7
  • Sir Quno Jedi
    Őőőő esetleg a Paragon-nál kéne körülnézni, nagyon faja Win mobil-os, meg Symbianos stb. szótáraik vannak, magam is használtam (angol-magyar-angol). Elmennek egy szaros telón, vagy PDA-n/MDA-n. SŐT gyönyörűen kimondják a szavakat stb.
  • wanek
    Egy megszállóval ki akarna szóbaállni?
  • Cat #5
    Ez nem annyira álom, az amerikai hadsereg már évek óta fejleszt ilyet, hogy irakban legyen valami segítségük a katonáknak. Nem sok sikerrel.
  • valamit
    inkább szótár programot építhetnének már a mobilokba; legalább az adott ország illetve a legnagyobb nyelvek (angol, német, kínai, spanyol, olasz, francia, orosz, portugál, stb.) ismeretével;

praktikus lenne, hogy bárhol megy az ember lenne vele szótár, pláne ha még azt kombinálnák beszédfelismeréssel és real time fordítana :)
  • zidder
    Lassan kb ez 4-5 éve újdonság legalább, és hozzá kell tenni hogy a mai napig olyan szar, hogy az valami eszméletlen.
  • smv
    Értem én, hogy elküldi 1 szervernek, de az arra való kapcsolódást, illetve adatforgalmat is ki kell fizetnem a szolgálató felé?
  • wanek
    Az a baj a beszédfelismerő szoftverekkel, hogy papíron mindegyik nagyon jó, gyakorlatban meg mindig kiderül, hogy sz@rt se ér.