20
szexmániás, gusztustalan, \"hülyegyerekek\" ;) http://bloodhoundgang.com
-
#20 Isohunt-ról egyébként letölthető az összes videoklippjük egyben...:) -
#19 csak hírből hallottam, hogy állatok, de hegyalján megbizonyosodtam róla. tetszett a koncertjük :D -
#18 nagyonnagy, jó számaik vannak:D meg jó emlékeim kapcsolodnak a számaikhoz -
F1re #17 1et ertek :) -
#16 ikább adta volna ide :( -
#15 Az Along comes Mary c. számuk se semmi, de a Bad Touch visz mindent!:D -
#14 [apro]annak aki kedvet kapott a zenéjükhöz -
#13 egy rockos számuk, I hope You Die -
#12 Nagy kedvencek:) Én csípem őket a stílusok miatt, meg mert barmok:D Jó lehet velük bulizni:D -
#11 ÁÁÁÁáá nagy kedvencem volt régen!:D
Megvan a One fierce beer coaster, a Use your fingers és a Ballad of Chasey Lain albumuk is eredetiben...:) -
#10 én csak azt tudom hogy vizeletükkel és hányásukkal locsolják a népet a színpadról
beteg arcok, bármit megtehetnek -
F1re #9 en se hinnem hogy csak ugy viccbol elvettek volna es szet tortek volna :D bar engem nem is erdekel XD -
#8 ésnemlehet hogy megrendezett volt? nemlehet hogy a fótos kapott cserébe sokszor sok dollárt? ... nemmondom hogy nincs ilyen amit írtál. de hogy mivan valójában azt sosem tudjuk meg. mi halandók. média. és a média butít és becsap. -
#7 nekem ott intézték el magukat, amikor szigeten egy fotóstól elvették a gépét a szinpadon, és földhöz kúrta valamelyik. nem szeretem az ilyet. -
#6 nem rock, csak egy-két számuk rockos, amúgy rap-es kutyulás a zenéjük, vannak tuctuc számaik is, szal keverik rendesen a műfajokat -
el bruja #5 én régebben szerettem őket... a Mope című számát még ma is hallgatom, az volt a kedvencem:) -
F1re #4 lOL azt nem is neztem hogy mien zenet jatszanak :DDD azt hittem vami atom rock XDDD -
F1re #3 nem szeretek semmi fele rock zenet de ezek geci nagy arcok :D neztem mar azt a webcsatornas videot meg neztem vagy 5x geci nagyok XD áhh :D -
#2 The Ballad of Chasey Lain klipjét linkelem újra mert youtube vacakol -
#1 Sziasztok!
Régről ismerős lehet az együttes, 1992-ben alakult, de az ezredforduló körül futottak be igazán.
Néha eltűnnek, néha megjelennek, mint idén a Hegyalja fesztiválon.
Sőt klipjük is kijött a napokban, ahol egy régi szexi klipet átdolgoznak saját izlésüknek megfelelően
Hooray for Boobies (1999) és Hefty Fine (2005) albumok igen bejöttek és az előzőkön is voltak jó számok
linkelek pár klipet azoknak akik nem ismerik őket
The Bad Touch (2000)
The Ballad of Chasey Lain (2000)
The Inevitable Return of the Great White Dope (2001)
Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tiss (2005)
[center]de leginkább ez az interjú mutatja be a valódi együttest :)