6
  • Deer
    Ismerősömék új Passatján is nem egy új kütyü döglött be, hanem a már régi dolognak számító injektor.
  • Sanyix
    Tisztára jó, hogy mostanában ilyen apró faszságokkal tudnak elcseszni mindent a gyártók. Jó tápegységet elbasznak egy fos ventivel, ugyan ez videokártyánál, alaplapon meg egy szaros tekercs/kondenzátor hal be, xy cuccban meg a tápegység, vagy egy egyszerű kábel. A legbonyolultabb, legösszetettebb áramkörök szinte soha nem halnak be, mindig ilyen már 50/100 éve használt, iszonyú egyszerű baromságok...
  • smv
    Igen. Szoftver téren ramaty a helyzet, de a hwei tényleg jók. (Intelimósz 1.1 )
  • Skeez
    "A mostani hiba szakértők szerint pszichológiai szempontból kínos, ugyanis felveti a felhasználókban a kérdést, vajon tudja-e a Microsoft, a szoftverek óriása, hogy mit csinál, amikor hardverfejlesztésre adja a fejét..."
    Ez kicsit bulvárosan hangzik! Úgy hangzik, mintha az MS csak most kezdene fogalakozni hardver gyártásával. Pedig nem. Nem a Mikrofos embere vagyok, de szerintem igenis jóféle hw-kat csináltak/nak. Anno még szomorú is voltam, hogy kiszálltak a pc-s kormány-bizniszből.
    "szakértők"
    Ezért jó ez a kommentelés: tudok ugatni.. :)
  • Csaba42
    PC-n is bármikor előfordulhat ugyanez.
  • Kecske85
    Már előre látom a híreket: " A konzolok első halálos áldozata egy amerikai fiatalember, aki xboxozás után wii-jével játszott azonban a hálózatra kapcsolva felejtette a kormánykereket, ami később kigyulladt, miután az elszakadt csuklópántrólelszabadult kontroller kiütötte szerencsétlek áldozatát. "
    Emberek vegyetek PC-t!