449
Nokia 6120
-
#49 THX!
nagyon király. -
#48 Menü>beállítások>témák>Energiat.mód
Sokmindent nem tudsz állítani csak azt, hogy mi legyen a képernyővédő. Ki nem tudod kapcsolni, és mint írtad csak 60 mp-ig megy. Ez van! -
#47 Akkor újra küldöm.
9.1 némelyike fut a telón, nem minden! 9.2 pedig mind! -
#46 amugy hol lehet beállitani a képernyövédöt?
mert találltam egy orát a mi flash -ként megy de ha az energiatakarosság-nál animácionak beállitom akkor is csak max 60 mp-ig megy mert nem lehet örökre állitani -
#45 Sokat kísérletezgettem vele de nem jöttem rá.Nekem is mindig el tűnik. -
#44 azt hogy lehet beálitani ,hogy az ora meg a dátum ami készenlét után van egy csikban ne tünjön el pár perc mulva?
-
#43 sorry de nem. mivel az az email cim kivan már rég kapcsolva.K***** sok spam miatt.
[email protected] ez müxik.
9.1 progik futnak a telon? vagy csak a 9.2-ek? -
#42 Megkaptad a progit? -
#41 Több oka is lehet.
1. nem minden sybianos progi fut el rajta csak a V9.2-s verzióra írtak, illetve ha ezt nem írták rá akkor a S60v3-at kell nézni.
2. egyes progiknál vissza kell a dátumot állítani, csak azután lesz jó. (általában megtalálható, mikor töltötték fel, és arra a dátumra, vagy a közelébe)
3. a telefonban a beállítás>Tel. beállítások>alkalmazások>alkalm. kezelő, itt szoftvertelepítés=mind, online tanusítv.=ki! Erre kell beállítani a telót, ha alapban nem ez van!
PC suite-t nem használom, mert a 3650-re sok sallangot tett fel, én kék foggal xp küldőjével átküldöm a telóra a sis (symbian), vagy jar (java) file-t, aztán az üzenetek között megtalálod, megnyitod, és települ is ahova te akarod (telefon vagy kártya, mát nem is kíván). -
Gerikov #40 Sziasztok most vettem 6120ast a mai napon. És olyan problémám van h a symbian alkalmazásokat nem engedi felrakni a telefonra! Ez miért lehet a progikat netről szedtem le és a Pc suittal akarom felrakni lécci vki segítsen itt v [email protected]
thx -
#39 ok thx! nem voltamfent msnen.sajna nemjelzi,hogy érkezett volna valami.Azért köszi,hogy foglalkoztál vele.
'kis off: ha valamilyen zene kéne csk szolj és ha tudom át kűldöm.On. -
#38 Kipróbáltam egyet, az itt lévő msn, email címeidre el is küldtem, fel is vettelek msn-re. -
#37 Tud valaki 1jo kis stopper progit?Sajnos hiába kerestem nem találtam. -
#36 oké thx! -
#35 Sajna igen, mivel ez "hosszú" beszélgetés, a 3650 is melegedett, mivel elég nagy az áramfelvétel beszéd közben, főleg ha pl.: sz@r a térerő! -
#34 Egy fura jelenségre figyeltem fel .8-10 perc beszélgetés után nagyon fel melegszik a telefon.Ez normális dolog? -
#33 Hmm..én úgy tudom hogy az utána levő szám fontos valami s60 v3-féle megnevezéssü fut csak.V3-ra gondolk ami fontos.Na ez az amiben még nem vagyok képben.:) -
#32 Most tudtam meg, hogy féretájékoztattak v9.2-es a szoft, csak a 9.1-re írtak is elfutnak rajta! -
#31 THX!
Rá hajtok én is. -
#30 Most töltöttem fel a Weather nevü java-s alkalmazást, ami király, és müxik. Sőt a Weather Wacher progi PC Kaposvárt nem mutatja csak Siófokot vagy Pécset a közelben, addig ez a progi adja a telóra az aktuális adatokat+ ha kell Európa műholdképét...
Érdemes feltenni. -
#29 Én nem használok skype nekem sincs ötletem. -
#28 Jelenlegi problémám a Skype klienssel van, ami jó erre az OS-re, telepedik is, de nincs ikonja, magyarúl használhatatlan. Ráadásúl senkinek sincs rá ötlete, mit lehetne tenni. -
#27 Nagyon köszi!! a segítséget,így már megy. -
#26 smtp.pannongsm.hu ez a kimenő e-mail szerver! -
#25 Nem jó! Otthon megnézem a 3650-en! -
#24 ITT a beállítások Pannihoz! -
#23 Az elküldéshez az smtp szerver neve kell, pannonnál nem is rudom mi, de holnapra utánna járok... -
#22 THX! nekem is ez van rajta.Az email küldéssel csak nem jutok sokra, fogadni fogadja,meg letölti a posta fiokomrol de nem küldi el ez istennek se.A kimenöbe pöffezkedik az emailom amit küldenék az van alá írva,hogy : ütemezve. lol má!Hiába probálom el küldeniugy tesz minha küldené de marad minden ugyan ugy. -
#21 Én letöltöttem a progit amivel kábelen keresztűl frissít, de nincs új verzió!
Pannonos: v 3.83
egyébb: v3.18 ha jól emléxem!
*#0000# ezzel jön elő! -
#20 Jobb kézi könyvet nem találtam.A szoftver frissítésről tud valaki valamit?
A nokia oldalán azt írják nem jár garancia vesztéssel.Egyálltalán érdemes frissíteni? -
#19 Köszi az infot.Ha tálaálok jobb kézikönyvet szólok. -
#18 Amikor megvettem annyi volt benne ami elég volt arra a napra. Azóta egyszer töltöttem, két napja megy, igaz éjszakára kikapcsolom, és még van 3 rovás a telón, bár tapasztalatból tudom, hogy az utolsó rovátkák hamarabb eltünnek mint a telit jelzők. Ahogy olvastam készenlétben kb. 4 napot bír (igaz nem hivatalos oldalon....), és még ha elméletileg nem is kell formázni az aksit, én mindíg megteszem, és eddig semmi gondom a régi készülékek aksijával.
Én még nem találtam bővített felhasználói könyvet, ha netalán te ráakadsz szólj! -
#17 Sozs!
nagyon köszi igen ,így már hívja az al központot is.Nektek az aksija ,hogy bírja?Mert én az első aksiját kicseréltettem mert nem bírt ki 2 napot.Nem tudom hol de láttam egy hivatkozást a bővített felhasználói könyvre ,tehát elméletileg van hozzá teljes leírás. -
#16 SoS zolesz!
Amit elfelejtettem (nem reklám képpen) ITT, illetve ITT találhatsz progikat az említett platform megkeresése után a telóra. Reggelni kell, de semmi mással nem jár. (nospam) -
#15 otto13!
Sikerült az alközpontos hívás tanácsom? -
#14 SoS zolesz!
Hát igen a Nokia merőben más felépítésű, mit a Sony-Ericcson, itt nincs yes-no!Ellenben a Symbian oprendszer előnye, hogy sok progit lehet rá telepíteni. A zseblámpa progikkal az a gond, hogy eddig nem találtam olyat ami működtetné a kamera vakulyát, legalább is a 6120-on nem.
A fő lényeg az, hogy ha keresel a telefonra progit az vagy Symbian 9.1 vagy S60v3. Ezt a platformot ismeri a teló! -
#13 otto13!
Köszi meg van a bill. zárr. Az az érdekes, hogy ilyenről semmi leírást nem láttam a használati útmutatóban, és a többi Nokia telefonjaimhoz képest ez a leirás eléggé felszines, nehezen érthető! -
SoS zolesz #12 Hy nekem is most lett ilyen telóm és szerintem nagyon jó! A design kicsit visszafogott nem tűnik kapásból okostelónak de épp ezért tetszik!
Még szoknom kell sonyericsson után de nagyon tetszik. Már csak zseblámpa progi kéne rá ami működik is! -
#11 Sozs!
Nagyon köszi!úgy van ahogy leírtad,1kicsit többet kell nézegetnem a menüjét:)és akkor meg találom amit akarok.Fel tettem 1kis zenét(album)erre össze keverte a számok sorrendjét. :DD A Nokia PC Suite-ba viszont sorba vannak.(V 03.83) nekem ez a szoftver verzió van rajta.Persze üzenet fel olvasó csak angolul tud :)nem baj úgy se használom.A kamera hiba meg lett: jól össze volt fogdosva a lencsét takaró üveg.(meg tisztít)Így már egész el forgatható képeket csinál.Olvastam a 6600-as szektorba amit írtál.Van auto bill.zár. :beállitások-tel.be áll.-álltalános-bitonság-telefon és sim-kártya na itt van elrejtve. -
#10 otto13!
menü>névjegyzék>kiválasztott név>opciók>megnyitás>opciók>csengőhang
Itt kell lennie, ha nincs akkor valószínű törölve lett.
Fagyás nálam nem jelentkezett, mihez képest gagyi, ha jobbra vágysz vegyél fényképezőt.
P az az pause-t a szám után kell betenni, vagy a w mint wait a * gomb gyors egymásutáni nyomásával hozod elő, mint a + jelet.