Folytatódik a Szökés - Visszatérnek a fegyencek

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen. Ügyesen kiszámították, hogy a coolon most hétfõn ért véget az 1.évad, ma pedig a reteken kezdõdik a második.
Igen, mert a rötölö éa a kúl anya-leány tv adók. Ha egy sorozatot néznek, és szeretnek a népek akkor folytatódjék. Én is nagyon sajnáltam amikor vége lett az andromédának, az volt a trigalaxis legjobb sorozata.

A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.

Balumann
*a rendezõjére gondoltam, de a szerzõje is ^^

Balumann
3 évados lesz csak.

Egyébként nem csak az RTL klubon ment a szökés, láttam, hogy a COOL-on is adták.

Balumann
Én is végignéztem az elsõ, és második évadot is. Nekem nagyon tetszett a film, szerintem zseniális volt a szervezõje. Az elsõ és második rész is teli van hirtelen fordulatokkal. Engem csak az zavart, hogy mindent elnyújtottak a leg lehetetlenebb helyzetig, és mindig kitudtak jönni belõle.

Várom már nagyon a 3. évadot!

Na és hogy zárták volna le az eslõ végén? Lincolnék telepatikusan hipnotizálják az elnökasszonyt, aki ennek hatására a nyilvánosság elõtt bevall mindent az öccsérõl?
oké, persze én vagyok a hülye, hogy ismétlem magamat, csak bennem van, hogy ha befejezek egy sorozatot, én nem kezdem el fórumokba írogatni, hogy "le kellett volna zárni".

azt beleírom, hogy "ez egy sz*r", szó se róla, de miért zárjanak le valamit, ha annyi rajongója van. attól nekem nem lesz jobb (rosszabb sem), ha nem zárják le, rengetegen meg még örülnek is neki.
már megint ez a parttalan vita...😊 le kellett volna zárni. bazz, a nézõ dönt, hogy mikor zárják le. ha nézed, nem zárják le, ha nem nézed lezárják.

szerintem is le kellett volna zárni a jóbarátokat az 1. évad végén, a hõsöket meg az 5. rész végén - nem tették meg. sebaj, én vagyok az erõsebb. lezártam õket, nézek mást😊

1. aki sorozatba kezd, az számítson arra, hogy 3-5-7-9 évre tervezhet.
2. mi a biztosíték, hogy az 1. évad a legjobb? lehet, hogy a prison break 7. évadától fogja mindenki letenni a haját, mert addigra belejönnek.
Egyetértünk. A második évad tele van hihetetlen fordulatokkal.

Nekem nem tetszett a második évad, erõltetettnek éreztem. Francnak húzzák, mint a rétestésztát, ezt le kellett volna zárni az elsõ évad végén. És most még egy harmadik is... Nem hiszem, hogy nézni fogom.
Az ígéretek szerint az üldözõk és a fegyencek nem fogják kímélni egymást. Paul Scheuring, a sorozat készítõje felhívta a figyelmet arra, hogy ezúttal végképp senki élete sincs biztonságban, legyen az fõszereplõ vagy mellékszereplõ.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bár azon szökevények, akik a fõcímlistán vannak, mind életben maradnak.
DjDano
Õszintén szólva el sem tudom képzelni, hogy bukhat meg ez a sorozat...

A második kép, mintha a Melegítõ címû, buzis divatmûsorból lenne XD

Már alig várom.
Nekem már régóta megvan a második évad összes epizódja angolul és végig is néztem párszor. Nekem sokkal jobban tetszik, mint az elsõ évad. A rengeteg torokszorító helyzet mellett sok érzelmi jelenet is helyet kapott a részekben. Akinek tetszett az elsõ évad, azt biztosan le fogja szegezni a képernyõ elé. Az évad végén pedig hihetetlen dolgok történnek majd, amik a harmadik évad egyelõre misztikusnak tûnõ történetét mutatják be...

← ElőzőOldal 2 / 2