Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdemes neten rákeresni, de szerintem nem csináltak hozzá ilyen modot...sajnos ilyen esetben újra kell kezdeni :S Vagy megtanulni együttélni ele 😄
Sziasztok!
Tudtok valamit mondani arra hogy cserélhetem a képesség listámból a 10 képesség közül bármelyiket akár csalással is.
Mikor elkezdetem a játékot még nem ismertem a képességeket, mikor rájöttem hogy melyek a legjobbak már elkurtam sokan azt mondták hogy kezdjem ujra, csak hogy már 3 szor végigmentem rajta ugyanazon karakterrel, és nincs semmi haszna a képességnek ezért szeretném lecserélni.
Bakker... még valami... ha valaki nem a C-re tette fel, az ,hogy tudja petchelni illetve crackelni ?
Sziasztok!

Magyarítást tudtok hozzá esetleg?
(úgy mint pl a FC2-nél, hogy Magyarul jelent meg, de külön le-lehetett szedni pár fájlt, azt beilleszteni és Magyar lett....)
Vagy mindegy ,hogy ,hogy csak legyen hozzá (:
Akinek a "c"-n nincs elég helye és az update nem megy fel,vagy az "Elite",az tegye a következõt:
Temp könyvtárat egy olyan meghajtóra kell tenni, ahol van hely.Eljárás röviden:

Asztal / Sajátgép / jobb klikk->tulajdonságok / speciális / környezeti változók gomb.
Itt a felsõ listában (a felhasználói változóitoknál) van olyan, hogy TEMP, meg TMP. Ezeknek a változóknak az értékmezõjét szerkesztés gombbal átírjátok a kivánt helyre, pl. "F:\Temp". Ha nincsenek ilyen változók, akkor az "Új" gombbal létre kell hozni.
Restart és mehet a patch,vagy az "Elite".
Sok embernek pontosan a "c"-n van kevés helye,ezért írtam...
Szerintem nincsen elég helyed a "c" meghajtódon.
Szerintem kb. 3 GB kell neki minimum...
BeatUhse
Hali!

Tudtok segíteni abban mért csinálja azt, hogy mikor felraktam a 2.10 es majd arra a 2.12 es patch et addig minden rendben volt, de mikor a 2.31-est akarom felrakni elkezdi installálni és mikor a minimaps.zip et frissíti egyszer csak kiírja hogy az elõbbi beállítások visszaállítása azt kilép és marad a 2.12 es patch😞. Az összes a patch magyar mar leszedtem több helyrõl is a 2.31 est + megpróbáltam a sacred updater el is az meg a mikor végezne kiír egy errort azt az is befosik.
Segítségeteket elõre is köszönöm!

envoka

http://sacred2.hu/

SACRED + SOK JÁTÉKHOZ TÉRKÉP, LEÍRÁS STB!
ITT:GAMEMPIRE.EXTRA.HU

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

who am I 7, azaz egy 7 éves senki. amit meg ír, fasság.
kábé ennyit érdemes vele törõdni.

a gamét meg várjuk.
Hehehe... csak nehogy játék közben észrevedd és elkezdj röhögni rajta, addig meg a szörnyikék megkajálnak. Lehet, hogy ez egy ilyen mentális csapda. XD

Az 1. rész nagyon jó volt, az egyetlen Dibalo-klón, ami lekötött. Várom a 2.-at nagyon.
ColdFire
érdekes az utolsó képen lévõ szobor árnyéka....
mint egy terhes apa

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

"De arra is kíváncsi lennék, h hány ilyen "zöld víz" van, ami alatt láthatóan barna talaj van, mindenféle, benõtt moszat nélkül" NA bazdmeg ezen jót röhögtem .... a wow-ba meg lila viz van a kútba de abba sem láttam hogy málnaszörpöt öntöttek volna akor miért is lila ??? istenem ekkora szintü kötözködést már rég láttam 😄
Én is pár hónapja még az esõt pörgettem vagy századjára. XD
Várjuk, várjuk!

Requiem88
osztom a véleményt

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Az elso resz nagyon el lett talalva.
Jo volt a feelingje az egesznek.Hatha ez is legalabb olyanra sikerul<#wink>
Sir Quno Jedi
Az elsõ rész kegyetlen jól néz ki élõben, ez sem lehet sokkal rosszabb és akkor máris jó! Vanbarátom aki még most is az elsõvel nyomja minden nap.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ezt hivják költöi szabadságnak.Amugy te vagy az észlény ha bármi nemü realitást elvársz egy fantasi játéktól.Azvolna a röhely ha egysikú világ volna.A ruhákrol meg anyit,hogy annyira nem is gáz.A játék elözö részeiben meg elég sok ruha kompozicio volt, gondolom itt is.
Nem technikailag osztottam, te észlény....3. képen mi az a szerkó?pff 4.en? 😄 magyarázd már el 😊 5.ös kép tetszik egyedül...hálistennek jó távoli.De arra is kíváncsi lennék, h hány ilyen "zöld víz" van, ami alatt láthatóan barna talaj van, mindenféle, benõtt moszat nélkül <#mf2>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

miértis?

Komment írás elõtt megvárhattad volna, míg elmúlik az alkohol hatása <#hamm>

Túl bizarr, hogy éljen. Túl ritka, hogy meghaljon.

gagyi.Az a szerkó mi a szõkén?Huh de kiélt parasztfeje van <#vigyor> ez ezzel a szerkóval lesz benne a játékba, vagy ez most csak amolyan, vicc?A parasztcsuka zoknival is elég viccesen hat ott a képen...a csávó meg a embertesûfarkasfejûek..áááhhh pffej

Requiem88
csak jönne már ki... <#rinya>
lehet ez lesz az elsõ játék amit megveszek <#nyes>

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

ScarY MAN
Ámen... Várom

...