449
Nokia 6120
  • sozs
    toty! A Symbian oprendszernek van több verziója, és a 6120-as az s60-t másnéven OS9.1 támogatja, magyarúl olyan progi kell amit arra írtak. Ilyeneket találhatsz pl.: ITT!
  • otto13
    Hi all!
    valaki meg tudná mondani,hogy tudom az alap csengő hangokat hozzá rendelni a nevekhez?Csak azokat engedi amit rá töltöttem.Jó kis tel de azért vannak apro hibái,, PL:rádugom a fülhalgatot-rádio és néha lefagy.A kammerája kimondottan gagyi hiába 2m-ás.Nem hittem el hogy ez igaz de sajna én is azt mondom rá.Öszességében teccik nekem bejött a tel.ja még 1 kérdés ,hogy tudomrávenni az al állomás hívására ?mert ha automata a központ akkor vavahogy igy kéne:+36 1 xxxxxxx (ide kéne a szünet)xxxx ez meg a mellék.
  • totyi
    Sziasztok!

Valaki tud abban segiteni milyen program segitségével tudom meg nézni az avi filmeket.Már probáltam több progit is fel telepiteni,de azt irja ki a telcsi hogy nem támogatot.Ha volna esetleg valakinek progija hozzá és segitene azt meg köszönném.
  • stream man
    kép
    Teszt
  • PeeTeR
    nincs

amugy meg: link, kep, leiras, teszt ->
    ugyanis fingom sincs melyik kacat ez, es had ne kelljen mar meg google -on keresgelnem is...

hihetetlen hogy ilyen alapveto dolgokat nem tud a topicnyito megcsinalni az elso egy ket hsz -ban. holott alap lenne mert nem mindenki tudja mirol/melyikrol/milyenrol van szo... (alltalanossagban - de ez is beletartozik)

• Csacsi
    Ha már megvetted, akkor nem tök mind1, hogy másnak bejött vagy nem? majd megtapasztalod, és eldöntöd bejön, vagy nem. Komolyan nem értem.
  • totyi
    mert én tegnap este vettem meg és igazából még nem volt időm foglalkozni vele.Azért vártam volna ha valakinek már régebben van ilyen teloja hogy mi a tapasztalat.
  • Csacsi
    Ha már nyitsz róla topicot, miért nem írsz Te?
  • totyi
    Szia!

Ird meg a véleményed a teloról.