Beszólt a Symantec a Microsoftnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hiába használtam anno mégis bemászkáltak a vírusok a gépemre...
NC.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Szerintem a Norton le van fizetve valakik által, hogy a NIS-bõl hagyja ki a reklám blokkolót...
Már a melóhelyen is áttértem Linuxra, még frissek az emlékek, de már nem vágom annyira, mint régebben.<#worship>#worship>
http://www.winportal.net
Nem a lényeg, hanem a fontos!
/*WTF?!*/
Isteni.
What about the forests?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Egyébként az utóbbi idõben újra javul a Symantec, a 360 már ár / teljesítményben is reális termék.
Ha lenne a NOD32-bõl tûzfalas verzió, akkor azt használnám, de nincs. A Pandával meg szívtam, mert tönkrecseszte a fejlesztõeszközeimet. Fsecure detto. Így maradt a NIS, és végül is egész jól megvagyok vele.
Utánna beleraktak mindenféle lóf@sz tüzfalat meg "védelmet" aminek következményeképp semmi sem megy, de még csak kikapcsolni sem lehet, mert 20 helyen 20 különbözõ kapcsoloval lehet egyesével kikapcsolni a funkciókat és még akkor sem biztos hogy kikapcsoltad azt amit akartál.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Amúgy én is ezen filóztam, hogy a Panda, NOD32, Kaspersky, F-Secure és egyébb progik fejlesztõi miért nem szólnak be az MS-nek? :D
A nálánál kissebb cégeket pedig nem tudja megvádolni amiért jobbak mint õ, ezért bepróbálja a mostanában divtos "monopol MS elnyom" dumát, hátha ezzel menekülhet a sorsa elõl.
egyébként ez marha érdekes, hogy mindig a symantec szólogat be. Mintha más cég nem is lenne ezen a piacon. Érdekes, azok így is versenyképesek tudnak maradni, és nem ugatnak, pedig jóval kisebb cégekrõl van szó.
Nem az ilyen beszólogatásokkal kéne maguknak hirnevet csinálni.
és az összes modul együtt kb 19 mega ramot eszik
akkor veszem észre ha mûködik, amikor bebootol a gép (+4mp)
meg amikor vmelyik progi frissül
a symantec cuccok meg feszt üzengetnek, attól mindig kiborultam. fõleg mikor valami hülyeség miatt kirántott full screenbõl játék közben
Továbbá a Symantec csak azért jöhetett létre, és lehet ekkora tõkéje, mert a win hibás volt, és erre alapozták a munkájukat. Mindig az a baj, hogy a win milyen lyukas blablabla. Most hogy a M$ lépett ez ügyben, a Vista-t megpróbálta biztonságosabbra csinálni, meg elõállt a saját írtó programjaival, most meg ez a baj. Ha van rajta sapka az a baj, ha nincs az a baj... szánalom