Völgyzugolyok

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
amúgy nekem itt aközelbe sajna nem nagyon van ilyen hely, csak ráckevénél lévõ telkünkön tok rendesen elmélkedni, kiülök a stégre, annál nyugodtabb helyet nem nagyon találok, fõleg este amikor a víz is nyugodt, 1 sörrel leûlni és elmélkedni jó dolog😊 csak keveset vok ott sajna:S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
normafa tényleg jó hely, bár mi nem bringával szoktunk menni😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
ez iszonyat szép hely

NeverwinterKING

\"You are fucking crazy people!\"

DarkHorSe
jobb oldalt, az a feher valami

Swedish people are albino monkeys

köd ?😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

PyRex
rendbe tettem kicsit magam agyilag, mert elég stresszes volt az uccsó 3-4 hónapom.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

/fav!

#22. Én hirtelen egy zsilipnek néztem, de biztos nem az.

nyamiag
köd <#zavart2>

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

DarkHorSe
Mi az a feher valami a hatterben?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Rise Against
annyira utálom, amikor egy szép tájképbe belelóg a villanyvezeték :S áh, az elektronikus szórakozás átka ez a csúnyaság.

Rockynhooo
hát végülis jah , beülök egy sör mellé, és elmélkedek <#ravasz1> 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

mohus
egyedül jársz csak ide?😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
és mi volt az utolsó gondolatrendezésed témája?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
Jó Esõs estét Völgyzugolyosok!

Itt esik...valószínû a kedvenc helyemen is gyarapszik a tó szintje.
Sokan kérdeztétek merre van. Én Szõdligeten lakom, átfolyik egy patak...nem a falun a falu határában...egy erdõben. Oda van elrejtve ez a hely...kocsival be sem lehet menni, csak kis hídon át gyalog vagy bringával. Úgyhogy wellness szálló nem lesz...
Én a falu szélén lakom...egy rétre látok rá. A rét már maga a titkos hely határa...úgyhogy ha reggel kinézek...pont a határon vagyok. Csak az a kérdés merre induljak el😊 dolgozni vagy elmélkedni.
Hajnalban...Völgyzugoly határában

dzsuvajoe
Én ide szoktam jonni :

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

vegicsek

<#mf1>

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

PyRex
Virtuális:

Valós (nem Bp.):

Valós (Bp) utolsó fogassal felmenni a Normafához (biciklivel). Lenézni a városra - tök kuss van és ilyenkor szinte senki sincs fent. Aztán a gondolataim rendezése után jön az adrenalin-növelõ száguldás lefelé - legtöbbször fékezés nélkül 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

ColdFire
akinek mariska van a logojában, el tudom képzelni hogy elmélkedik ^^

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

bigapó
tiszta Tüskevár😊)

jónak néz ki, biztos jókat lehet ott horgászni.

The Matrix has you...

guardian hero
Nyitnál ott egy wellness-szállót? 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Tudom hogy búvóhely, meg minden... De igazán elmondhatnád hogy körülbelül merre van a te általad beszúrt képen lévõ hely megtalálhatósága 😉

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Rockynhooo
my völgyzugoly

<#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Csuhai G
Ez hol van?
Amúgy +fav.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

e's kozbe tolsz 1 moka's cigit ?😄
Frosty01
én a sarokba mászok, és kornt hallgatok ha ilyen kedvem van :]

practitioner of the forbidden arts of death

mohus
és min elmélkedtél utoljára?

lekuporodsz a földre...vagy csak hanyattvágod magad az ágyon?

woooow, ez nagyon tetszik, csendes, nyugodt, szép hely, bár én általában ha ilyen hangulatom van, csak szimplán elvonulok a szobámba, magamra zárom az ajtót és már mehet is az elmélkedés...😊

Garf
oh. ez a hely kellemes. nekem volt egy hely taksonyban, illetve egy ház ahova többen jártunk le, pihenni bulizni, az hasonló dologra nagyon jo volt, kis molóval a duna holtágán. csak már nincs, bár van most eloreláthatólag egy másik hely. jovolna, mert szeretem az ilyeneket 😊

http://www.flickr.com/photos/bubue/

mohus
Én meg is osztom...amire nemrég találtam rá, otthonomtól nem is olyan messze.
Mohus Völygyzugolya...

mohus
Sziotok!

Az ember társas lény, de ha egyedül szeretnél lenni, találsz magadnak olyan helyet, ahol elgondolkozhatsz boldogságról és fájdalomról egyaránt...ez lehet egy gardróbszekrény, de egy patakpart is.

Itt elmesélheted vagy megmutathatod...kedvenc búvóhelyedet.

← ElőzőOldal 2 / 2