Törölték a Magyar Gárdát az iwiwrõl
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért törölték, mert mocskos módon rászedték az embereket, ismerõsöket gyûjtöttek teljesen más név alatt, majd a nevet átírták. Ennyi. A többiekre is panaszkodni kell, hátha meghallgatnak.
Azt meg nem hiszem el, hogy valaki is örülne annak, ha ilyen emberek masíroznának az utcán, mint a katonák. Arról nem is beszélve, hogy a másik csapat(asszem nyírségi nemzetõröknek vallják magukat nemtom) egyenruhája elég durvára sikeredett. Leendõ gyermekem nem szeretném, hogy ilyennel találkozzon mondjuk séta közben. Csak egy kis józan észt kérek.
Alapelvek egy részével egyet lehet érteni, 1000 éves kultúra megismertetése sokakkal (csak sztem az elenyészõ kisebbségnek a célja ez véleményem szerint)...stb, csak ehhez nem tudom minek kell fegyverrel bûvészkedni. Mellette meg hangoztatni a baromságokat, hogy féljünk a NATO , meg EU támadástól és majd õk megvédenek blah.
Ennyi a véleményem.
Azt meg nem hiszem el, hogy valaki is örülne annak, ha ilyen emberek masíroznának az utcán, mint a katonák. Arról nem is beszélve, hogy a másik csapat(asszem nyírségi nemzetõröknek vallják magukat nemtom) egyenruhája elég durvára sikeredett. Leendõ gyermekem nem szeretném, hogy ilyennel találkozzon mondjuk séta közben. Csak egy kis józan észt kérek.
Alapelvek egy részével egyet lehet érteni, 1000 éves kultúra megismertetése sokakkal (csak sztem az elenyészõ kisebbségnek a célja ez véleményem szerint)...stb, csak ehhez nem tudom minek kell fegyverrel bûvészkedni. Mellette meg hangoztatni a baromságokat, hogy féljünk a NATO , meg EU támadástól és majd õk megvédenek blah.
Ennyi a véleményem.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Lol :D
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
hogy világos legyen, szélsõjobbosok írjanak a jobboldalra, oda -->
Na, az itt uralkodó náci hangnembõl is látszik, hogy érdemes volt törölni. Én azt birom amúgy az amõba-agyú szélsõjobb-ban, hogy mindig tökéletes érzékkel képes tökön suhintani magát. Most speciel ezzel a Gárdával min. 10-15%-od dob az Mszp és az Szdsz népszerûségén. :D
Miért nem törlik a "kisebbségi" "roma" "zsidó" témákkal kapcsolatos "felhasználókat" is???? MERT EZ DISZKRIMINÁCIÓ! Mert a mocsdadék cigányoknak is több joguk van már. Nem vagyok egy magyar gárda párti, mert azok is egy faszjankók, itt pampognak, de semmit sem tesznek, és nem is fognak. SAJNOS, soha nem lesz már NSDAP, mint régen.
Magyar gárda? az meg mi?.... Kis Bélát is törölték az iwiw-rõl minap, az miért nincs itt hírezve?!
Érdekes modon ebben az országban ki a magyarságot tiszteli,saját országát védené,hagyományokat örizné azt meg kell lincselni,el kell taposni.Ha bezeg cigány vagy körülmetélt klub alakult volna azt mindenki éltetné és körkörösen körbe lenne nyalva a seggük.A szomszédos országok majdnem mindegyikében található ilyen.Mikor azok alakultak akkor a Magyar politikusok mért nem reklomáltak.Gondolom azért mert más ország belügyeibe idegen faj NE Szóljon bele !Inkább lassan attól kellene tartani,hogy a kisebbségek minden büncselekményt jóval kevesebb retorzioval megusznak.
Kár, hogy nem törlik az így hirdetõ cégeket, hiába van érdemi panasz. (Én érdemi panasznak nevezem, ha a panaszban szerepel, hogy melyik pontját sértette meg a felh. feltételeknek)
Most nekem három ilyen van, mind a három jelenlétét jeleztem már hónapok óta és azóta is törlik.
Így már azért érdekesebb...
Most nekem három ilyen van, mind a három jelenlétét jeleztem már hónapok óta és azóta is törlik.
Így már azért érdekesebb...
Én meg hasonlítok Rambóra... Tehát tömeggyilkos vagyok az oroszok szemében és hõs a táliboknak? :) Ez most jó nekem?
Könyörgöm, azért mert valaki hasonlít valamire miért kell elítélni?
Megjegyzem ha a sok okos nem csak ilyenkor ütögetné fel a törikönyvet, hanem ismerné és ne ad isten tudna azonosulni a magyar tudattal akkor nem lenne ez a probléma...
Üdv. Tazzz
Könyörgöm, azért mert valaki hasonlít valamire miért kell elítélni?
Megjegyzem ha a sok okos nem csak ilyenkor ütögetné fel a törikönyvet, hanem ismerné és ne ad isten tudna azonosulni a magyar tudattal akkor nem lenne ez a probléma...
Üdv. Tazzz
"segélyekbõl élõ kopasz neonáci köcsögök"
kicsit kevered a témát, nem? a cigányok élnek segélyekbõl.<#kocsog>#kocsog>
tetszik hogy már rögtön mindenki neonácizik meg világháborút emleget, meg ilyenek...
Itt van kicsit konkrétabban, hogy miért törölték az iwi-rõl a Magyar Grádát:
http://www.kuruc.info/r/26/15662/
Õszintén szólva, szerintetek kitõl kell félni?
Az olaszliszkai tanárlincselõ tetûcigányhordától?
Netán a nyírmihálydi hepatitiszt terjesztõ cigányoktól?
Vagy azoktól, akik mellett ha elmész rögtön beszólnak meg méregetnek, aztán ha hátrapillantasz már neked mennek? Tapasztalat!
És ez tetszik? http://www.kuruc.info/galeriaN/egyeb/zsszaroolah.jpg
Élvezem hogy megalakultak aztán mindenki rögtön õket szidja, hú milyen gonoszak, húhú, neonácik pedig eddig csak vért adtak.
És érdekes módon az egész Európa ajvékol ellenük, a Magyarellenes Szocionista Párttal az élen, mögöttük pedig a csicska Zsidesz, Seggnyaló Vikikével. (Másrészt Bulgáriában és Szlovákiában is van ilyesmi "gárda" õket mégsem nyúzzák. Miért?) Netán fosnak? Nagyon helyes. Örülnék ha a MG tényleg átmenne radikálisba és rendezne mondjuk egy vérengzést kezdésnek mondjuk a Parlamentben. Örömkönnyek között takarítanék utánuk. Aztán jöhetne a sok barnabõrû meg körülmetélt patkány.<#violent>#violent>
kicsit kevered a témát, nem? a cigányok élnek segélyekbõl.<#kocsog>#kocsog>
tetszik hogy már rögtön mindenki neonácizik meg világháborút emleget, meg ilyenek...
Itt van kicsit konkrétabban, hogy miért törölték az iwi-rõl a Magyar Grádát:
http://www.kuruc.info/r/26/15662/
Õszintén szólva, szerintetek kitõl kell félni?
Az olaszliszkai tanárlincselõ tetûcigányhordától?
Netán a nyírmihálydi hepatitiszt terjesztõ cigányoktól?
Vagy azoktól, akik mellett ha elmész rögtön beszólnak meg méregetnek, aztán ha hátrapillantasz már neked mennek? Tapasztalat!
És ez tetszik? http://www.kuruc.info/galeriaN/egyeb/zsszaroolah.jpg
Élvezem hogy megalakultak aztán mindenki rögtön õket szidja, hú milyen gonoszak, húhú, neonácik pedig eddig csak vért adtak.
És érdekes módon az egész Európa ajvékol ellenük, a Magyarellenes Szocionista Párttal az élen, mögöttük pedig a csicska Zsidesz, Seggnyaló Vikikével. (Másrészt Bulgáriában és Szlovákiában is van ilyesmi "gárda" õket mégsem nyúzzák. Miért?) Netán fosnak? Nagyon helyes. Örülnék ha a MG tényleg átmenne radikálisba és rendezne mondjuk egy vérengzést kezdésnek mondjuk a Parlamentben. Örömkönnyek között takarítanék utánuk. Aztán jöhetne a sok barnabõrû meg körülmetélt patkány.<#violent>#violent>
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Ebben a gárda témában csak az a jó, h az egyenruhájuk által messzirõl látszik kinek kell kiverni a kezébõl a Magyar zászlót.Szörnyû, hogy ilyen buta embereket lehet az orruknál fogva vezetni.
Hogy mi baj van velük? Végül is csak annyi, hogy elképesztõen hasonlítanak azokra a segélyekbõl élõ kopasz neonáci köcsögökre, akik a nemzeti ünnepeinket használják arra, hogy szétverjék a várost! Nekem csak ennyi bajom van velük!
Csak az ívívrõl törölték? A köztudatból nem tudják ki törölni. Több spenótot tessék enni.
rettegned kell!
Talán megindokolnád mi is bánt Téged ennyire ??? Szerintem a tömegbe lövöldözõ azonosító nélküli rendõrök sokkal félelmetesebbek. Az ám az igazi demokrácia...
DjDano
Azt se tudod, mi az a Magyar Gárda, és mi a célja.
Azt se tudod, mi az a Magyar Gárda, és mi a célja.
Felcsaptam. És most? Magyarázd már el, kérlek, mert tényleg nem értem.
Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehûti a lábamat.
Azaz, vesszen a Magyar Gárda, és a Linux is szar. Igaz, hogy akik szidják, egyikrõl se tudják, mi az, de a lényeg, hogy flame legyen. Eddig ha jól tudom, megalakultak, meg elmentek vért adni. Mi a franc baja van velük mindenkinek?
Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehûti a lábamat.
Hulljon a férgese.
http://tibor.szasz.hu - Webfüggõség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva
Megérdemlki a °¢@#%£$ߤÐð#X@<<#mf2>#mf2><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#gun>#gun><#levele>#levele><#ejnye1>#ejnye1><#kocsog>#kocsog><#violent>#violent>
És ne mondja senki h nincs demokrácia<#nezze>#nezze>
És ne mondja senki h nincs demokrácia<#nezze>#nezze>
← ElőzőOldal 3 / 3