121
-
putyi #41 így egyszerűbb:
-
putyi #40 nem szoktam ilyen fórumokba írni, de az a butaság, ami kedvenc baloldali médiánk hatására a rátelepedett az emberekre kicsit felidegesített.
szóval
tőlük félnétek, ha szembe jönnének az utcán:
http://www.szeremle.hu/viselet5h.jpg
http://www.szeremle.hu/viselet4h.jpg -
#39 demokratikus?
nem elég neked ez a nagy magyar "demokrácia", amit a parlamentet lassan 18 éve megszállva tartó politikai "elit" hangoztat?
A magyarországi demokrácia annyit tesz, hogy két (netán több) szar közül kiválaszthatod a kevésbé szart. Minek ide már demokrácia? Elég volt ennyi. -
#38 Ha majd a következő leszbikusfelvonulást a magyar gárda védi saját öklével és saját maga által termelt tojásaival
Ha majd tagjai közé felvesznek roma nőket
vagy fekete homoszexuálisokat
Esetleg árvíz idején önként menek a gátra
akkor lehet rá mondani, hogy demokratikus és szükség van rá
Addig műbalhé, és csak egy újabb szientológiai egyház, csak jobbról :) -
#37 Végre egy érv!
Ennek ellenére a Gárda célkitűzései nekem szimpik, leszámítva a szélsőjobbos "elfoglaljuk Romániát" nyilatkozatokat (de az meg ugye nem azonos a Gárdával). A Nemzetőrséget nem ismerem.
Az a baj, hogy a szélsőjobb sok okos dolog mellett bosszantó baromságokat is mond, amiről nem tudom, hogy komolyan gondolják-e vagy csak pukkasztani akarnak, és mindenképp támadófelületet jelentenek, és ezeket az ellenoldal ki is használja maximálisan. Akkor tudnék velük teljes mértékig szimpatizálni, ha egy picit visszavennének. -
jefferson83 #36 Igen ez igaz, én még nem is hallottam róluk eddig. -
jefferson83 #35 Ja és a Magyar Gárda velük kötött szövetséget, zászlócsere is volt meg minden ami kell. -
#34 Bocs, valamiért azt hittem, a Magyar Gárda egyenruháját akarod ezzel a képpel megmutatni. Egyébként igen, az ő ruhájuknak a színe már stimmel az SS-éhez, viszont a Nemzetőrök ellen meg a kutya se tiltakozott, pedig jóval a Gárda előtt alakultak. -
#33 Oké, játsszunk "talád meg az elrejtett különbséget a két kép között" játékot!
Első kép:
Második kép:
-
jefferson83 #32 Bocsi, nem te kérdeztél rá :) Hanem #25. Tévedtem. -
jefferson83 #31 Nem olvastál el engem figyelmesen, akkor mégegyszer. Én ezt írtam és erre válaszoltál te (idézek magamtól):
"Arról nem is beszélve, hogy a másik csapat(asszem nyírségi nemzetőröknek vallják magukat nemtom) egyenruhája elég durvára sikeredett."
Én nem a Magyar Gárdára gondoltam eredetileg sem, azoké inkább vicces :)
-
#30 ja, egyébként nem így ( http://kuruc.info/galeriaN/egyeb/zsmgg2.jpg ) néznek ki? -
#29 húúúú, ez tényleg hasonlít a nácik ( http://kuruc.info/galeriaN/egyeb/zsss2.jpg bocs nem tudok még képet beszúrni) egyenruhájára... aki így gondolja annak gratulálok.
másrészt én örülnék ha ilyenek masírozgatnának az utcákon, higyjétek el hogy visszaesne a cigánybűnözés, ők megvédenének a rád támadó söpredéktől.
Ellentétben a sok korrupt antimagyar rendőrrel. (természetesen tisztelet a kivételnek) -
#28 Fú, tényleg nem néznek ki túl bizalomgerjesztően. De hol van a képen a Magyar Gárda? Bekarikáznád a kedvemért ezen a képen? -
jefferson83 #27 Én személy szerint nem szeretnék ilyen embereket mutogatni a gyermekemnek az utcán, ha te igen akkor lelked rajta:
Alapvető tévedésben vagy az emberi gondolkodásmód terén. Igazad van a jelképek ügyében ezt nem vitatja senki, de te meg megérthetnéd, hogy akik éltek abban az időben annak igen is rosszul eshet egy ilyen csapat masírozása, főleg amikor vele szembe tartanak. Én meg még sokan nem tudjuk ezt igazán felfogni, mert nem volt hozzá "szerencsénk" (így személy szerint engem nem is zavarna), de ennek ellenére meg tudom érteni. Nem hiszem, hogy kapásból a csíkokat kezdik el számolni, hanem az összképet kellene vizsgálni -> ezt belátni csak józan ésszel lehet. -
Komolytalan #26 Az árpádsáv meg turul félelemkeltéséről meg annyit hogy:
Nemzetbiztonsági hivatal honlapja
Ez egy állami szerv, hello van! Benne a turul karrdal meg az árpádsávos zászló a címerében. Akkor most hogy is van ez? mszp/szdsz által irányított árpádsávtól nem kell félni, egyebektől meg igen? -
Komolytalan #25 Valami link arról a ruházatról hogy mi benne a durva? Szerintem a gyereked rosszabbul jár ha mondjuk Jáksóval találkozik az utcán, annak a ruhája igazán durva tud lenni, lehet látni minden reggel a TVben. -
Komolytalan #24 "10-15%-od dob az Mszp és az Szdsz népszerűségén"
Ja, lehet, de ezzel se fognak 1/3-od se elérni köv választáson (szadesz bekerülni se), vagyis alkotmányozhat az ellenzék. -
Komolytalan #23 Nem is hasonlít az egyenruhájuk a rebiszesekére, még akkor se ha a régi, forradalmi rendőrség egyenruháját nézzük. Vagy nem azokra gondoltál, hogy ők félemlítik meg az embereket, és verik szét a várost ünnepnapokon? -
#22 Így is van, ami nekem nem tetszik, az náci! A lényeg, hogy például ők* nem nácik. Van honlapjuk is, el lehet olvasni az ideológiáikat.
Gárda vs SS? Könyörgöm, csapjatok már fel egy történelemkönyvet, és nézzétek meg, mennyire hasonlít az egyenruha.
Az Árpád-sáv félelemkeltő? Az USA zászló miért nem? És akkor mit keres a Magyar Köztársaság címerében? (Még mielőtt: a nyilas zászló egyrészt tartalmazott egy zöld nyilaskeresztet a piros-fehér sávok mellett, másrészt 5 piros és 4 fehér sáv volt rajta, az Árpád-sávos zászlónak viszont a formája is más, és 4-4 sávból áll. Aki nem hiszi, nézze meg jövő augusztus 20-án, tisztavatáskor, ha jól tévedek, ott felsorakoztatják a történelmi zászlókat, biztos nácik.)
Egyszerűen arról van szó, hogy kényelmesebb szajkózni, amit a tévében és a neten szépen terítettek, mint egy picit utánajárni, miről van szó. Ha a Gárda radikalizálódik, és elkezd zsidókat meg cigányokat írtani, akkor majd a rendőrség szépen megállítja, jobb esetben már az előtt, hogy vér folyna, hiszen elvileg ez lenne a feladatuk.
Na jó, eleget nácultam mára, inkább teszek egy igéretet: mától soha többé nem megyek vért adni, mert a náci Magyar Gárda is vért ad, tehát a véradás náci tevékenység. Mostmár jó fej vagyok?
Még egy apróság: abba belegondolt valaki, hogy ha minden szép és jó lenne, erősödne-e ennyire a szélsőjobb?
Még mindig nem kaptam válasz az eredeti kérdésre: mi a baj a Gárdával? Az nem indok, hogy hasonlítanak, meg hogy a TGM azt mondta. Mi olyat tettek vagy mondtak eddig, ami törvénybe ütközik?
A cigányokat és a zsidókat szerintem hagyjuk ki a vitából, semmi közük ehhez (azon kívül, hogy csípőből tiltakozni meg követelőzni kezdett a MAZSIHISZ a Gárda ellen, mikor még hivatalosan meg se alakult), ez se nem vallási, se nem etnikai kérdés, az alapprobléma a viselkedéssel van, nem a bőrszínnel. Láttam már elég sok "magyart" is, aki "cigány" módon él, és olyan romát is, aki rendezett, normális életkörülmények között rendesen dolgozik.
*Igen, jól látjátok, ők is Árpád-sávos zászlót lóbálnak. Például: ha én holnaptól Linuxos skint teszek pingvinnel az XP-re, attól az még Linuxos jelkép marad, és a Windows-om se válik Linux-szá. -
jefferson83 #21 Azért törölték, mert mocskos módon rászedték az embereket, ismerősöket gyűjtöttek teljesen más név alatt, majd a nevet átírták. Ennyi. A többiekre is panaszkodni kell, hátha meghallgatnak.
Azt meg nem hiszem el, hogy valaki is örülne annak, ha ilyen emberek masíroznának az utcán, mint a katonák. Arról nem is beszélve, hogy a másik csapat(asszem nyírségi nemzetőröknek vallják magukat nemtom) egyenruhája elég durvára sikeredett. Leendő gyermekem nem szeretném, hogy ilyennel találkozzon mondjuk séta közben. Csak egy kis józan észt kérek.
Alapelvek egy részével egyet lehet érteni, 1000 éves kultúra megismertetése sokakkal (csak sztem az elenyésző kisebbségnek a célja ez véleményem szerint)...stb, csak ehhez nem tudom minek kell fegyverrel bűvészkedni. Mellette meg hangoztatni a baromságokat, hogy féljünk a NATO , meg EU támadástól és majd ők megvédenek blah.
Ennyi a véleményem. -
jefferson83 #20 Lol :D -
Gabest #19 hogy világos legyen, szélsőjobbosok írjanak a jobboldalra, oda --> -
Jack Bauer ahős #18 Na, az itt uralkodó náci hangnemből is látszik, hogy érdemes volt törölni. Én azt birom amúgy az amőba-agyú szélsőjobb-ban, hogy mindig tökéletes érzékkel képes tökön suhintani magát. Most speciel ezzel a Gárdával min. 10-15%-od dob az Mszp és az Szdsz népszerűségén. :D -
kbupdate #17 Miért nem törlik a "kisebbségi" "roma" "zsidó" témákkal kapcsolatos "felhasználókat" is???? MERT EZ DISZKRIMINÁCIÓ! Mert a mocsdadék cigányoknak is több joguk van már. Nem vagyok egy magyar gárda párti, mert azok is egy faszjankók, itt pampognak, de semmit sem tesznek, és nem is fognak. SAJNOS, soha nem lesz már NSDAP, mint régen. -
kbupdate #16 Magyar gárda? az meg mi?.... Kis Bélát is törölték az iwiw-ről minap, az miért nincs itt hírezve?! -
kadar1 #15 Érdekes modon ebben az országban ki a magyarságot tiszteli,saját országát védené,hagyományokat örizné azt meg kell lincselni,el kell taposni.Ha bezeg cigány vagy körülmetélt klub alakult volna azt mindenki éltetné és körkörösen körbe lenne nyalva a seggük.A szomszédos országok majdnem mindegyikében található ilyen.Mikor azok alakultak akkor a Magyar politikusok mért nem reklomáltak.Gondolom azért mert más ország belügyeibe idegen faj NE Szóljon bele !Inkább lassan attól kellene tartani,hogy a kisebbségek minden büncselekményt jóval kevesebb retorzioval megusznak. -
htmm #14 Kár, hogy nem törlik az így hirdető cégeket, hiába van érdemi panasz. (Én érdemi panasznak nevezem, ha a panaszban szerepel, hogy melyik pontját sértette meg a felh. feltételeknek)
Most nekem három ilyen van, mind a három jelenlétét jeleztem már hónapok óta és azóta is törlik.
Így már azért érdekesebb... -
Tazzz #13 Én meg hasonlítok Rambóra... Tehát tömeggyilkos vagyok az oroszok szemében és hős a táliboknak? :) Ez most jó nekem?
Könyörgöm, azért mert valaki hasonlít valamire miért kell elítélni?
Megjegyzem ha a sok okos nem csak ilyenkor ütögetné fel a törikönyvet, hanem ismerné és ne ad isten tudna azonosulni a magyar tudattal akkor nem lenne ez a probléma...
Üdv. Tazzz -
#12 "segélyekből élő kopasz neonáci köcsögök"
kicsit kevered a témát, nem? a cigányok élnek segélyekből.
tetszik hogy már rögtön mindenki neonácizik meg világháborút emleget, meg ilyenek...
Itt van kicsit konkrétabban, hogy miért törölték az iwi-ről a Magyar Grádát:
http://www.kuruc.info/r/26/15662/
Őszintén szólva, szerintetek kitől kell félni?
Az olaszliszkai tanárlincselő tetűcigányhordától?
Netán a nyírmihálydi hepatitiszt terjesztő cigányoktól?
Vagy azoktól, akik mellett ha elmész rögtön beszólnak meg méregetnek, aztán ha hátrapillantasz már neked mennek? Tapasztalat!
És ez tetszik? http://www.kuruc.info/galeriaN/egyeb/zsszaroolah.jpg
Élvezem hogy megalakultak aztán mindenki rögtön őket szidja, hú milyen gonoszak, húhú, neonácik pedig eddig csak vért adtak.
És érdekes módon az egész Európa ajvékol ellenük, a Magyarellenes Szocionista Párttal az élen, mögöttük pedig a csicska Zsidesz, Seggnyaló Vikikével. (Másrészt Bulgáriában és Szlovákiában is van ilyesmi "gárda" őket mégsem nyúzzák. Miért?) Netán fosnak? Nagyon helyes. Örülnék ha a MG tényleg átmenne radikálisba és rendezne mondjuk egy vérengzést kezdésnek mondjuk a Parlamentben. Örömkönnyek között takarítanék utánuk. Aztán jöhetne a sok barnabőrű meg körülmetélt patkány. -
TeDDyRuSh #11 Ebben a gárda témában csak az a jó, h az egyenruhájuk által messziről látszik kinek kell kiverni a kezéből a Magyar zászlót.Szörnyű, hogy ilyen buta embereket lehet az orruknál fogva vezetni. -
yolee #10 Hogy mi baj van velük? Végül is csak annyi, hogy elképesztően hasonlítanak azokra a segélyekből élő kopasz neonáci köcsögökre, akik a nemzeti ünnepeinket használják arra, hogy szétverjék a várost! Nekem csak ennyi bajom van velük! -
tar86 #9 Csak az ívívről törölték? A köztudatból nem tudják ki törölni. Több spenótot tessék enni. -
Ronny #8 rettegned kell! -
aaaaa #7 Talán megindokolnád mi is bánt Téged ennyire ??? Szerintem a tömegbe lövöldöző azonosító nélküli rendőrök sokkal félelmetesebbek. Az ám az igazi demokrácia... -
lipike008 #6 DjDano
Azt se tudod, mi az a Magyar Gárda, és mi a célja. -
#5 Felcsaptam. És most? Magyarázd már el, kérlek, mert tényleg nem értem. -
#4 Javaslom csapjál fel egy történelemkönyvet mondjuk a 2. világháború fejezetnél... -
#3 Azaz, vesszen a Magyar Gárda, és a Linux is szar. Igaz, hogy akik szidják, egyikről se tudják, mi az, de a lényeg, hogy flame legyen. Eddig ha jól tudom, megalakultak, meg elmentek vért adni. Mi a franc baja van velük mindenkinek? -
kow83 #2 Hulljon a férgese.