Völgyzugolyok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"You are fucking crazy people!\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
#22. Én hirtelen egy zsilipnek néztem, de biztos nem az.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Itt esik...valószínû a kedvenc helyemen is gyarapszik a tó szintje.
Sokan kérdeztétek merre van. Én Szõdligeten lakom, átfolyik egy patak...nem a falun a falu határában...egy erdõben. Oda van elrejtve ez a hely...kocsival be sem lehet menni, csak kis hídon át gyalog vagy bringával. Úgyhogy wellness szálló nem lesz...
Én a falu szélén lakom...egy rétre látok rá. A rét már maga a titkos hely határa...úgyhogy ha reggel kinézek...pont a határon vagyok. Csak az a kérdés merre induljak el😊 dolgozni vagy elmélkedni.
Hajnalban...Völgyzugoly határában
<#mf1>#mf1>
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Valós (nem Bp.):
Valós (Bp) utolsó fogassal felmenni a Normafához (biciklivel). Lenézni a városra - tök kuss van és ilyenkor szinte senki sincs fent. Aztán a gondolataim rendezése után jön az adrenalin-növelõ száguldás lefelé - legtöbbször fékezés nélkül 😊
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Amúgy +fav.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
practitioner of the forbidden arts of death
lekuporodsz a földre...vagy csak hanyattvágod magad az ágyon?
http://www.flickr.com/photos/bubue/
Mohus Völygyzugolya...
Az ember társas lény, de ha egyedül szeretnél lenni, találsz magadnak olyan helyet, ahol elgondolkozhatsz boldogságról és fájdalomról egyaránt...ez lehet egy gardróbszekrény, de egy patakpart is.
Itt elmesélheted vagy megmutathatod...kedvenc búvóhelyedet.