449
Nokia 6120
  • sozs
    Sajna nekem amióta meg van a memória kártya, hibaüzit ír ki ha kapcsolódni akarok, tehát nem tudom mi a pontos megoldás. Gyanítom mint az MP3 lejátszó esetén csatlakozott meghajtóként kezeli a telót, és a jobb alsó sarokban ha van ikon arra katt, és meghajtó leválasztása!
  • urbijoe
    az mért van hogy nekem nem ismeri fel a bluetooth headset-et?
    probálltam nokiát meg motorolát
    egyszerüen nem is látja
    az öcsém samsung-ja simán megtalálja
  • Pimpedli
    Kösz, az 1-es pont megoldódott. (L. alább...)
  • Pimpedli
    Kösz, valóban. A Felvétel minősége volt a titok kulcsa. MMS-kompatibilisre volt állítva...
  • sozs
    1 passz, nekem műxik menü>beállítások>>tel.beállítások>alkalmazások>hangrögzítő, itt kell beállítíni a memkarit, de nekem még a teló memójába is 27 percet rögzítene, és ment egy percnél több is.
    2 nem használom, kékfogat használok, de utánna nézek...
    3 nem próbáltam
    4 nekem megy, igaz mint említettem én bluetooth-on küldöm át a telóra
    5 mp4, 3GP
  • otto13
    A hangrögzitő nekem 1órát enged az 1Gb kártyára,kiváló minőségre állítva.Beállítás-mem.kártya más beállítás t nem találtam ami korlátozná az időt.
  • Pimpedli
    Szerencsére a dátum probléma nem ismétlődött meg, valószínű én nyomogattam el valamit.

Vettem bele egy memkártyát, úgyhogy további problémák merültek fel.
    1. A hangrögzítő továbbra sem enged 1 percnél hosszabb felvételt készíteni, a memória kártyára sem. (A 6-os hozzászólásban lévő linken egy óra időtartamról van szó.)
    2. Az USB kapcsolat Adatátvitel (nem PC Suite) funkciója nem állítható le, így a kábel kihúzásakor hibaüzenet jelenik meg: "... Az adatátvitelt a kábel kihúzása előtt le kell állítani." (Jó-jó, de hogyan?)
    3. Az m4a fájlok id tagjét nem tudja kezelni, így ismeretlen előadóként jeleníti meg a Zenelejátszó, a Zenetárban.
    4. Az MSExcel fájlokat (.xls) nem nyitja meg.

Amúgy milyen video fájlokat hajlandó lejátszani? Mert sem az avi-t, sem mpg-t "nem látja".

Lehet, hogy én vagyok a balfék, mint a dátum esetében, úgyhogy jó lenne, ha cáfolnátok...
  • otto13
    Thx!Akkor ez kimarad az éltemből.
  • sozs
    Nem Xpress előlapos, tehát szét kell szedni hozzá a telót, ami gari vesztéssel jár!
  • otto13
    Az engem is érdekelne mert én se jöttem rá,hogy lehet le szedni.
  • urbijoe
    az elejét hogy lehet leszedni?
    pattintos vagy csavaros,mert a kijelzönél levö gumi be van gyürödve és meg akarom igazitani,és ezért nem akarom 2 hétre a szervizbe vinni
  • otto13
    Továbbra is csinálja szerintem is szervíz.Én 2nap múlva kicseréltettem az aksiját , azóta jó.
  • justin
    Bármilyen telefonnál előfordulhat gyártási hiba. Nálam az történt, hogy teljesen fel volt töltve és kikapcsoltam, aztán vissza és maradt 3 csík...
  • Pimpedli
    Ha holnap reggel is hibásan jelzi a dátumot, sajnos el kell vinnem szervízbe. Azért egy ilyen nagytudású telefonnál egy ilyen hiba elég ciki, nem?
  • otto13
    Nekem még nem volt ilyen gondom.Szerintem hibás a szoftvere.(nem biztos).Idő zóna sem lehet mert akkor is rendesen kéne váltania.
  • Pimpedli
    Sziasztok!
    Néhány napos 6120-ason már másodszor fordult elő, hogy _elfelejtette_ a dátumot váltani. 23-án úgy ébredtem, hogy bár az időt pontosan mutatatta, a dátum 2007. 10. 22. h volt. Újraállítás után 25-én reggel pedig ezt írta ki: 2007. 10. 24. sze. Tehát minden második napot követően van gond.
    Tapasztaltatok már hasonlót? S mi lehet a megoldás? Szervíz az első héten?
  • urbijoe
    na igy már sikerült
  • urbijoe
    kiprobálom
    és ha leformázom akkor honnan rakom vissza a rendszert?
  • sozs
    12345
    *#7370# sem törölte le?
  • urbijoe
    már megvan
    de nem törölt le semmit csak a beállitások álltak alapra
  • urbijoe
    mi az alap biztonsági kod a gyári beállitás viszaállitásához?
  • sozs
    Nem, de nem tudom ez miért baj? Csak úgy tüntetheted el, ha "formázod" a telefont, de ekkor minden adat, program törlődik a telefonról, illetve hiába van memkarin, nem látja a teló, hiába van ott. Kivéve az oda tárolt képek, sms dolgok, de ezek is csak akkor ha oda állítod be az eléréseket, mert alapból a telefon memója van beállítva. A formázás meg olyan, mint ha most vetted volna ki a telót a dobozából!
    *#7370# a kód, de a telefonban a gyári visszaállítás is ugyan ezt csinálja! De ez előtt ha memória kártyára telepítettél progit célszerű azt leszedni onnan!
  • sozs
    Nincs ilyen progi!
  • urbijoe
    a beállitások/adatkezelö/alkalmazáskezelö-ben az opcioknál van egy "naplo megtekintése" menüpont ,azt hogy lehet törölni hogy ne mutassa mik lettek telepitve meg eltávolitva?
  • urbijoe
    azt nem lehet valami progival beállitani ,hogy a képernyövédö ne csak 60mp-ig legyen?
  • sozs
    Egyébként Kaposvárra nem müxik, bár van mappája!
  • sozs
    Vagy ha kézzel beállítod, akkor megadhatod a nevét!
  • otto13
    Igen. tehát fűlhalgató be dug-: rádió-opciók-állomáscímtár.Csatlakozni fog a wapra-megadod hol vagy és utánna letöltöd amelyik adó kell.Így már kifogja írni az adó nevét,frekvenciályát.(azért kell így mert nem RDS-s arádio).
  • urbijoe
    akkor fel kell menni a wap-ra hogy legyen rádio állomás?
    de csak egyszer nem amig behangolja?
  • otto13
    nekem müxik.Le töltöttem hozzá az állomásokat és úgy már ki is íjra.
    Az 5 sávos hangszín szabályzót megtaláltátok?nekem meg van :)
  • sozs
    Először is bedugod a fülhalgatót, mert ez az antenna, opciók kézi hangolás. Automatikusan, rendesen még nem működött.
  • sozs
    Fscaller-ből van több opra írt. A probléma még a jókkal is, hogy a krekkelt nem indul a telefon indításakor, csak a szignózott, ami számomra még kicsit bonyolút. Ha gondolod ha melóból haza megyek (éjfél körül) elküldöm mailba.
    Egyébként a ITT tudsz letölteni, ha regisztrálsz. A v9.1-es progik némelyike elindúl, de igazán ez a teló a v9.2 támogatja. Vagy ha ezt írják mellé: S60v3, akkor jó!
  • urbijoe
    a rádiot hogy lehet beüzemelni?
    mert nekem nem keresi az állomásokat
  • urbijoe
    FScaller,
    ezt hol lehet letölteni?
    mert én találltam de azt irja a telefon hogy nem kompatibilis
  • sozs
    Ajánló!
    A következő progik talán hasznosak lehetnek, számomra legalább is!
    -FScaller, ez teljes képernyőre rakja ki a hívó képét, míg a gyári csak egy kis ikonban
    -X-plore a telcsiben lehet turkálni
    -SpotOn lámpa progi, igaz a vakut nem tudja működtetni
    -Live Mesenger ha MSN-ni akarsz, de nincs közelben gép (internet hozzáférés szükséges)
    -Weather időjárás progi, Magyar városokkal, Európa műholdas képpel (wap hozzáférés szükséges)
    -Google Maps műholdas térkép (wap hozzáférés szükséges)
  • urbijoe
    kösz
  • otto13
    el küldve.
  • urbijoe
    [email protected]
  • otto13
    Amit kaptam SOZS-tol az nagyon jó.Ha kell át küldöm. Hova mehet?
    virus írto is van.
  • urbijoe
    nekem is kéne egy stopper progi nem tudsz?