Ma kezdődik a Moziünnep

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yee moziünnep, ez már korrekt jegyár el is mentem/megyek majdnem az összes filmre, de természetesen a zösszes film beletartozik a moziünnepbe amit adnak, tavaly valóban nem az összes volt...

A karib3at azt hiszem mindenképpen kihagyom, mivel nem támogatom a kalóz filmeket<#crazya>
DJ Boss
Moziünnep rulz. Aki a jegyár miatt sír, most nem szólhat egy szót se, én újranézek filmeket, pótolom elmaradásaimat... Persze könnyû mindezt BP-en...

Transformerst pl Pécsett azért nem lehet nézni Mozünnep keretein belül, mert egész egyszerûen nem játszák sehol.
mellon
Én tegnap néztem meg a TransFormerst Budapesten 350 forintért.
Tavaly még volt olyan film, amit nem akciós áron lehetett megnézni (talán a Click); az ideirõl nincs ilyen infóm (eddig).

mark oh
ja

Choke off

akyyy
de transformers má nem😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

...béna ez a motor, a link még egyszer: http://www.moziunnep.hu
nemtudja valaki hogy a simpson filmre is vonatkozik a moziünnep?(tehát azis olcsóbb lessz?)
irány a www.moziunnep.hu, ott minden moziról megtalálod, melyik filmet adják ócsón. Nálunk pl. a Simpsons is beletartozik.
nemtudja valaki hogy a simpson filmre is vonatkozik a moziünnep?(tehát azis olcsóbb lessz?)