Iskolai szivatások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem olvastam végig a topikot lehet már voltak:

Erõs Pistával való fogmosás

lámpát addig fújni míg kialszik

stb

Z
Hát iskolai szivatásról én mindig lebeszéltem azokat, akik velem egy társaságban voltak. Nem szerettem, ha visszaéltek az erõfölényükkel.

Viszont avatás az volt, mikor a nyárkezdési táborban voltunk az öttusacsapattal. 😞

Na azokat nem kívánom senkinek. Hosszú tábor pad tele csalánnal. Úszónadrágban fel, kézbe csalán, és vívás. Aki ezt kapta, annak a második legrosszabb volt az avatása.

Körbepofozás. A végén már csak csillagokat látott az ember. Ha nem ütsz elég nagyot a barátodra, akkor a nagyok adnak neked is, és neki is.

Kavicson bukfencezés. Jót tesz a hátnak.

Nagy, zöld fémkonténerbe mászás. Onnan mindenki sírva jött ki. Mesélték, hogy nyálas férgek mászkáltak rajtuk.

Tábortûzfutás, egy óriási tábortûz mellett körbe körbe futkorászni, jó meleg volt. 😞

Folyamatos seggrepacsik csak úgy, mert jó. Mindenféle löttyök ránkzúdítása. A vége pedig az volt, hogy az edzõ adott egy pecsétet. Ami egy akkora bokafogásban kapott seggrepacsi volt, hogy utána alig maradtunk a lábunkon.

Aztán mehettünk fürdeni, és akkor még tojással is dobált egy-két fajankó. Az egyik srácot el is találták, és be is kellett kötni a csípõjét, úgy szétvágta a tojás.

A legrosszabb az volt, mikor egy budiba lógattak be embereket. Szerencsére a mi korosztályunk ('80-as) már nem kapott ebbõl, de a ('76-osok még igen).

Nagyon nagy parasztság ez a szivatás. Akkor is így gondoltam, most is így gondolom. Én nem is vettem részt a fiatalabbak megfingatásában.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Sanyix
Szivatni a gyengébbet iqlight szokás... egymás apróbb szivatása jó poén tud lenni, de csak addig amíg a szivatott fél is bennevan, szal amíg nem mondja hogy na ez nem jó vicc, álljatok le.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

kopa1
Húúúú!!!!
Tuning Lada már van???

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Pepsi Twist
Aha nagyobb lettem sokkal testesebb vagyok...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

flippy
Nálunk is cenzúrázták állítólak a tanárok, nemtudom ezt a palacsintás szivatást miért engedték meg...biztos nem így állították be a tanároknak....

nekünk is lesz majd , remélem addig nem törlik el a 8 osztályos rendszert 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

nálunk az összes feladatot összekellet írni a 11-edikeseknek és a tanárok cenzúrászták. semmi durva, sértõ nem maradt benne. így meg nem ért semmit, mert buli volt az egész.

flippy
Csak a felét ettem meg, de senki se merte otthagyni....kis megszeppent 7.-esek voltunk akkor még a nagy 12.-esekkel szemben...+ megpróbáltuk magunkba nyomni amit csak lehetett, mert akik a "maradékot" ették azok jobban megszívták.

flippy
Jaja....szemetek, azóta nem bírom megenni a palacsintát...😄

és mért csináltad végig?? mértnem mondtad hogy a kurva anyátokat, és mentél el?
nálunk 11-esek szivatnak.
bejön az osztályba 1 11-edikes csaj. vállamig nem ér föl, érted zsebrerakom akkora. azt elkezdett minket fekvõtámaszoztatni. a buli kedvéért megcsináltuk. de nem tartom jónak. jövõre én 11-ben nem fogok piszkálni senkit. (ja meg egész nap fürdõköpenybe kellett lennünk)

N1ggA
Émmeg ujra 3.os leszek pedig 4lennék csak :S

Spread De Love!

Magnumrolcsi
És most, hogy kivagy gyúrva nagyobb lettél?? szani

Nálunk csak elsõs avató van, de az elviselhetõ és tanárok is jelen vannak.

Sadist
Na, pl. az ilyenek miatt. Még a 4.-eseknek sem engedném, hogy ilyen fasságokat csináljanak. Ezeknek faszkorbács járna.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Pepsi Twist
Engem nem mertek baszogatni a nagyok anno mikor 9.es lettem mert már akkoris akkora voltam 😄 2m3cm.... akkor még nem voltam kigyúrva de akkkor 1 éve keztem asszem

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Én most vagyok elsõs és a negyedikeseket szopatom<#mf1>

ikszdé XD

RaZoK
nem múlt el 😊
ezt mindenki tudja aki ismer itt, hogy hamis évet adtam meg 😊
de pssszt..

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

kas123
az szép teljesítmény 😄 <#megnézte volna>

raven87
<#nevetes1><#nevetes2>

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Zsolti9014
én sem tartom jó dolognak ezt a szivatást, de velem sem csinálták és én sem csináltam / nem fogom csinálni.

bár a #10-ben írtam hogy volt ilyen nálunk is, de ez már egyre kevésbé jellemzõ.

ált. elsõben 2 haverom egy osztálytársunkat fejjel a kukába állították.

Hajrá Magyarország!

Facek
Nekem annyo homokvárat kellett építenem és árkot ásni meg vizet hordani bele- erre beleköptem és azt mondták nemjó szedjem ki... 😄
flippy
Nálunk volt szecskáztatás, és nekem lekváros palacsintát kellett idõre ennem....ami nem is az volt aminek látszott....chili volt benne, rengeteg só, nyálkás nyers hús, és a tetején megsavanyodott tejföl.....borzalmas élmény volt...és amit kiköpködtünk öklendezés közben, azt más szecskáknak megkellett ennie...nem kell mondanom....mindenki hányt....😄

tobias88
motorátültetés és olajcsere bevált szokás
Attila8805
kicsit bõvebben😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

hunbasser
még csak 3.-os vagy? 😮 azt hittem,hogy már kivégezted a sulit 😊

ReaL MaDRid x siempre

Sadist
Én a 15-16 éves szaros kis suttyóknak nem engedném, hogy szívassák a tõlük csak egy évvel fiatalabbakat.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Davidus
szal buta vaqgy és otthon vernek

V9ykn8_TZL0

Davidus
csak azok szecskáztatnak akik IQja max 70 és otthon kapja az ívet<#hehe>

V9ykn8_TZL0

Agamemnon
Én személyy szerint nem szeretem ha szivatnak, így én sem szivatok senkit.

Muki100
Bekötött szemmel joghurt etetése egymással, természetesen sózott.
Utcán csöves ruhában énekeltetés.
Csók egy járókelõvel 😄
Paprikakrém lenyalása másik kezérõl
Egyik befekszik másik alá, és fekvõtámasz, félreérthetõ pózban.
Összes szünetben törpejárás stb.
Csak ilyesmik, azért amiket itt leírtak egyesek azok már tényleg durvák...no de mielõtt középbe megy az ember érdeklõdni kell az ilyen szokások felõl is ^^

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

RaZoK
nálunk a másodikosoké e nemes feladat. ugyanis a gólyabálon (avatón), csak a másodikosok meg az elsõsök lehetnek jelen. sajna én harmadikos vagyok nekem már nem jár 😊

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

SHADOWEYES7
90-ben Tatán voltam katona, na ott a Harckocsi dandárnál voltak igazi genyók,a szabolcsi harckocsi vezetõk( tudni kell a kis termetük miatt voltak T 72-es pilóták) nagyon aljas módszereket alkalmaztak a "pokrócozás" "kanalazás" és társai!!
nembeszélve a stoki felrugásról ...ecetera ecetera !!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Sadist
És kéz nélkül feltörni a dinnyét? 😊 Szinte minden évben megcsinálja azt valamelyik csapat, hogy az egyik kisgólyát megfogják a két lábánál, és a fejével törik fel a dinnyét. De volt, aki csak simán seggel ráugrott, vagy beletérdelt olyan mortal kombatos kivégzõsen 😄

Sephi
Nalunk az volt a szokas hogy kivalasztottunk egy 9-edikes fiut es mindenkitol vedtuk es o volt a 12-edikesek kedvence... masokat meg szivattuk 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nehéz megítélni, hogy meddig hogy mikor léped át azt a határt amikor már a másikat az emberi méltóságában sérted. Fõleg az iskolai környezetben ahol mindenki arcoskodik.

dienesoft
Undorító egy szokás szerintem is.

Vágd fel az ereidet és vérezd össze õket hogy jól megijedjenek...

Hihetetlen bazmeg, az én idõmben legfeljebb a seregben volt szivatás de hogy a mostani szarosok már a középiskolában szivassák a kissebbeket, hát beszarás. <#levele>

Dragooon
etessetek velük jó sok virslit és itassatok velük rengeteg (alkoholmentes) sört.
biztos hányinger<#eljen><#gonosz1>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

az én gimimben nem voltak szivatások mikor elsõsök voltunk és mi sem szivattuk a kicsiket mikor mi voltunk 4.-esek
amugy nagyon utálom ezt az egész szivatás dolgot és meg tudnék ölni bárkit aki csak a saját káröröme érdekében basztat másokat mindegy hogy hogy.
most nem a hagyományos iskolai elsõsavatókról beszélek, hanem arról hogy ha valaki azt hiszi bármit megtehet egy elsõssel/kisebbel/gyengébbel
valaki irt egy iet hogy egy gyereket rákötöztek egy padra és kikurtak az ablakon
hát én jól seggbekurnám a tanári paddal azt a gyereket aki iet tesz. kétszer.
Lullaby
egyik ismerõsöm mesélte: megadott idõn belül fél liter vizet kellett összegyûjteni egy kupakban egy szökõkútból ami nem volt messze, de oda miskolc legrozogább villamosával mehettek el. oda se értek vele, mehettek is vissza 😄

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

trogerzsiger
Árpádos vagy? 😄

trogerzsiger
Árpádba vagy végzõs?

Bucser
jááá az egyetemistás gólyaavatók sokkal jobbak😄

(kedvencem a mai napig a kávéskanállal 1 liter sör megivása versenyre és a kéz nélküli dinnye evés csoportban😄 Aki eltünte a héját az díjat kap😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Győri Devi
keresel egy nagy szemetesládát vagy konténert az a legjobb és belehajitod a gyereket 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

lol énis most leszek negyedikes, szóval jöhetnek az ötletek<#ravasz1>
VinylToy
Mennyi pisi középiskolás jár ide?! 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Nálunk még az szokott elég vicces lenni amikro 6 elõsõs körbe ül 1 kiló liesztet és kicsit körbe spriccelni vizipisztolyal elötte õket. Aztan amia tüdõn kifér . Néha vmelyik cheatel 1 kicsit és megfogja a tál liszetet és ráborítja a többire. <#nevetes1>
nálunk semmi nem volt szinte.
ez már lassan kezd elmúlni. (tavaly voltam 9-es)

soma22
körömvágó ollóval fûnyírás, wcben csempeszámolás, gázmaszkban vagy valamilyen fejfedõben versenyzés az udvaron, szerelem vallása egyik végzõs csajnak, kb ennyit csináltunk anno😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...