39
-
#39 Hát te totál hülye vagy, ember.
Számodra mi a megbízhatóbb, stabilabb a Mac-nél? Egészen kíváncsi vagyok.
Haveromnak 1 éve van Mac gépe, azóta egyszer nem volt gond vele.
Baráti társaságban van 3 iPod (3, 2, és fél évesek), egyikkel sem volt még semmi baj, az aksik még mindig sokáig bírják, ami pl a Nokia telómról egyáltalán nem mondható el. Kb 1 éves, az aksi 1 napig bírja. -
shatanka3300 #38 ez se volt még nővel... -
GYGERI #37 szerintem meg egy kicsikét Izraelita a csávó -
KurdaM #36 Hát szerencséje volt,és megpróbált hasznot húzni belőle :D -
Hegyikecske #35 ez a srác télleg vagy tud vmit, vagy baromi hülye, de ezt majd az idő eldönti... -
Filiic #34 Azért ez így nem pontos, mert nem a módosítást adta el, hanem magát a telefont, és még azt, hogy annál a cégnél fog dolgozni (a cikk szerint). A módosítást bárki szabadon elvégezheti, minden le van írva a blogján (magyarán azért nem kért semmit). -
tproli #33 Szerintem a képen már mondhatott neki valami nem túl biztatót az ügyvédje :) -
#32 A certicell "vásárolta" meg tőle a módosítást nem az apple, szal simán perelhetnék :) -
Brainpumper #31 LOOOOOOOOOOL
-
metaljesus #30 szóval magát a feltörés módját még csak el sem árulta a kocsiért? ezt nem tudtam, így már nem egészen ugyanaz a helyzet
az viszont nekem is eszembe jutott miután írtam hogy mintha ezekbe a kártya gyárilag bele lenne rakva és egyáltalán nem lehet cserélni; szóval igen, nem kis buhera lehetett :) -
Filiic #29 Kint van a blogján a leírás. Nem azzal üzletelt, hanem magával a telefonnal. Egyébként rendesen szét kell barmolni a telefont, nem csupán szoftveres eljárás ez. -
haxoror #28 És mit csinálnál egy kocsival amit nem írtak a nevedre mert nem árultad el hogy ki vagy? -
metaljesus #27 szerintem simán érthető mindkét fél lépése
1. a srác feltörte a telót, de ahelyett hogy világgá kürtölné, üzletet köt, amiből nem kicsit profitál (persze rizikós, de a kocsi csak a kezdet). másik esetben semmi haszna a dologból
2. az applenek bőven megér egy sportkocsit, hogy a srác kussoljon, talán még ki is javítják valahogy a hibát. aztán ha a srác mégis hülyeséget csinál, akkor meg jól megb**ák
ez így hibátlan.
persze ha a másik 3 is fel tudja törni a telót, akkor gebasz van. mondjuk ha ők nem, akkor is lesz valaki aki a nyomdokába lép. -
#26 mekkora balfasz...
én a helyében kussoltam volna, és a személyazonosságom nem fedem fel, de azért a kocsit átvettem volna... hülyegyerek -
#25 Én a helyében sportkocsi helyett néhány plasztikai műtétet kértem volna. -
irkab1rka #24 Nyehehhehe, ha ez hoax, akkor nagyon jo. Ugy viszi fel az eladasokat es a reszvenyeket, hogy csoda. -
#23 Most vigyorog aztán majd az Aplle jól megvágja :D -
m4G1c #22 nokijáéknál is lehet pályázni kocsira,ha rm36-tól fölfelé megtalálom a függetlenítés módját?:]
amúgy totál érthetetlen, hogy miért kezelik úgy a jenkik az apple cuccokat, mintha szent ereklyék lennének. nagyon abszurd, hogy a gyerek egy telefon függetlenítése miatt ekkora népszerűségre tett szert,pl.
mellesleg ha mitnick-kel telefonon beszélt,akkor már régen bukta a módszerét,mert úgyis működött a social engineering :P -
#21 Attól hogy a PC-iparban az Apple az élen jár (bizonyos téren, tegyük hozzá - otthonra akkor sem vennék macet ha ötösöm lenne a lottón, viszont a munkámhoz elfogadnám), még nem garancia arra, hogy a telefonja is hasonlóan kiemelkedő minőségű.
Mondok egy példát: a Suzuki a motorgyártásban elég magas színvonalat képvisel, de attól hogy az Intruder egy király moci, a Swift nem lesz jó autó :) -
#20 Mind2 helyes. -
Su0my #19 Nem, pont nem olyan. ha az előbbi mondatodba az Apple helyett Microsoftot írtál volna: na úgy igen, úgy helyes! -
#18 "Apple=minőség, biztonság" LOÁL ez olyan kb minthogy "Magyarországon stabil a gazdaság, és nagy a jólét" :D -
#17 Én meg értem. Apple=minőség, biztonság. Mac-en dolgozom, és szeretem az Apple termékeket. Bár nekem is drágák, ha tehetném, biztosan vennék ilyen dolgokat. Dél Koreában meg kicsit olcsóbbak a telefonok, mint nálunk. -
#16 Ez az egész i mizéria számomra érthetetlen. SOHA életemben nem láttam Apple terméket nemhogy használtam volna. Félelmetes mennyi buta, idióta vásárló van a Fldön. Tegnap előtt hallottam valahol, hogy dél-koreában a fiatalaok 3-4 havonta veszenk új telefont. Röhej... Nekem 3 éve ugyanaz van és az is marad ameddig csak működik. (Ja és ősöreg egy Siemens C45. Lehet vele telefonálni. Kell ennél több? Szerintem nem..) -
#15 00:03, 25 August 2007 Lecanard (Talk | contribs) Created page -
AbyssLord #14 Hát ez tipikus. Ahelyett, hogy felrakná a módszert 4-5 fórumra, mit csinál a drágám? Autót kér érte. Vagy most, hogy megkapta az autóját, legalább most megoszthatná a módszert a néppel ingyé.
Másrészt meg szerintem nem ő az első, aki feltörte, csak neki volt eddig a legnagyobb a pofája.
Remélem kap majd a nyakába egy jó nagy pert az almától. -
pazdet #13 Első fára felcsavarodik a 350z vel kb. :d -
#12 Csákó úgynézki a szemmel verést gyakorolja, az orr felemelése hogy látszódjon a fika már megvan, a kidülledő szemeket gyakorolni kell még. -
Mice #11 sajnos én már 56 éves óvodást is... csodák meg isteni állatkertből szabadultak márpedig vannak... -
feherf #10 ha 1989-ben született akkor még csak 18 éves -
#9 lol, na ez az :)
már maga a szó is a teen age-ből lett magyarítva, azaz tizenéves-t jelent -
Charybdis #8 "tizenéves tinédzsernek"
Látott már valaki huszonéves tinédzsert??? -
wbtist #7 Az Apple-nek kizárólagos szerződése van az AT&T-vel. Ezekután akinek ez nem tetszett, most bármilyen hálózaton használhatja az iPhone-t. Nem állítom, hogy emiatt, de 2 nap alatt majd 10%-al emelkedett az Apple részvény árfolyama... Írd be a keresőbe: aapl. ;) -
Alec #6 magáncélra még ok de most a srác ezért pénzt kapott.. nem csukják le vajon? -
#5 Nagy az isten állatkertje... Sportkocsit egy szar telefonért, ez igen... -
asdasdasd #4 Ilyen fejjel nem fogják bántani a börtönben... -
Zedas #3 Szimpatikus gyerek, jó ránézni. -
aDannyBoy #2 ja az valóban iPhono vagy ilyesmi
lemásolni hamarabb sikerült úgy tűnik, mint függetleníteni -
Inquisitor #1 Lol. Bizonyára azért kapni 3 hete feltört iPohone-t Hong Kongban, mert ez a srác törte fel elöször ;)