6
-
#6 Ismerősömék új Passatján is nem egy új kütyü döglött be, hanem a már régi dolognak számító injektor. -
#5 Tisztára jó, hogy mostanában ilyen apró faszságokkal tudnak elcseszni mindent a gyártók. Jó tápegységet elbasznak egy fos ventivel, ugyan ez videokártyánál, alaplapon meg egy szaros tekercs/kondenzátor hal be, xy cuccban meg a tápegység, vagy egy egyszerű kábel. A legbonyolultabb, legösszetettebb áramkörök szinte soha nem halnak be, mindig ilyen már 50/100 éve használt, iszonyú egyszerű baromságok... -
#4 Igen. Szoftver téren ramaty a helyzet, de a hwei tényleg jók. (Intelimósz 1.1 ) -
Skeez #3 "A mostani hiba szakértők szerint pszichológiai szempontból kínos, ugyanis felveti a felhasználókban a kérdést, vajon tudja-e a Microsoft, a szoftverek óriása, hogy mit csinál, amikor hardverfejlesztésre adja a fejét..."
Ez kicsit bulvárosan hangzik! Úgy hangzik, mintha az MS csak most kezdene fogalakozni hardver gyártásával. Pedig nem. Nem a Mikrofos embere vagyok, de szerintem igenis jóféle hw-kat csináltak/nak. Anno még szomorú is voltam, hogy kiszálltak a pc-s kormány-bizniszből.
"szakértők"
Ezért jó ez a kommentelés: tudok ugatni.. :) -
Csaba42 #2 PC-n is bármikor előfordulhat ugyanez. -
Kecske85 #1 Már előre látom a híreket: " A konzolok első halálos áldozata egy amerikai fiatalember, aki xboxozás után wii-jével játszott azonban a hálózatra kapcsolva felejtette a kormánykereket, ami később kigyulladt, miután az elszakadt csuklópántrólelszabadult kontroller kiütötte szerencsétlek áldozatát. "
Emberek vegyetek PC-t!