27
Milyen kaszkadőr lennél?
  • Papesz
    Stuntman: Ignition játékteszt.
  • dinomano
    Lejött, ma irom ki; talan bele is tudok kukkantani...majd irom a benyomasaim, ha netközelbe kerülök...
  • Papesz
    90 körül vagyok (ha jól emlékszem) és ez még csak a második film.
  • Seth
    Viszont az utolsó film csak akkor nyílik meg ha lemész a 40. helyre, ahhoz azért kell pár sokcsillagost csinálni ^^
  • Papesz
    Hát nem tudom. Én is megcsináltam az első két filmet String It-re, de negyedannyit sem küszködtem vele, mint az első résszel. Ott tovább sem engedett ilyesmi teljesítmény nélkül, itt meg csak akkor kell teljesítened, ha akarsz.
  • Szeszmester
    Az elsővel nem játszottam.
    Ha 2 csillagosra csinálod a pályát, tényleg könnyű, max 3 próbálkozás után össze szokott jönni.
    Én mondjuk 5 csillagra hajtok, az első 2 filmet megcsináltam, elég sokat szívtam néha, annyira azért nem könnyű.
    A graf egyáltalán nem rossz, kb az a szint, mint egy jobban sikerült xbox1-es játék.
  • Papesz
    A grafika rossz. Nincs rajta mit szépíteni. Viszont a játék szerintem túlságosan is könnyű. Főleg az első részhez képest.
  • Szeszmester
    Én xboxon játsuom, szerintem mozgásban elég jó a graf.
  • dinomano
    Én most töltöm... kivancsi leszek a game-re...a graf. milyen? Kisajtoljak a PS2-böl azt amit még lehet?
  • bubi07
    Nekem a második film jobban tetszik.
  • Szeszmester
    Nagyon oltás ez a játék, tetszik.

Az első filmben a motoros pályákat megcsináltam 5 csillagosra, a többivel még szenvedek.
  • bubi07
    Nem lehet benne több profilt csinálni, vagy csak én nem tudok?
  • Max 36
    Jól emlékszel,az 1.részben tényleg nem engedett tovább 85% alatt:) Viszont legalább volt benne kihívás;)Átlagos grafika ide vagy oda,engem 1 lemezt nálam mindenképp megér:)
  • amdrula
    Megcsináltam mindegyik filmet, lett pár 5 csillag de 4-3 csillagos a legtöbb. Elég rövid a game, ha nem foglakozol vele, hogy mind "string it" legyen, ha meg igen akkor meg elég hosszú :D
  • Szeszmester
    Hehe, ismerős :)
    Adok neki egy esélyt, pár óra és beszámolok :)
  • Seth
    én maxra hajtok, mire mind 5 csillagos lesz asszem kihullik a hajam ^^
  • Papesz
    Nem értünk egyet, ez a játék mérföldekkel könnyebb, mint az első rész. Ha jól emlékszem az első Stuntman 85 százalékos teljesítmény alatt nem engedett tovább, viszont az Ignition-ben alig kell valamit teljesíteni a továbblépéshez. Ráadásul minden pálya előtt bekapcsolható az Easy Mode, ami még könnyebbé teszi az egészet. Teljesen más kérdés ha a jelenetet "String It"-re akarod teljesíteni, mert az tényleg elég nehéz. Viszont ez egyáltalán nem feltétele a továbbjutásnak.

Egyébként a véleményem nekem is az, hogy tök jó játék a Stuntman: Ignition, de a grafikája valóban csúnya. Ellenben az első részt sem azért imádtuk. Legalábbis én.
  • bubi07
    Ja, megéri a lemez árát amint lehet beszerzek egy eredetit.
  • Seth
    nem, tökjó a gém, még ps2-n is. Bár akárcsak az első rész, rohadt idegesítő tud lenni a hajszálra kiszámolt mutatványok miatt. Párezerszer rányom az ember a restartra asszem ^^
  • Szeszmester
    Próbálta vki?
    Letöltöttem, de még nem írtam ki. Megéri a lemez árát?

Néztem neten értékeléseket, egyik sem győzött meg.
    A graf elég gány, nem?
  • Pheaper
    kár h nem lesz pcre:(
  • Max 36
    Az első részt nagyon kedveltem,igaz,pár feladatnál a tv képernyőjébe vágtam volna a kontrollert:D Nálam ez is kötelezően megszerzendő darab lesz:)
  • KapuBen
    mobilon ez jó game:P
  • Sephi
    Jah Xbox360 -oson izgibb :D
  • mucsácsó
    Már X360-ra is kb dél óta :)

Amúgy nagyon jó game, tegnap próbáltam ki X360-on pont a demot.. :) Nagyon bejött! Előrször full nem vágtam az egészet, azt sem tudtam mi van...de miután megértettem azt, hogy mit s hogyan kell, egyből szívemheznőtt ;)
    Jó pergős gamma!
  • Seth
    PS2-re már kint van, kivácsi vagyok mit hoztak ki a hardware-ből ^^
  • Papesz
    Hamarosan érkezik a Stuntman második része, Stuntman: Ignition címmel. Az első rész igazi unikum volt, mind a brutális nehézségét, mind a stílusát tekintve. A játékban egy autós kaszkadőrt kell alakítanunk, akinek a rendező folyamatosan adja az utasításokat. A kamera augusztus 31-től forog, PS2-n, PS3-on és Xbox 360-on is.

Hivatalos weblap