10
-
Hegyikecske #10 yee moziünnep, ez már korrekt jegyár el is mentem/megyek majdnem az összes filmre, de természetesen a zösszes film beletartozik a moziünnepbe amit adnak, tavaly valóban nem az összes volt... -
lamella #9 A karib3at azt hiszem mindenképpen kihagyom, mivel nem támogatom a kalóz filmeket -
#8 Moziünnep rulz. Aki a jegyár miatt sír, most nem szólhat egy szót se, én újranézek filmeket, pótolom elmaradásaimat... Persze könnyű mindezt BP-en... -
lamella #7 Transformerst pl Pécsett azért nem lehet nézni Mozünnep keretein belül, mert egész egyszerűen nem játszák sehol. -
#6 Én tegnap néztem meg a TransFormerst Budapesten 350 forintért.
Tavaly még volt olyan film, amit nem akciós áron lehetett megnézni (talán a Click); az ideiről nincs ilyen infóm (eddig). -
#5 ja -
#4 de transformers má nem:( -
tntcoder #3 ...béna ez a motor, a link még egyszer: -
tntcoder #2 nemtudja valaki hogy a simpson filmre is vonatkozik a moziünnep?(tehát azis olcsóbb lessz?)
irány a , ott minden moziról megtalálod, melyik filmet adják ócsón. Nálunk pl. a Simpsons is beletartozik. -
adam012 #1 nemtudja valaki hogy a simpson filmre is vonatkozik a moziünnep?(tehát azis olcsóbb lessz?)