Folytatódik a Szökés - Visszatérnek a fegyencek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudtommal ugy csinaljak,h van nekik 800 csalad,akik x mennyisegü penzt kapna kazert h figyelhetik öket
cserébe kapnak 1 specko taviranyitot,es minden csaladtagnak külön gombja vasn,amit ha bekapcsolja a tvt,meg kell nyomnia
es ennek a 800 embernek az adatait szorozzák vissza egész MOra
hányada hagyta magára a sorozatot,"
"az átlagnézettséget 300 ezer nézõvel meghaladó, majd 1,5 millió ember figyelte, hogy sikerül-e a szökés."
Nem hiszem el, hogy két ilyen banda ennyi állatot tud terelgetni. Kia a jó ég állapítja meg ezeket a nézõszámokat és ugyan már mibõl? Kiosztanak kétmillió távirányítót és minden órában leellenõrzi egy jól fizetett alkalmazott, hogy a zombi családok melyik tagja éppen hová kattintgat? Aki ezeket a statisztikákat elhiszi, az mega sem 100-as. :)
hogy a lost kiszámítható lenne, ezt szerintem még azt sem mondhatja aki utálja.
mondjuk a másik nagy kedvencem, a 24 legutóbbi évadjaiban már tulajdonképpen én sem tudtam izgulni, hiszen tudom, hogy jackbauer úgyis mindent megold. ettõl függetlenül mégis vannak olyan momentumai a sorozatnak, amiért megéri megnézni (a vérprofi akciórészek).
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
"Én hatalmasat csalódtam a pb-ben. Az alapötlet vitte el az egész sorozatot, meg az kb 2 jó színész."
minden sorozatot az ötlet visz el és minden sorozatban csalódik az emberek jó része - ezért is lesz vége a sorozatoknak, ezért csökken le annyira a nézettségük, hogy véget vessenek.
"A lost viszont nagyon jó sorozat, remek karakterrekkel, remek színészekkel, és remek történettel."
mondod te. (és én is, de nem lényeg). a lostban sokkal többen csalódtak a warezelõket tekintve, a pb-t sokkal többen istenítik.
Én hatalmasat csalódtam a pb-ben. Az alapötlet vitte el az egész sorozatot, meg az kb 2 jó színész. A lost viszont nagyon jó sorozat, remek karakterrekkel, remek színészekkel, és remek történettel. A lostnak csak az az egy hátránya, hogy amióta nézem, pár rész után megunok minden más sorozatot(dexter, 24, stb...).
"a pb története erre alkalmatlan."
már hogy lenne alkalmatlan? lehetett tudni, hogy szabadulni fognak, mint ahogy azt is, hogy onnantól kezdve menekülés lesz. a menekülés témát az üverklasszikus fugutive 4 évadon át játszotta és a téma akármeddig elél - vagyis tökéletesen alkalmas. (egy csatorna sosem rendelne be olyan sorozatot, amit nem lehet siker esetén 10-15 évadon keresztül készíteni)
"De a sorozat sikeres, folytatni akarják"
nem akarják - folytatják. minden sorozat így mûködik. ez alapvetés.
"A 4. évad meg majd újra menekülés lesz, az 5. meg újra szökés, csak most európában, utána meg kínában..."
talán, te így írnád meg, de szerencsére nem neked kell írnod, hanem olyanoknak, akiknek ez a foglalkozásuk.
"Tehát röviden: Ez a történet max 2 évadra alkalmas, többre nem."
mondom, attól, hogy neked nincs fantáziád illetve téged nem elégít ki, minimum 7 évadra alkalmas minden sorozat. egy olyan sorozatkészítõ, aki csak 1 vagy 2 évadra tervez, úgy repülne ki a stúdió ajtaján, hogy a lábe nem érné a földet.
ilyen logikával a lostra is rá lehet mondani akármit - kutass a fórumon és meglátod, hogy hányan mondták, hogy minden hülyeség, ez egy egyévados sorozat. csak éppen vannak írók, akik írják a sztorit és könnyen ki tudják nyújtani újabb és újabb ötletekkel. az évek során fejlõdik a sztori és a pb-nél is elég egy ötlet és akármikor lehet folytatni. csak jó ötlet kell. most a 3. évadnál tartanak és, ha kell, tuti tudnák folytatni a negyedikkel ezerféleképpen.
De nem ez a lényeg. Hanem az, hogy a Lost alaptörténete lehetõséget ad arra, hogy elhúzzák 5-6 évadon keresztül, de a pb története erre alkalmatlan. De a sorozat sikeres, folytatni akarják, ezért kitalálnak egy hatalmas baromságot. Ennyi erõvel elkaphatták volna õket a 2. évad elején, hogy újra megszökhessenek. A 4. évad meg majd újra menekülés lesz, az 5. meg újra szökés, csak most európában, utána meg kínában, a 12. évadban meg a marsa menekülnek, ahol elkapják õket és a 13. évadban a marsi börtönbõl kell megszökniük, de ezt már nem fogja bevenni az emberek gyomra és nem készítik el a mindent megagyarázó 14. évadot, mert csõdbe megy az egész, és mindenki hülyén hal meg.
Tehát röviden: Ez a történet max 2 évadra alkalmas, többre nem.
nyilvánvalóan nem 10 évre tervezik egybõl, de a Lostnál nem észrevehetõ, hogy annyira nyújtani akarják, olyan mintha ezt már elõre tudták volna, olyan dolgok derülnek ki a mondjuk a 3-adik évadban amit nem tartottunk fontosnak az elsõ-második évadban(pl üvegszem) míg a PB-ben egy nagyon gyenge fogással haladtak tovább, amikor Scofield-rõl elfogyott a tetkó kihalásztak egy merevlemezt amin rajta voltak a rá nem tetovált tetkók is(lehet, hogy nem pont így volt, már nem emlékszem, de tudom, hogy valami nagyon gagyi továbbhaladáson behaltam).
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
nem errõl van szó. szerintem is egyre jobb. de attól még jött a nagy sírás-rívás. és... a heroes-zal és pb-vel ellentétben itthon a 2. évadra csökkent is a warezlelkesedés a lost-irán. a pb-t is szidták, de csak nõtt a népszerûség.
"Meg a lost tudatosan van felépítve, nemcsak úgy, hogy húú csináltunk egy sorozatot, ami sikeres lett ezért elhúzzuk a végtelenségig, és kitalálunk minden szart."
minden sorozat tudatosan van felépítve. úgy készítik, hogy ha siker lehessen folytatni. a lost sem más, hiszen amikor elkezdték, akkor csak egy nagyon nagy vázlatot tudtak, de hogy mi-merre-hogyan, hogy jacob meg penny, ilyesmiket nem tudtak õk sem.
Szerintem akkor nem kúrták volna el, ha nem tíz méterre vannak tõlük a rendõrök, hanem mondjuk 10 percre, vagy fél órára, és úgy el lehetett voln hinni, hogy elszöktek.
Meg a lost tudatosan van felépítve, nemcsak úgy, hogy húú csináltunk egy sorozatot, ami sikeres lett ezért elhúzzuk a végtelenségig, és kitalálunk minden szart. Van mibõl épitkezni, de egy pb-nél ott vége kéne lennie, hogy megszöknek, vagy jó legyen még egy évadnyi menekülés, de ami a 2. évad végén van az egy vicc. Ettõl függetlenül meg fogon nézni a 3. évadot is, mert kiváncsi vagyok, hogy ebbõl mit tudnak kihozni, de nem úgy fogok ránézni mint a pb 3. évadjára, hanem úgy mint egy teljesen új sorozatra.
az elsõ évadra mindenki beizgul, aztán mindenki rájön, hogy "kopp". így volt a lostnál, a pb-nél, így lesz a hõsöknél és így lesz az idei év fansorozatánál. tanulság: a sírósak egy évadot nézzenek és váltsanak utána más sorozatra - vaaagy: dobják a kommerszet és nézzenek igényeset.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Lehet, hogy én nem vagyok képben, de a született feleségek valóban bukás volt?
Egyébként ha akartok látni durva sorozatot, szedjétek le a Dexter-t!:)
Ilyen sorozatokat csak internetrõl letöltve nézek vagy DVD-n, mert a TV-ben nézhetetlenül szétszedik a reklámok és a heti bontás.
ez új nekem...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
esküszöm, ritka kivételekkel, de csak az hbo-s sorozatokat érdemes nézni. minden szempontból mindig igényesek.
ajnározták a hõsöket is pl. nekem, megnéztem 2 részt, azt annyi.
ha már sorozatok, az office amcsi változatának elsõ évedát is megnéztem, elõször furcsa volt a fingós, hányós ostoba poénokkal teli filmek után<#hehe>#hehe>, de igazán egyedi humora van, hatalmas karakterekkel. ajánlom.
1. Nem dönt rekordokat
2. a harmadik évadot csak szept. 17-én kezdik el leadni a fox-on.
Meg volt még a vége fele ilyen interview féle a szereplõkkel, ahol Sarah Wayne Callies (Sare Tancredi) azt mondta hogy még nem smárolt Scofield-al ami persze megtörtént az elsõ évad vége felé, most három lehetséges dolog áll fenn.
1. Elqrták a fordítást
2. A szinésznõ hazudik
3. A színésznõ be volt lõve mint az általa alakított doktornõ :)
És még megemlítendõ (ha jól tudom) hogy ezek a riportok megtalálhatóak a Szökés extra DVD-jén, tehát az Rtl megvette (avagy leszedte netrõl), és beadják mint ha õk készítették volna a riportot, nem tudom h ez milyen szerzõi jogokat sért de ha én adnám le 1 falusi moziban biztos seggberúgnának érte. Tehát innnentõl így fogok hinni a fókusznak, nem mintha eddig nagy hangsúlyt fektettem volna rá hogy mit mondanak, de régen amikor még Batiz meg Marsi vezette addig egész tûrhetõ volt (érdekes riportok voltak és nem ilyen kitalált bulvár-sztorik hogy ki kivel miért és hol csinálja a sztárvilágból).
Mire itt befejezik a 2. évadot mi már végzünk a 3 -al...
LOL :D
Fõleg, hogy a magyar szink... hát NC :)
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Több százszor annyian, mint akik letöltik ;)
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
azért mondom, hogy rosszul tudod. addig fog menni, amíg nézik, nyilván.
Igen de igy viszont scifit,csinaltak a filmbol.Mert ha komolyan veszuk a filmet akkor teleportaciora vagy idoutazasra lehet csak gondolni.Hogy egy nyilt mezo kozeprol hirtelen egy suru erdoben talaljak magukat.Es ezen meg csak megsem lepodnek,szora sem meltatjak a dolgot.Ez igy nagyon bena.Innentol barmi megtortenhet,kovetkezo reszben majd jonnek az ufok es megmentik oket.Igy mar tetje a filmnek,komolytalanna valt.
A második idézésedben a MINDEN-en volt a hangsúly. tv mûsorokba van egy lehetetlen helyzet vagy fordulat, aztán megoldás, de itt meg még a lehetetlen helyzetet is tovább fokozzák, és ezerszer ^^
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
(segítek. azért mutatták úgy, hogy izgulj. a filmekben is sokszor élnek a megoldással, biztos van rá valami frankó külföldi szakkifejezés. a 2x01-ben meg azért nem úgy mutatták, mert akkor nem lett volna 2. évad. vagy éppen nem volt ott az operatõr, amikor lerázták õket. fikciót nézel, ne feledd.)
valamit elnéztél, szerintem.
"Engem csak az zavart, hogy mindent elnyújtottak a leg lehetetlenebb helyzetig, és mindig kitudtak jönni belõle."
:D ez jó. ember, tévét nézel. persze, hogy addig nyújtják el, amibõl még ki lehet jönni. ha odaáig nyújtják el, amibõl nem lehet kijönni, akkor az író kiradírozza a sort és csak odáig nyújtja el, amibõl ki lehet jönni.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A 2. évadnak is nagyon váratlanul van vége, szinte ott volt a vége (megoldás, befejezés), erre meg úgy van vége, hogy szinte még lehetetlenebb a helyzet mint elõtte bármikor... Várom a 3. évadot nagyon.
/direkt nem írtam le pontosan hogy mi, nem akarom lelõni a poént aok elõtt akik még nem látták/
Ha megis folytatjak az mar nagyon Monty Python-os lesz,mikor a ficko megmenekul a kivegzo osztag elol. Mar eddig is a hatart suroltak.