Csak javításokból áll a Vista SP1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor lehet, hogy nem a win a hibás, hanem valami más progi, amit használsz. Én már az XP-él sem tapasztaltam semmiféle lassulást (hacsak nem volt agyon telepítve minden szarral).
Amugy tudtommal az Office 2007 alapbol igy kezeli a frissitest vallalati kornyezetben: a halora felteszi az admin a telepitot, az updates mappaba belerakja a mar megjelent frissiteseket es amikor az Active Directory-val egy uj gepre megy fel a csomag mar minden belekerul.
Windows XP SP3: varhatoan 2008 elso fele, vagyis marcius-junius (ha marcius elott lenne, akkor elso negyedevet irt volna az MS)
- valoszinuleg lesz benne WMP11, .NET 3.0 es IE7
<#buck>#buck><#mf1>#mf1><#violent>#violent>
Blackmail the Universe
Kamu. Nyilván azért mondják hogy vedd meg most, ne várj késõbbre, hogy majd SP1-el integrálva megveszed. Én inkább várok. Úgyis "véletlenül" sikerül megoldaniuk.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
A cikkhez:Vajon a cikkíró látta-e a MS által most kiadott whitepaper-t?
http://www.winportal.net
Én eddig azt hittem hogy a Microsoft csak tökéletes termékeket dob piacra.
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
Ami miatt leszoktam róluk, az pontosan ez a magatartás, hogy kiadnak valamit, aztán a foltozás foltozásának a foltozása is reklámkampánnyá silányul és ami jót sikerült szerencsétlen programozóknak tenniük, azt a bulvár típusú "üzletemberek" fél év alatt lerombolják. Ha azt irdatlan mennyiségû energiát és pénzt, amit az ügyvéd bagázsra és a dcsillagos üzletembereikre költenek, arra fordítanák, hogy tisztességesen létezzenek a piacon, mert az van és lesz, akkor nem lenne támadási felületük sem a rajongói, sem az ellentábori oldalról. Valóban õszinte részvétem azoknak, akik mindent beleadva dolgoznak egy ügyön és a sok selejtes, Tajgetoszt megúszott barom miatt õk szívnak, kritikátkat kapnak és õk mardnak szégyenben.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
ha nem tudjátok, hát nem tudjátok.... más majd tudja😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Lassan már azt sem hiszem el, ha kérdeznek...
Mikor lesz XP SP3, tudja vki?
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Minden jog fenntartva!
"nem tudjuk beleintegrálni a meglévõ telepítõlemezekbe, vagyis mindenképpen utólag kell telepíteni, még ha újra is rakjuk a teljes rendszert."
ez meg egy vicc.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
LOL-e?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az viszont elég zavaró, és kicsit érthetetlen is a számomra, hogy a minden nyelvhez, verzióhoz tartozó frissítés 1 giga<#merges2>#merges2>és 7 giga kell az installáláshoz<#felkialtas>#felkialtas>
A patchek terjesztésének leállítása meg elég nagy butaság, mert a krekkelt verziók is simán frissítenek a hivatalos oldalról így ezzel a lépésükkel is csak az irántuk érzet ellenszenvet nõvelik...Más értelmes okot meg nem látok erre...