált fejéröl,es stilusarol. -
eLiXir #28 én okosabb vagyok nálatok is :cccccc -
#27 még mindig rtl-s vagyok,és ezek után az is maradok. -
TomDantes #26 Komolyan mondom, ezt a nagy f@szságot! Ilyen kérdést fel tenni , Hogy hívták Attila feleségét? Melyiket a kutya úristenit? Mert több is volt neki! Azt a sz@rkupacot! Nem is nézem többé ,ennyi elég volt! -
#25 Egyik részt sem tudtam megnézni viszont ha ennyire szar akkor legközelebb belekukkantok. Mikor még el sem kezdődött akkor is tudtam, h gagyi lesz. Osztályban is van egy stréber gyerek. Egész nap olvas, nem akar egy barátot se... Leszarom, hogy okosabb nálam, nagyon szar lehet az élete. -
#24 Csak belenéztem, de ez valami nagyon nagy fosh. -
#23 Csak engem irritálnak ezek a stréber kölkök a műsorban? :)
Sztem roppant idegesítőek! Tény, hogy a 2. perctől már üvöltve váltottam csatornát! :)
Valahogy az jön le ezekről a gyerekekről, hogy mindegyikük felsőbbrendünek érzi magát valamiért...biztos a TV hatása...de akkor is szánalmas és undorító.
Ha sokáig megy a műsor és csak velük (max 1 évig mehet velük gondolom), akkor már biztosra mondható, hogy mire felnőnek, nem piskótán elkanászodnak! -
#22 "ráadásul pont 9 kor adja a TV2- ahelyett hogy egy jó filmet adna pl"
Jó filmet?!? Mikor adott olyat az a TV utoljára? :) -
FL Zoli #21 "Hé aranyapám..van nékem ez a zötödikes-forma fijacskám...nem túl okos de el tudja ismételni amit montok neki. Nem leszek hálátlan..kapsz még egy szép aranynyakláncot is. De aztán nehogy ne tudja a választ mert megtalállak"
Mindezt Tüdő az erőcsávó stílusában -
#20 a macska hátsó újjainak száma nagynon változik :S
ja,általába 4-4 de az 5-5 se ritka!
gyakran van genetikai rendellenessége :S
/hurkosodik ott a dns/ :D
szvsz ez xar kérdés volt D: -
#19 és mivan ha őksem tudják a választ meg énsem és ugy esek ki?:D
akkor is be kell mondanom hogy okosabbak nálam? -
cucmalajmc #18 meg múltkor, hogy: hány ujja van a macskának összesen?
haverom se tudta azt van 3 macskája. rávágta, a tévébe is a nő meg haverom is, hogy 20. pedig 18, állítólag. -
gyuri12 #17 ez egy fosch. ezenkívül én most leszek 7.-es,és amikor a hugom nézte,én meg hallgattam, a kérések 90%-át nem tudtam,nem is tanultuk:/ -
#16 csávókámnak be kellett mondani... nem vagyok okosabb mint egy ötödikes...
mondtam volna utána egyből :D - De legalább van fél millám :D -
#15 csak azért mondjátok, mert nem vagytok okosabbak -
#14 ŰLJ LE, 1-es! -
zoolee #13 LOLmár.
Ilyet nézni bű, jobban rongálja az ember agyát mint a suli. -
#12 ezeket a gyerekeket nem kéne lecserélni adásonként? mennyi pénzt kapnak azok a kis pötsök? -
#11 hát most volt a kérdés, hány vulkanikus eredetű hegység van magyarországon, én rávágtam h tokaj, vagyis 1, erre mond tilla 7et, fel is sorolnak, erre 6 volt a helyes válasz -
#10 "5. -es"
Te biztos nem vagy okosabb mint egy 5-es -
#9 jah izé tényleg, kereskedelmi :) bocsesz. -
#8 de látszik mennyi olyan faszságot tanítanak meg az emberrel amit felnőtt korára mind elfelejt, mert semmi szükség rá az életben :0 -
#7 nekem egyre megy. ingyen adják, tehát szar. D::::::
[tapasztalat] -
#6 sztem ő is azt akarta mondani :) -
#5 A tv2 nem köszolgálati.
Sajnos az a szomorú ha valaki csak a kereskedelmi csatornákat nézi. -
contego #4 én nem merek belenézni -
#3 ÚRISTEN! te még nézel közszolg. tévét? :O -
#2 szar -
#1 na meg volt ma a második adás is....
szerintem elég gázos műsor..
igaz hogy poénnak csinálták, de hát attól függetlenül unalmas és sztem marhaság...
ráadásul pont 9 kor adja a TV2- ahelyett hogy egy jó filmet adna pl..
vélemények?