Füstölgő kormánykereket hív vissza a Microsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ismerõsömék új Passatján is nem egy új kütyü döglött be, hanem a már régi dolognak számító injektor.
Tisztára jó, hogy mostanában ilyen apró faszságokkal tudnak elcseszni mindent a gyártók. Jó tápegységet elbasznak egy fos ventivel, ugyan ez videokártyánál, alaplapon meg egy szaros tekercs/kondenzátor hal be, xy cuccban meg a tápegység, vagy egy egyszerû kábel. A legbonyolultabb, legösszetettebb áramkörök szinte soha nem halnak be, mindig ilyen már 50/100 éve használt, iszonyú egyszerû baromságok...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Igen. Szoftver téren ramaty a helyzet, de a hwei tényleg jók. (Intelimósz 1.1 <#puszi>#puszi>)
Starcraft + Diablo III - esemve
"A mostani hiba szakértõk szerint pszichológiai szempontból kínos, ugyanis felveti a felhasználókban a kérdést, vajon tudja-e a Microsoft, a szoftverek óriása, hogy mit csinál, amikor hardverfejlesztésre adja a fejét..."
Ez kicsit bulvárosan hangzik! Úgy hangzik, mintha az MS csak most kezdene fogalakozni hardver gyártásával. Pedig nem. Nem a Mikrofos embere vagyok, de szerintem igenis jóféle hw-kat csináltak/nak. Anno még szomorú is voltam, hogy kiszálltak a pc-s kormány-bizniszbõl.
"szakértõk"
Ezért jó ez a kommentelés: tudok ugatni.. 😊
Ez kicsit bulvárosan hangzik! Úgy hangzik, mintha az MS csak most kezdene fogalakozni hardver gyártásával. Pedig nem. Nem a Mikrofos embere vagyok, de szerintem igenis jóféle hw-kat csináltak/nak. Anno még szomorú is voltam, hogy kiszálltak a pc-s kormány-bizniszbõl.
"szakértõk"
Ezért jó ez a kommentelés: tudok ugatni.. 😊
PC-n is bármikor elõfordulhat ugyanez.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Már elõre látom a híreket: " A konzolok elsõ halálos áldozata egy amerikai fiatalember, aki xboxozás után wii-jével játszott azonban a hálózatra kapcsolva felejtette a kormánykereket, ami késõbb kigyulladt, miután az elszakadt csuklópántrólelszabadult kontroller kiütötte szerencsétlek áldozatát. "
Emberek vegyetek PC-t!<#vigyor2>#vigyor2>
Emberek vegyetek PC-t!<#vigyor2>#vigyor2>