229
Okosabb vagy, mint egy 5.-es?
  • Zillo
    Nagyon irritálo müsor,lecseng rola,h kb monika show szinten van.Az a lenyege h lejarassa a felnötteket,holott már maga a kérdés is bugyuta: okosabb vagy mint egy 5-es?

Attol függ miben.Nyilván okosabb egy felnött,más kerdes h nem emlekszik altalanos iskolas tanulmanyaira,ezek a kis sztárporontyok sem fognak majd emlekezni semmire,ha majd felnönek.

Tul van 'rendezve' az egesz,ez a pacsi ide pacsi oda dolog nagyon elnagyolt.Nem beszelve tilla idegesitöen retardált fejéröl,es stilusarol.
  • eLiXir
    én okosabb vagyok nálatok is :cccccc
  • Doomista
    még mindig rtl-s vagyok,és ezek után az is maradok.
  • TomDantes
    Komolyan mondom, ezt a nagy f@szságot! Ilyen kérdést fel tenni , Hogy hívták Attila feleségét? Melyiket a kutya úristenit? Mert több is volt neki! Azt a sz@rkupacot! Nem is nézem többé ,ennyi elég volt!
  • Arnoux
    Egyik részt sem tudtam megnézni viszont ha ennyire szar akkor legközelebb belekukkantok. Mikor még el sem kezdődött akkor is tudtam, h gagyi lesz. Osztályban is van egy stréber gyerek. Egész nap olvas, nem akar egy barátot se... Leszarom, hogy okosabb nálam, nagyon szar lehet az élete.
  • wantonly
    Csak belenéztem, de ez valami nagyon nagy fosh.
  • Magoo
    Csak engem irritálnak ezek a stréber kölkök a műsorban? :)
    Sztem roppant idegesítőek! Tény, hogy a 2. perctől már üvöltve váltottam csatornát! :)
    Valahogy az jön le ezekről a gyerekekről, hogy mindegyikük felsőbbrendünek érzi magát valamiért...biztos a TV hatása...de akkor is szánalmas és undorító.
    Ha sokáig megy a műsor és csak velük (max 1 évig mehet velük gondolom), akkor már biztosra mondható, hogy mire felnőnek, nem piskótán elkanászodnak!
  • Pheel
    "ráadásul pont 9 kor adja a TV2- ahelyett hogy egy jó filmet adna pl"
    Jó filmet?!? Mikor adott olyat az a TV utoljára? :)
  • FL Zoli
    "Hé aranyapám..van nékem ez a zötödikes-forma fijacskám...nem túl okos de el tudja ismételni amit montok neki. Nem leszek hálátlan..kapsz még egy szép aranynyakláncot is. De aztán nehogy ne tudja a választ mert megtalállak"

Mindezt Tüdő az erőcsávó stílusában
  • TommyC
    a macska hátsó újjainak száma nagynon változik :S
    ja,általába 4-4 de az 5-5 se ritka!

gyakran van genetikai rendellenessége :S
    /hurkosodik ott a dns/ :D

szvsz ez xar kérdés volt D:
  • tigeroo
    és mivan ha őksem tudják a választ meg énsem és ugy esek ki?:D
    akkor is be kell mondanom hogy okosabbak nálam?
  • cucmalajmc
    meg múltkor, hogy: hány ujja van a macskának összesen?
    haverom se tudta azt van 3 macskája. rávágta, a tévébe is a nő meg haverom is, hogy 20. pedig 18, állítólag.
  • gyuri12
    ez egy fosch. ezenkívül én most leszek 7.-es,és amikor a hugom nézte,én meg hallgattam, a kérések 90%-át nem tudtam,nem is tanultuk:/
  • zmeor
    csávókámnak be kellett mondani... nem vagyok okosabb mint egy ötödikes...
    mondtam volna utána egyből :D - De legalább van fél millám :D
  • Lullaby
    csak azért mondjátok, mert nem vagytok okosabbak
  • AntiHero
    ŰLJ LE, 1-es!
  • zoolee
    LOLmár.
    Ilyet nézni bű, jobban rongálja az ember agyát mint a suli.
  • akyyy
    ezeket a gyerekeket nem kéne lecserélni adásonként? mennyi pénzt kapnak azok a kis pötsök?
  • akyyy
    hát most volt a kérdés, hány vulkanikus eredetű hegység van magyarországon, én rávágtam h tokaj, vagyis 1, erre mond tilla 7et, fel is sorolnak, erre 6 volt a helyes válasz
  • Boconadi
    "5. -es"

Te biztos nem vagy okosabb mint egy 5-es
  • Frosty01
    jah izé tényleg, kereskedelmi :) bocsesz.
  • sweech
    de látszik mennyi olyan faszságot tanítanak meg az emberrel amit felnőtt korára mind elfelejt, mert semmi szükség rá az életben :0
  • Frosty01
    nekem egyre megy. ingyen adják, tehát szar. D::::::
    [tapasztalat]
  • hunbasser
    sztem ő is azt akarta mondani :)
  • trident
    A tv2 nem köszolgálati.

Sajnos az a szomorú ha valaki csak a kereskedelmi csatornákat nézi.
  • contego
    én nem merek belenézni
  • Frosty01
    ÚRISTEN! te még nézel közszolg. tévét? :O
  • tommyg
    szar
  • zmeor
    na meg volt ma a második adás is....
    szerintem elég gázos műsor..
    igaz hogy poénnak csinálták, de hát attól függetlenül unalmas és sztem marhaság...
    ráadásul pont 9 kor adja a TV2- ahelyett hogy egy jó filmet adna pl..
    vélemények?