27
Milyen kaszkadőr lennél?
-
Papesz #27 Stuntman: Ignition játékteszt. -
#26 Lejött, ma irom ki; talan bele is tudok kukkantani...majd irom a benyomasaim, ha netközelbe kerülök... -
Papesz #25 90 körül vagyok (ha jól emlékszem) és ez még csak a második film. -
#24 Viszont az utolsó film csak akkor nyílik meg ha lemész a 40. helyre, ahhoz azért kell pár sokcsillagost csinálni ^^ -
Papesz #23 Hát nem tudom. Én is megcsináltam az első két filmet String It-re, de negyedannyit sem küszködtem vele, mint az első résszel. Ott tovább sem engedett ilyesmi teljesítmény nélkül, itt meg csak akkor kell teljesítened, ha akarsz. -
Szeszmester #22 Az elsővel nem játszottam.
Ha 2 csillagosra csinálod a pályát, tényleg könnyű, max 3 próbálkozás után össze szokott jönni.
Én mondjuk 5 csillagra hajtok, az első 2 filmet megcsináltam, elég sokat szívtam néha, annyira azért nem könnyű.
A graf egyáltalán nem rossz, kb az a szint, mint egy jobban sikerült xbox1-es játék. -
Papesz #21 A grafika rossz. Nincs rajta mit szépíteni. Viszont a játék szerintem túlságosan is könnyű. Főleg az első részhez képest. -
Szeszmester #20 Én xboxon játsuom, szerintem mozgásban elég jó a graf. -
#19 Én most töltöm... kivancsi leszek a game-re...a graf. milyen? Kisajtoljak a PS2-böl azt amit még lehet? -
#18 Nekem a második film jobban tetszik. -
Szeszmester #17 Nagyon oltás ez a játék, tetszik.
Az első filmben a motoros pályákat megcsináltam 5 csillagosra, a többivel még szenvedek. -
#16 Nem lehet benne több profilt csinálni, vagy csak én nem tudok? -
#15 Jól emlékszel,az 1.részben tényleg nem engedett tovább 85% alatt:) Viszont legalább volt benne kihívás;)Átlagos grafika ide vagy oda,engem 1 lemezt nálam mindenképp megér:) -
amdrula #14 Megcsináltam mindegyik filmet, lett pár 5 csillag de 4-3 csillagos a legtöbb. Elég rövid a game, ha nem foglakozol vele, hogy mind "string it" legyen, ha meg igen akkor meg elég hosszú :D -
Szeszmester #13 Hehe, ismerős :)
Adok neki egy esélyt, pár óra és beszámolok :) -
#12 én maxra hajtok, mire mind 5 csillagos lesz asszem kihullik a hajam ^^ -
Papesz #11 Nem értünk egyet, ez a játék mérföldekkel könnyebb, mint az első rész. Ha jól emlékszem az első Stuntman 85 százalékos teljesítmény alatt nem engedett tovább, viszont az Ignition-ben alig kell valamit teljesíteni a továbblépéshez. Ráadásul minden pálya előtt bekapcsolható az Easy Mode, ami még könnyebbé teszi az egészet. Teljesen más kérdés ha a jelenetet "String It"-re akarod teljesíteni, mert az tényleg elég nehéz. Viszont ez egyáltalán nem feltétele a továbbjutásnak.
Egyébként a véleményem nekem is az, hogy tök jó játék a Stuntman: Ignition, de a grafikája valóban csúnya. Ellenben az első részt sem azért imádtuk. Legalábbis én. -
#10 Ja, megéri a lemez árát amint lehet beszerzek egy eredetit. -
#9 nem, tökjó a gém, még ps2-n is. Bár akárcsak az első rész, rohadt idegesítő tud lenni a hajszálra kiszámolt mutatványok miatt. Párezerszer rányom az ember a restartra asszem ^^ -
Szeszmester #8 Próbálta vki?
Letöltöttem, de még nem írtam ki. Megéri a lemez árát?
Néztem neten értékeléseket, egyik sem győzött meg.
A graf elég gány, nem? -
#7 kár h nem lesz pcre:( -
#6 Az első részt nagyon kedveltem,igaz,pár feladatnál a tv képernyőjébe vágtam volna a kontrollert:D Nálam ez is kötelezően megszerzendő darab lesz:) -
#5 mobilon ez jó game:P -
#4 Jah Xbox360 -oson izgibb :D -
#3 Már X360-ra is kb dél óta :)
Amúgy nagyon jó game, tegnap próbáltam ki X360-on pont a demot.. :) Nagyon bejött! Előrször full nem vágtam az egészet, azt sem tudtam mi van...de miután megértettem azt, hogy mit s hogyan kell, egyből szívemheznőtt ;)
Jó pergős gamma! -
#2 PS2-re már kint van, kivácsi vagyok mit hoztak ki a hardware-ből ^^ -
Papesz #1 Hamarosan érkezik a Stuntman második része, Stuntman: Ignition címmel. Az első rész igazi unikum volt, mind a brutális nehézségét, mind a stílusát tekintve. A játékban egy autós kaszkadőrt kell alakítanunk, akinek a rendező folyamatosan adja az utasításokat. A kamera augusztus 31-től forog, PS2-n, PS3-on és Xbox 360-on is.
Hivatalos weblap