A világűrből is láthatók a görög erdőtüzek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Ha valaki szeretit az online stratégiai játékokat aminek még grafikus felülete is van akkor reggeljen itt: http://www.travian.hu/?uc=hu1_16506
Nekem tetszik! Sztem megéri
meddig bírja az ember élelem és víz nélkül <#confused>#confused> ??
ÉLETE VÉGÉIG <#mf1>#mf1><#eplus2>#eplus2>
Megnéztem google earthe, nem is látszik <#zavart1>#zavart1><#eplus2>#eplus2>
Mit és az erő, ha nem uralod ?
Mondjuk az elõbb belinkelt kép erõsen elgondolkodtató,mert úgy tûnik ,hogy sok kiindulópontja van a tûznek.Ami csökkenti a véletlen eshetõségek valószínûségét.
Ha vki telket akart akkor mér több helyen gyújtotta fel miért nem egy helyen?
Mondjuk lehet mást akarnak kezdeni a telekkel,nem házat építeni,hanem mondjuk termõterületnek használni,mert gondolom ahol erdõ nõtt ,ott jobb a talaj.Így már lenne némi logikája.<#circling>#circling>
Na igen, tényleg ôket kéne valamiféle elborult japán kivégzési módszerrel elpusztítani... De úgy, hogy azt milliók láthassák. Persze a gyújtogatók is megérdemelnének egy keresztre feszítést.
Amúgy meg ha a görög kormánynak van egy kis esze, a legégett erdôket továbbra is védett területnek nyilvánítja, így nem lehetne rájuk kacsalábon forgó palotákat és luxusszállodákat építeni.
\"There is no sweet kingdom of heaven, full of flowers and green landscapes. No god will welcome you with open arms, like a father who forgives all your sins. \"
Ízenként csonkolnám azokat a faszfejeket, akik ilyeneket tesznek. Sõt tovább megyek! Még kisebb dolgokért büntetnék ily módon! <#szomoru1>#szomoru1>
2.Az ilyen nagy területû száraz erdõnél miért nem csinálják meg azt ,hogy pl 1 négyzetkilometerenként vágnak egy pl 30 meteres sávot,amit meg is tisztianak a gyomoktól és valamilyen szerrel beszórnák,hogy ne nõjjön ujra.Az igy létrehozott elszigetelt területekkel el lehetne kerülni az ilyen erdõtüzeket.A számokat természetesen csak példának mondtam,nem muszály pont ennyi.
3.Azért jó látni,ha valamelyik ország bajba kerül akkor a többi ország segítséget nyújt.
Könnyen meglehet csak egy kis "ingatlanspekilációt" akartak végrehajtani, csak a nagy meleg miatt 50 hektár helyett 5000 gyullandt be és utána még több.
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
Már ha vissza tud állni egyátalán, mert a fiatal fák még évek múlva is védtelenebbek lesznek a tüzek ellen...
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Akik meg még gyújtogatnak is azoknak tényleg falhozállítás lenne a minimum.
Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
dolgozom, haggy44
Falhoz állítanám az összeset és röhögve lõném le õket...
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
tényleg csak kérdezem, mert tényleg nem tudom...
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
Nem a lényeg, hanem a fontos!