81
Hova bújsz, ha egyedül szeretnél lenni...
-
#41 Miről beszélesz? -
#40 Hehe: ilyen nincs. Hát az én képem is ott (Szigetcsép) készült (a nádas...)
És tényleg: állítom, hogy kevés hasonló hely van, hihetetlen szép! -
#39 Több dolog is kellett hozzá, de igen, sokat. Mondjuk a vidéki, nádasos kép helyszínén valószínű többet tudtam volna pihenni és elmélkedni, de a jelen helyzetemben az oda és visszajutás nem igazán volt megoldott, így maradt a Normafa :) -
#38 Akkor azt lehet mondani, hogy sokat segített? -
#37 Arra is nagyon szép...keresztapám abba környékbe "szerelmes". Ha teheti kimegy...és ott is alszik...folyton hív, hogy menjek.
Szigetcsép...ideális Zugoly. -
#36 Jó Szép Hajnalt Zugolyosok!
Igen áramvezeték van...és igen van a patakon átmenő ipari vízvezeték is...az az a fehér valami. Nincsenek zavartalan helyek...de vannak ennél sokkal zavarosabbak is.
Joe:) zavartalanná tette...nekem tetszik, ügyes:)
A rét melletti hatalmas fák mellett út vezet az erdőbe és a patakpartra.
Ha visszanézel a falu határába ezt látod...
Hídról... -
#35 -
AC2 #34 :DDD -
Noodlee #33 Nagyon amatőr szinten kezeled a photoshopot.
Mi az a nagy paca, amit odarondítottál? -
#32 Ti miről beszéltek? nincs is ott semmi?
Ezek a vumok azért vannak, h elektronikusan szorakozhassuk és amit elbasztak elektronikusan megjavissuk:) -
#31 amúgy nekem itt aközelbe sajna nem nagyon van ilyen hely, csak ráckevénél lévő telkünkön tok rendesen elmélkedni, kiülök a stégre, annál nyugodtabb helyet nem nagyon találok, főleg este amikor a víz is nyugodt, 1 sörrel leűlni és elmélkedni jó dolog:) csak keveset vok ott sajna:S -
#30 normafa tényleg jó hely, bár mi nem bringával szoktunk menni:) -
#29 ez iszonyat szép hely -
#28 sztem erre gondol :D -
#27 jobb oldalt, az a feher valami -
Cat 02 #26 köd ?:) -
#25 rendbe tettem kicsit magam agyilag, mert elég stresszes volt az uccsó 3-4 hónapom. -
Noodlee #24 /fav!
#22. Én hirtelen egy zsilipnek néztem, de biztos nem az. -
#23 köd -
#22 Mi az a feher valami a hatterben? -
#21 annyira utálom, amikor egy szép tájképbe belelóg a villanyvezeték :S áh, az elektronikus szórakozás átka ez a csúnyaság. -
#20 hát végülis jah , beülök egy sör mellé, és elmélkedek :) -
#19 egyedül jársz csak ide?:) -
#18 és mi volt az utolsó gondolatrendezésed témája? -
#17 Jó Esős estét Völgyzugolyosok!
Itt esik...valószínű a kedvenc helyemen is gyarapszik a tó szintje.
Sokan kérdeztétek merre van. Én Sződligeten lakom, átfolyik egy patak...nem a falun a falu határában...egy erdőben. Oda van elrejtve ez a hely...kocsival be sem lehet menni, csak kis hídon át gyalog vagy bringával. Úgyhogy wellness szálló nem lesz...
Én a falu szélén lakom...egy rétre látok rá. A rét már maga a titkos hely határa...úgyhogy ha reggel kinézek...pont a határon vagyok. Csak az a kérdés merre induljak el:) dolgozni vagy elmélkedni.
Hajnalban...Völgyzugoly határában -
#16 Én ide szoktam jonni : -
-
#14 Virtuális:
Valós (nem Bp.):
Valós (Bp) utolsó fogassal felmenni a Normafához (biciklivel). Lenézni a városra - tök kuss van és ilyenkor szinte senki sincs fent. Aztán a gondolataim rendezése után jön az adrenalin-növelő száguldás lefelé - legtöbbször fékezés nélkül :) -
#13 akinek mariska van a logojában, el tudom képzelni hogy elmélkedik ^^ -
#12 tiszta Tüskevár:))
jónak néz ki, biztos jókat lehet ott horgászni. -
#11 Nyitnál ott egy wellness-szállót? :) -
Nuki #10 Tudom hogy búvóhely, meg minden... De igazán elmondhatnád hogy körülbelül merre van a te általad beszúrt képen lévő hely megtalálhatósága ;) -
#9 my völgyzugoly
-
#8 Ez hol van?
Amúgy +fav. -
F1re #7 e's kozbe tolsz 1 moka's cigit ?:D -
#6 én a sarokba mászok, és kornt hallgatok ha ilyen kedvem van :] -
#5 és min elmélkedtél utoljára?
lekuporodsz a földre...vagy csak hanyattvágod magad az ágyon?
-
baca01 #4 woooow, ez nagyon tetszik, csendes, nyugodt, szép hely, bár én általában ha ilyen hangulatom van, csak szimplán elvonulok a szobámba, magamra zárom az ajtót és már mehet is az elmélkedés...:) -
#3 oh. ez a hely kellemes. nekem volt egy hely taksonyban, illetve egy ház ahova többen jártunk le, pihenni bulizni, az hasonló dologra nagyon jo volt, kis molóval a duna holtágán. csak már nincs, bár van most eloreláthatólag egy másik hely. jovolna, mert szeretem az ilyeneket :) -
#2 Én meg is osztom...amire nemrég találtam rá, otthonomtól nem is olyan messze.
Mohus Völygyzugolya...