Iskolai szivatások

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeverwinterKING
hányadikról?

\"You are fucking crazy people!\"

Bucser
és ez vicces???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

zvaragabor
Pff...
Tanári felügyelettel? :S

Chaos Anno Domini

hehehe 😄 masik suliba ott mar 1altalan nincs szivatas 😄D olyat csinaltak
mert a gyerek ellenkezett 😄 hogy rakotoztek a tanaripadra es kikurtak vele az ablakon 😄DD
zvaragabor
Már nálunk sincs ennyire durva szívatás, mert régen szóltak a lányok szülei, hogy az õ kicsi lányukat hogy teheték ki ilyennek. 😊

Chaos Anno Domini

1ik suliba nalunk volt olyan hogy joghurtot tettek kiflire azt be a slichez csajnak meg le kell nyalni aztan erre az igazgato kicsit mergess lett 😄DD asszem azota mar csak felugyelet csinalnak ott szecskaztatast
Brolly28
annak idején nekem csak 2 sort kellett felolvasnom

"mi a külömbség a kutya és a disznó között?
Kutyából nem lesz szalonna"

ennyi volt a nagy szivatás meg 1 hétig sörösdobozt kellett hozdani a lábunkon ami tele volt kaviccsal és lehetet vele az órát zavarni<#gonosz1>

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

NEOreg3
cipeletessetek velük padokat, de üljetek rá
tereljétek ki õket az udvarra és az ablakokból sorozzátok meg õket vízibombával
adjatok rájuk melltartót (fiúkra persze)
sulirádióban énekeltessétek õket
ültessétek rá a wc-re és vegyétek rá, hogy "vezessen rally autót" (wc-kefe lehet a sebváltó, igény szerint)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

mivel 1 suliba jarunk ez altal en vagom 😄 de amugy nekem meg van 1 rakat szecskaztatos video ha erdekel amugy en most mentem 2.ba de engem nem szecskaztattak <#mf1>
NeverwinterKING
xD ez jó mi is bejátszuk

zvaragabor
Nálunk ezt hívják bundásavatónak. De nálunk a másodikosok szívatják az elsõsöket.
Fiúk sliccéba virslit állítani, és a csajnak meg kell eniie onnan.

Chaos Anno Domini

LasDen
hát ezt kikéne próbáltatni....ha 12-es leszek 😄
Úgyis olyan hülye a büfés....mindenkinek beszól vmi okosat, de csak rajta lehet röhögni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Szerintem megteszik az a szakkállas szivatások is gáz maszkban kocsi tologatás, lámpa vagy nap elfújása, iskola eltolása stb jól bevált dolgok <#nyes>én már csak tudom tavaly voltam 4.-es <#zavart1>
Zsolti9014
"mindenki a saját szakát szívatja"

munkamegosztás? 😄D

Hajrá Magyarország!

Pheaper
jaja gázmaszkot kap és kikell rabolni a büfét általában nem sikerül nekik mert büfés bevan avatva 😄D

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Zsolti9014
ráülteted a gyereket a vécére, fejére vödör, kezébe budikefe, mondod neki evezzen és énekeljen.

csak vicc volt 😄D

(de nálunk tavaly v. mikor volt ilyen) most leszek én is 12.-es, de még nem végzõs, mert 5 évesre járok 😄

Hajrá Magyarország!

NeverwinterKING
nálunk úgy van h a 3.asok szívatják az újakat. én most leszek 3.as xD
de nem lehet vmi nagyon nagy dolog mer igazgató már tavaly is szólt :C de azér majd probáljuk égetni õket xD
ja és mindenki a saját szakát szívatja.

Czdano
Lol 😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Én is 9.es leszek ugye nem egy iskolába járunk majd? 😄DD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Egyszer azt csináltuk, hogy egyikünk két elsõs szeme láttára "véletlenül" kiejtette a zsebébõl a pénztárcáját. A tárca elõ volt készítve, semmi nem volt benne egy "nem nyert" feliraton kívül.

Öngólt rúgtunk vele, a gyerek ugyanis bele sem nézett, csak felkapta, és rohant vele utánunk, hogy visszaadja.

VRSDM
egykorúak vagyunk 😄 járunk? 😄

/én sulimban nagyon nagy a szigor :C

u dont have to listen anybody else but me

LasDen
büfé kirablása? xD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Pheaper
Szóval most lettem 12 edikes (azaz 4.-es) és nálunk az a "hagyomány", hogy az elsõsöket (9.-edikeseket) úgymond szivassuk
és azért nyitottam a topikot hogy van-e vkinek vmi ötlete ezáltal 😊)
ide tartozik pl :
auto tologatás,fal tolás,büfé kirablása....
ha van ilyen topik akkor sry nem találtam 😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

← ElőzőOldal 3 / 3