449
Nokia 6120
-
#89 Sajna nekem amióta meg van a memória kártya, hibaüzit ír ki ha kapcsolódni akarok, tehát nem tudom mi a pontos megoldás. Gyanítom mint az MP3 lejátszó esetén csatlakozott meghajtóként kezeli a telót, és a jobb alsó sarokban ha van ikon arra katt, és meghajtó leválasztása! -
#88 az mért van hogy nekem nem ismeri fel a bluetooth headset-et?
probálltam nokiát meg motorolát
egyszerüen nem is látja
az öcsém samsung-ja simán megtalálja -
#87 Kösz, az 1-es pont megoldódott. (L. alább...) -
#86 Kösz, valóban. A Felvétel minősége volt a titok kulcsa. MMS-kompatibilisre volt állítva... -
#85 1 passz, nekem műxik menü>beállítások>>tel.beállítások>alkalmazások>hangrögzítő, itt kell beállítíni a memkarit, de nekem még a teló memójába is 27 percet rögzítene, és ment egy percnél több is.
2 nem használom, kékfogat használok, de utánna nézek...
3 nem próbáltam
4 nekem megy, igaz mint említettem én bluetooth-on küldöm át a telóra
5 mp4, 3GP -
#84 A hangrögzitő nekem 1órát enged az 1Gb kártyára,kiváló minőségre állítva.Beállítás-mem.kártya más beállítás t nem találtam ami korlátozná az időt. -
#83 Szerencsére a dátum probléma nem ismétlődött meg, valószínű én nyomogattam el valamit.
Vettem bele egy memkártyát, úgyhogy további problémák merültek fel.
1. A hangrögzítő továbbra sem enged 1 percnél hosszabb felvételt készíteni, a memória kártyára sem. (A 6-os hozzászólásban lévő linken egy óra időtartamról van szó.)
2. Az USB kapcsolat Adatátvitel (nem PC Suite) funkciója nem állítható le, így a kábel kihúzásakor hibaüzenet jelenik meg: "... Az adatátvitelt a kábel kihúzása előtt le kell állítani." (Jó-jó, de hogyan?)
3. Az m4a fájlok id tagjét nem tudja kezelni, így ismeretlen előadóként jeleníti meg a Zenelejátszó, a Zenetárban.
4. Az MSExcel fájlokat (.xls) nem nyitja meg.
Amúgy milyen video fájlokat hajlandó lejátszani? Mert sem az avi-t, sem mpg-t "nem látja".
Lehet, hogy én vagyok a balfék, mint a dátum esetében, úgyhogy jó lenne, ha cáfolnátok... -
#82 Thx!Akkor ez kimarad az éltemből. -
#81 Nem Xpress előlapos, tehát szét kell szedni hozzá a telót, ami gari vesztéssel jár! -
#80 Az engem is érdekelne mert én se jöttem rá,hogy lehet le szedni. -
#79 az elejét hogy lehet leszedni?
pattintos vagy csavaros,mert a kijelzönél levö gumi be van gyürödve és meg akarom igazitani,és ezért nem akarom 2 hétre a szervizbe vinni -
#78 Továbbra is csinálja szerintem is szervíz.Én 2nap múlva kicseréltettem az aksiját , azóta jó. -
#77 Bármilyen telefonnál előfordulhat gyártási hiba. Nálam az történt, hogy teljesen fel volt töltve és kikapcsoltam, aztán vissza és maradt 3 csík... -
#76 Ha holnap reggel is hibásan jelzi a dátumot, sajnos el kell vinnem szervízbe. Azért egy ilyen nagytudású telefonnál egy ilyen hiba elég ciki, nem? -
#75 Nekem még nem volt ilyen gondom.Szerintem hibás a szoftvere.(nem biztos).Idő zóna sem lehet mert akkor is rendesen kéne váltania. -
#74 Sziasztok!
Néhány napos 6120-ason már másodszor fordult elő, hogy _elfelejtette_ a dátumot váltani. 23-án úgy ébredtem, hogy bár az időt pontosan mutatatta, a dátum 2007. 10. 22. h volt. Újraállítás után 25-én reggel pedig ezt írta ki: 2007. 10. 24. sze. Tehát minden második napot követően van gond.
Tapasztaltatok már hasonlót? S mi lehet a megoldás? Szervíz az első héten?
-
#73 na igy már sikerült -
#72 kiprobálom
és ha leformázom akkor honnan rakom vissza a rendszert? -
#71 12345
*#7370# sem törölte le? -
#70 már megvan
de nem törölt le semmit csak a beállitások álltak alapra -
#69 mi az alap biztonsági kod a gyári beállitás viszaállitásához?
-
#68 Nem, de nem tudom ez miért baj? Csak úgy tüntetheted el, ha "formázod" a telefont, de ekkor minden adat, program törlődik a telefonról, illetve hiába van memkarin, nem látja a teló, hiába van ott. Kivéve az oda tárolt képek, sms dolgok, de ezek is csak akkor ha oda állítod be az eléréseket, mert alapból a telefon memója van beállítva. A formázás meg olyan, mint ha most vetted volna ki a telót a dobozából!
*#7370# a kód, de a telefonban a gyári visszaállítás is ugyan ezt csinálja! De ez előtt ha memória kártyára telepítettél progit célszerű azt leszedni onnan! -
#67 Nincs ilyen progi! -
#66 a beállitások/adatkezelö/alkalmazáskezelö-ben az opcioknál van egy "naplo megtekintése" menüpont ,azt hogy lehet törölni hogy ne mutassa mik lettek telepitve meg eltávolitva? -
#65 azt nem lehet valami progival beállitani ,hogy a képernyövédö ne csak 60mp-ig legyen? -
#64 Egyébként Kaposvárra nem müxik, bár van mappája! -
#63 Vagy ha kézzel beállítod, akkor megadhatod a nevét! -
#62 Igen. tehát fűlhalgató be dug-: rádió-opciók-állomáscímtár.Csatlakozni fog a wapra-megadod hol vagy és utánna letöltöd amelyik adó kell.Így már kifogja írni az adó nevét,frekvenciályát.(azért kell így mert nem RDS-s arádio). -
#61 akkor fel kell menni a wap-ra hogy legyen rádio állomás?
de csak egyszer nem amig behangolja? -
#60 nekem müxik.Le töltöttem hozzá az állomásokat és úgy már ki is íjra.
Az 5 sávos hangszín szabályzót megtaláltátok?nekem meg van :) -
#59 Először is bedugod a fülhalgatót, mert ez az antenna, opciók kézi hangolás. Automatikusan, rendesen még nem működött. -
#58 Fscaller-ből van több opra írt. A probléma még a jókkal is, hogy a krekkelt nem indul a telefon indításakor, csak a szignózott, ami számomra még kicsit bonyolút. Ha gondolod ha melóból haza megyek (éjfél körül) elküldöm mailba.
Egyébként a ITT tudsz letölteni, ha regisztrálsz. A v9.1-es progik némelyike elindúl, de igazán ez a teló a v9.2 támogatja. Vagy ha ezt írják mellé: S60v3, akkor jó! -
#57 a rádiot hogy lehet beüzemelni?
mert nekem nem keresi az állomásokat -
#56 FScaller,
ezt hol lehet letölteni?
mert én találltam de azt irja a telefon hogy nem kompatibilis -
#55 Ajánló!
A következő progik talán hasznosak lehetnek, számomra legalább is!
-FScaller, ez teljes képernyőre rakja ki a hívó képét, míg a gyári csak egy kis ikonban
-X-plore a telcsiben lehet turkálni
-SpotOn lámpa progi, igaz a vakut nem tudja működtetni
-Live Mesenger ha MSN-ni akarsz, de nincs közelben gép (internet hozzáférés szükséges)
-Weather időjárás progi, Magyar városokkal, Európa műholdas képpel (wap hozzáférés szükséges)
-Google Maps műholdas térkép (wap hozzáférés szükséges) -
#54 kösz -
#53 el küldve. -
#52 [email protected] -
#51 Amit kaptam SOZS-tol az nagyon jó.Ha kell át küldöm. Hova mehet?
virus írto is van. -
#50 nekem is kéne egy stopper progi nem tudsz?