Iskolai szivatások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erõs Pistával való fogmosás
lámpát addig fújni míg kialszik
stb
Viszont avatás az volt, mikor a nyárkezdési táborban voltunk az öttusacsapattal. 😞
Na azokat nem kívánom senkinek. Hosszú tábor pad tele csalánnal. Úszónadrágban fel, kézbe csalán, és vívás. Aki ezt kapta, annak a második legrosszabb volt az avatása.
Körbepofozás. A végén már csak csillagokat látott az ember. Ha nem ütsz elég nagyot a barátodra, akkor a nagyok adnak neked is, és neki is.
Kavicson bukfencezés. Jót tesz a hátnak.
Nagy, zöld fémkonténerbe mászás. Onnan mindenki sírva jött ki. Mesélték, hogy nyálas férgek mászkáltak rajtuk.
Tábortûzfutás, egy óriási tábortûz mellett körbe körbe futkorászni, jó meleg volt. 😞
Folyamatos seggrepacsik csak úgy, mert jó. Mindenféle löttyök ránkzúdítása. A vége pedig az volt, hogy az edzõ adott egy pecsétet. Ami egy akkora bokafogásban kapott seggrepacsi volt, hogy utána alig maradtunk a lábunkon.
Aztán mehettünk fürdeni, és akkor még tojással is dobált egy-két fajankó. Az egyik srácot el is találták, és be is kellett kötni a csípõjét, úgy szétvágta a tojás.
A legrosszabb az volt, mikor egy budiba lógattak be embereket. Szerencsére a mi korosztályunk ('80-as) már nem kapott ebbõl, de a ('76-osok még igen).
Nagyon nagy parasztság ez a szivatás. Akkor is így gondoltam, most is így gondolom. Én nem is vettem részt a fiatalabbak megfingatásában.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Tuning Lada már van???
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
bejön az osztályba 1 11-edikes csaj. vállamig nem ér föl, érted zsebrerakom akkora. azt elkezdett minket fekvõtámaszoztatni. a buli kedvéért megcsináltuk. de nem tartom jónak. jövõre én 11-ben nem fogok piszkálni senkit. (ja meg egész nap fürdõköpenybe kellett lennünk)
Nálunk csak elsõs avató van, de az elviselhetõ és tanárok is jelen vannak.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ikszdé XD
ezt mindenki tudja aki ismer itt, hogy hamis évet adtam meg 😊
de pssszt..
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
bár a #10-ben írtam hogy volt ilyen nálunk is, de ez már egyre kevésbé jellemzõ.
ált. elsõben 2 haverom egy osztálytársunkat fejjel a kukába állították.
Hajrá Magyarország!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Utcán csöves ruhában énekeltetés.
Csók egy járókelõvel 😄
Paprikakrém lenyalása másik kezérõl
Egyik befekszik másik alá, és fekvõtámasz, félreérthetõ pózban.
Összes szünetben törpejárás stb.
Csak ilyesmik, azért amiket itt leírtak egyesek azok már tényleg durvák...no de mielõtt középbe megy az ember érdeklõdni kell az ilyen szokások felõl is ^^
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
nembeszélve a stoki felrugásról ...ecetera ecetera !!!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hihetetlen bazmeg, az én idõmben legfeljebb a seregben volt szivatás de hogy a mostani szarosok már a középiskolában szivassák a kissebbeket, hát beszarás. <#levele>#levele>
biztos hányinger<#eljen>#eljen><#gonosz1>#gonosz1>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
amugy nagyon utálom ezt az egész szivatás dolgot és meg tudnék ölni bárkit aki csak a saját káröröme érdekében basztat másokat mindegy hogy hogy.
most nem a hagyományos iskolai elsõsavatókról beszélek, hanem arról hogy ha valaki azt hiszi bármit megtehet egy elsõssel/kisebbel/gyengébbel
valaki irt egy iet hogy egy gyereket rákötöztek egy padra és kikurtak az ablakon
hát én jól seggbekurnám a tanári paddal azt a gyereket aki iet tesz. kétszer.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
(kedvencem a mai napig a kávéskanállal 1 liter sör megivása versenyre és a kéz nélküli dinnye evés csoportban😄 Aki eltünte a héját az díjat kap😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
やられたらやり返す。倍返しだ!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
ez már lassan kezd elmúlni. (tavaly voltam 9-es)