26
-
Yv@n #26 Elmorzsoltam most pár hatalmas könnycseppet. :) -
savior #25 marpedig a warez, es koztuk a torrent is egyertelmuen karos a kiadoknak. az emberek igy letolthetnek teljes filmeket es albumokat, ezaltal meg vasarlas elott szembesulnek vele, hogy az olyan szar, hogy meg a savszelesseg is kar volt erte. igy elallva a vasarlastol bevetelkiesest okoznak. -
braeburn #24 Annyi történt, legalábbis velem, hogy a torrentpond nem szolgáltat a torrentspynak jelenleg, de regeltként belépve minden megy. Ráadásul kétszer olyan gyorsan, mint ezelőtt. Ha valóban kizárták az amikat, amit szerintem már meg is kerültek az érintettek, akkor most jó itt az EU-ban torrentezni. :) -
who am I 7 #23 "hogy a szenyó hollandok olajmezőt rejtegetnek az ország alatt és ez az USA létét és a demokráciát veszályezteti,"
Méghozzá a torrent SZERVEREK alatt vannak a bizonyos olajmezők!amik igen is, veszélyeztetik az amerikai!demokráciát, és a mars expedicót és illetékeseit, és nem árt megfeletkezni a golfáramlatról sem... jófajtanépezazamcsi -
Wittgen #22 Majd a kiadók jól beetetik az USA vezetést, hogy a szenyó hollandok olajmezőt rejtegetnek az ország alatt és ez az USA létét és a demokráciát veszályezteti, jól lerohanják őket, mint Irakot, a főbűnös torrentportál-üzemeltetőket és terrorarcú filecserélő felhasználókat pedig Guantanamoba deportálják..a szervereket felégetik, a területet beszántják és behintik sóval, majd rá 3 évre elismerik, hogy tévedtek és bánják bűneiket...és így tovább...és így tovább -
Wittgen #21 ...legalábbis... -
Wittgen #20 Mivel a torrentoldalak nem termelnek jövedelmet+nem is bejegyzett adóalanyok, ezért nem is adókötelesek, ezen az alapon nem lehet megfogni őket. Se a torrentportálok üzemeltetőinek, se a felhasználóknak nem keletkezik jövedelmük a filecserélésből. Legalábis szerintem 99%-ban így van. -
ekre #19 nabumm, fellépnek a tor proxy hálózatra, kiválasztják hogy mondjuk egy egyiptomi gépről mehessenek oszt' jónapot :)
-
who am I 7 #18 Tényleg? -
#17 oroszoktól is lehet letölteni eredeti angol nyelvű, cirilfelirat nélküli dvdrip-eket. -
yann #16 no de ki akar bármit is orosz szinkronnal, cirilbetűs felirattal nézni,hallgatni,olvasni játszani? -
sonicXX #15 A kérdés az, az EU-s szerzői jogi törvények mögé még mennyi ideig lehet elbújniuk. Merthogy a zeneipar a bevételei után ugyebár adózik, nem kevés az az összeg amit adóznak, a torrent oldalak nem adóznak, tehát egyértelmű, hogy a nemzetközi és nemzeti érdek melyik oldal javára fog eldőlni. -
#14 Majd az oroszok megmentik az ingyenes torrentezni akarókat, azok nem felelnek senkinek sem -
Tripax #13 Nem kell őket félteni. Ha nem a cd-en akkor az mp3 lejátszókon vagy az iPodokon nyerik vissza az elvesztett javakat.
-
rhonkhan #12 nah, és ezek a nyílvános torrent oldalak, és még szóba sem hozták a zárt oldalakat, amik szép számmal vannak jelen:)
A torrent oldalak nem állnak vesztésre, a kiadók állnak vesztésre, ezért is kaparják annyira ezeket az "ajtókat". -
dez #11 Ők leginkább a "zeneipar" feletti hatalmukat féltik. Tehát azt, hogy ők diktálhassák, hogy az emberek többsége mit hallgat - persze az ő kiadásukban. -
Csaba42 #10 Én sem értem, miért állnának vesztésre. Ha egyet beszűntetnek, ahogy mondták, másik kettő terem a helyébe. -
wanek #9 "Jelenleg tehát úgy tűnik, hogy a torrentoldalak vesztésre állnak a harcban" - szerintem meg az amerikai felhasználók állnak vesztésre :) -
Csaba42 #8 Hmmm, örülök, hogy kijavítottad magad, mert félreérthetően fogalmaztál. Amúgy én megértem a kiadókat, ragaszkodnak az új mercikhez és az arany wc-papírhoz. Ki nem? -
JL666 #7 majd ezentúl használnak proxy szervereket, és? -
pazdet #6 jogos :) -
who am I 7 #5 mármint..nem azok akik ellenzik a kutakodást...hanem tudjuk nagyon jól, h kikről van szó... a bűvös szó:kiadók -
who am I 7 #4 "és elleneznek minden olyan megoldást, amely lehetővé teszi a kutakodást a regisztrált felhasználók személyes adataiban"
Rohagyanak el ott ahol vannak....Ehhez már nem lehet mit hozzáfűzni reméljük, bíráják a torrent oldalak az ostromot -
tom3030150 #3 Lehet hogy sikerül lenyomniuk a torrentspy-t de akkor mi van?? Alakul 3 másik oldal, egy másik országban és kész. -
#2 :D -
matt taylor #1 Én az amcsikat ki zárnám még europából is