65
-
#25 Az első évad még úgy ahogy elment, de a második nagyon unalmas volt, annyi irreális hülyeség volt benne, hogy már csak azért néztem, ogy vége legyen Az első évad végén azt a bazi nagy cliff hangert úgy elk*rták, hogy aztse tudtam most mivan, mintha kihagytam volna egy részt, mikor megnéztem a második évad elsőjét. Egy nyílt terepen futottak gyalog kb tíz méterre tőlük a rengeteg rendőrautó aztán elmenekülnek Meg az a mahone mindig mindent tudott, mindig azt a tetkót vette észre amit éppn michael használt, mindig éppen elkerülték egymást. A 2. évadzáró meg megint annyira SZAR volt, hogy nekem elég volt ennyi ebből a sorozatból. -
Wittgen #24 Én 1x néztem csak meg az 1. és 2. évadot...tipikusan az a sorozat, amit csak 1x érdemes megnézni, mert jó, viszont utána már nincs értelme az ismétlésnek, mivel mindent tudsz és így már nem lesz érdekes. -
Quantumleap #23 Már hogy a fenébe ne?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Abruzzi, Tweener, és Haywire csak guest starok.
-
#22 Hát pedig nem :\ -
#21 Jah, de a lehetetlen helyzetek meg fordulatok ellenére szerintem nagyon érdemes megnézni a 2. évadot is. Végletekig elvan túlozva, de a zene, és a rendezés is rátesz az izgalom, meg a helyzet lehetetlenségének kiemelésére mindig :)
A 2. évadnak is nagyon váratlanul van vége, szinte ott volt a vége (megoldás, befejezés), erre meg úgy van vége, hogy szinte még lehetetlenebb a helyzet mint előtte bármikor... Várom a 3. évadot nagyon.
/direkt nem írtam le pontosan hogy mi, nem akarom lelőni a poént aok előtt akik még nem látták/
-
duke #20 Szerintem jo az alapotlet,csak az abszulut,keptelen,lehetetlen irrealisan eltulzott megoldhatatlan szituaciok nem tetszettek.Ahogy mondani szoktak a kevesebb neha tobb. -
neoG #19 Nézd csak meg a második évadot, és meg fogsz lepődni, hogy mi mindent tudnak/tudtak belepakolni.Mikor vége lett az elsőnek énis néztem, hogy most akkor mi van, minek még 1 évad, most meg alig várom a 3ikat, annyira ütött a 2.De ez én vagyok.Lehet Neked nem fog bejönni,de ha tetszett az első, akkor adj a 2 nek is egy esélyt! -
Quantumleap #18 És ezek szerint el se olvastad magát a cikket. -
Quantumleap #17 Szerinted azért szöktek meg, hogy rögtön elkapják és visszavigyék őket? -
duke #16 Mi a szart lehet meg ezen folytatni a masodik evadba ?? Az elsoben elkapjak oket es kesz vege.A vegen egy sik terepen otszaz rendor auto vette korul oket ennyi..
Ha megis folytatjak az mar nagyon Monty Python-os lesz,mikor a ficko megmenekul a kivegzo osztag elol. Mar eddig is a hatart suroltak. -
Quantumleap #15 Igen. Ügyesen kiszámították, hogy a coolon most hétfőn ért véget az 1.évad, ma pedig a reteken kezdődik a második. -
bandypappa #14 Igen, mert a rötölö éa a kúl anya-leány tv adók. Ha egy sorozatot néznek, és szeretnek a népek akkor folytatódjék. Én is nagyon sajnáltam amikor vége lett az andromédának, az volt a trigalaxis legjobb sorozata. -
#13 *a rendezőjére gondoltam, de a szerzője is ^^ -
#12 3 évados lesz csak.
Egyébként nem csak az RTL klubon ment a szökés, láttam, hogy a COOL-on is adták. -
#11 Én is végignéztem az első, és második évadot is. Nekem nagyon tetszett a film, szerintem zseniális volt a szervezője. Az első és második rész is teli van hirtelen fordulatokkal. Engem csak az zavart, hogy mindent elnyújtottak a leg lehetetlenebb helyzetig, és mindig kitudtak jönni belőle.
Várom már nagyon a 3. évadot! -
Quantumleap #10 Na és hogy zárták volna le az eslő végén? Lincolnék telepatikusan hipnotizálják az elnökasszonyt, aki ennek hatására a nyilvánosság előtt bevall mindent az öccséről? -
winnie #9 oké, persze én vagyok a hülye, hogy ismétlem magamat, csak bennem van, hogy ha befejezek egy sorozatot, én nem kezdem el fórumokba írogatni, hogy "le kellett volna zárni".
azt beleírom, hogy "ez egy sz*r", szó se róla, de miért zárjanak le valamit, ha annyi rajongója van. attól nekem nem lesz jobb (rosszabb sem), ha nem zárják le, rengetegen meg még örülnek is neki. -
winnie #8 már megint ez a parttalan vita...:) le kellett volna zárni. bazz, a néző dönt, hogy mikor zárják le. ha nézed, nem zárják le, ha nem nézed lezárják.
szerintem is le kellett volna zárni a jóbarátokat az 1. évad végén, a hősöket meg az 5. rész végén - nem tették meg. sebaj, én vagyok az erősebb. lezártam őket, nézek mást:)
1. aki sorozatba kezd, az számítson arra, hogy 3-5-7-9 évre tervezhet.
2. mi a biztosíték, hogy az 1. évad a legjobb? lehet, hogy a prison break 7. évadától fogja mindenki letenni a haját, mert addigra belejönnek. -
Cat #7 Egyetértünk. A második évad tele van hihetetlen fordulatokkal. -
Sparrow79 #6 Nekem nem tetszett a második évad, erőltetettnek éreztem. Francnak húzzák, mint a rétestésztát, ezt le kellett volna zárni az első évad végén. És most még egy harmadik is... Nem hiszem, hogy nézni fogom. -
Quantumleap #5 Az ígéretek szerint az üldözők és a fegyencek nem fogják kímélni egymást. Paul Scheuring, a sorozat készítője felhívta a figyelmet arra, hogy ezúttal végképp senki élete sincs biztonságban, legyen az főszereplő vagy mellékszereplő.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár azon szökevények, akik a főcímlistán vannak, mind életben maradnak. -
#4 Őszintén szólva el sem tudom képzelni, hogy bukhat meg ez a sorozat... -
knightbali #3 A második kép, mintha a Melegítő című, buzis divatműsorból lenne XD -
nikita00733 #2 Már alig várom. -
DKm #1 Nekem már régóta megvan a második évad összes epizódja angolul és végig is néztem párszor. Nekem sokkal jobban tetszik, mint az első évad. A rengeteg torokszorító helyzet mellett sok érzelmi jelenet is helyet kapott a részekben. Akinek tetszett az első évad, azt biztosan le fogja szegezni a képernyő elé. Az évad végén pedig hihetetlen dolgok történnek majd, amik a harmadik évad egyelőre misztikusnak tűnő történetét mutatják be...