322
xbox360 modd
  • zoolee
    Kivágja a tetejét, elmegy valami üvegeshez ahol hajlÍtanak üveget .És ott megmondja, hogy csináljanak neki 1 XXXxXXX méretű plexit.
    Hazaviszi, "lágszóróval" :D csinál bele 1 Íves nyújtást ahol a hűtő lesz, úgy, hogy ha ráteszi az oldallapot a gépre akkor ez a plexi 1 kupola ként lefedje a zalman hűtőt, és vág bele 2 lyukat elül-hátul.
    Jah, és ha elmattulni akko polÍrozópasztával vagy nem toom, hogy itt az aceton jót tesz e de van olyan műanyag amit fényesÍt.
  • zoolee
    Utálok mindenféle fos-zolt de ez nagyon komoly...
  • Barney Tech
    Remélem tisztában vagy a méretekkel :P
  • Barney Tech
    MEgnézem én, hogy fogom rávarázsolni azokat a zalman hűtőket , főleg a 120-ast , szerintem ki kell vágjad a tetejét, hogy kiférjen.
  • Schwarz
    ez egy mekkora felesleges dolog. pcmben igaz víz van, de attól még semmi csicsa, simán belökve az asztal alá, úgysem látszik, teszi a dolgát és még csendes is és kész, méghogy rakjam tele amperzabáló sz*r kék ledekkel meg fénycsövekkel... fujj
  • erdei1989
    Az egyik ismerősöm ezt ajánlotta egy tízesért!!
  • Lizardman
    te jo isten. Erre sajnos más most nem jut eszembe :D amikor megláttam azt a rézcsöves pakolást aszittem leesek a székröl. Inditani kellene a világ legrondább modja címért :D Bocsi a kritikát, attol függetlenül, biztos hatásos :)
  • Ewergo
    A csodára picit várni kell!
    .
    Amugy jo 5let a topik Ha már a három konzol közzül az Xbox-ot lehet moddingolni...! :)
  • erdei1989
    Help!!
    Hogyan lehet a boxot megcsinaltatni,hogy menjenek az írott játékok és ahhoz nem nagyon kell szétszedni,a liveot továbbra is tudom használni, sőt még a garit sem veszítem el??
  • Aramir
    Hosszúság, szélesség, magasság.
  • CSOki444
    basszus lehet hogy télleg nem fognak elférni :(
  • CSOki444
    oks most nézem a méreteket!
    85(L) X 112(W) X 125(H)mm
    L? W? H? mit jelent??
  • TothLaci
    Én mindenesetre nem raknám oda, de természetesen ez én vagyok. Szerintem túl nagyok lesznek a ventilátorok, és akadályozni fogják egymást a közelségük miatt. Mindenesetre csináld úgy, ahogy jónak látod, de a méretekkel, tömeggel és a levegő keringésével legyél tisztába.
  • CSOki444
    3. 4. kép elég durva :D
    az biztos hogy nem szép de belül van kit érdekel!
    jol hüt amugy veztei rendesen a höt??
  • CSOki444
    milyen vizhütésed van ki hol csinálta mennyibe került? :D
    számokat is ha lehetséges köszi elöre is
  • CSOki444
    jo lesz oda mind1 a 2 venti sztem max lehet gáz lesz kicsit a cpu nál lévö dolgokkal...
    sztem a gpu venti amit akarok elég jo lesz egy kicsit nagy de jo erös!
  • CSOki444
    oks majd felrakok jövö héten..de én a hütés miatt csinálom..egyenlöre nem a kinézetre megyek !!!
    az a lényeg most hogy az egy honapos gépen ne föjjön meg!!!
  • TothLaci
    Még van egy probléma a hűtő felszerelésével, méghozzá az, hogy a CPU borda közel van a GPU-hoz. Amit előbb ajánlottam, az nagy valószinűséggel nem lesz jó, de lehet, hogy a Zalman VF-700 sem.
  • amdrula
    Belinkelem ide isaz enyémet, ha már erről szól a topic...
    PS: Nem érdekel vélemény a blokk kinézetéről, messze jobban hűt, mint bármi amit készen vehetsz + belül van, nem látni.
    A véglegesebb elrendezés kicsit másképp van, de lusta vagyok új képet felrakni :P

xbox 360 vízhűtés
  • ThugEdge
    azért a számok is beszélősek,szal azt is kérünk,bár nekem má víz van benne,de akkor is érdekel
  • TothLaci
    A hűtőborda leszedésével csak óvatosan, nehogy felszakadjon a chip.
    A ventilátorok felszerelése is óvatosan történjen meg, mert előfordulhat, hogy az alaplap nem bírja. Ezek a Zalman hűtők speciális felfüggesztésűek, általában tartozik hozzá egy hátsó áttét, ami lehet, hogy az Xbox360-hoz nem passzolna, vagy célszerű az Xbox360 áttétét használni. Zalman VF-700 felszerelése főleg ott a CPU környékén nehezen történhet meg, hiszen bezavarják a körülötte lévő kondenzátorok.
    Én helyedbe azt csinálnám, hogy a CPU bordáját hagynám nyugodtan, vagy tennék rá egy kisebb ventilátort, melynek a fordulatszámát csökkenteném, és csak a GPU hűtőbordáját venném le, mert az tényleg sz*r, helyére pedig egy Zalman CNPS7000B-Cu ventilátort, CNPS9500-öt meg be a PC-be.
  • PeeTeR
    inkabb kepet kerunk, szamok nem erdekelnek
  • precision
    nemhiszem hogy a tartósság miatt csinálja, sztem a zaj redukálás a lényeg, meg hogy ne melegedjen annyira
  • PeeTeR
    ezt a zoldet mar sok forumban nezegettem. nagyon durvan megcsinaltak.
  • jaszy
    Rendben! Bocsi! Mondtam is hogy nagyon tetszetős ami a fotón van. Nemkevés munka lehet átalakítani! Igazábol a #4 nek írtam a hűtésmódhoz a tartósságot!
  • Lizardman
    ki mondta, hogy tartosabb?:) ez csak a külsőröl szol :)
  • jaszy
    Szépnek szépek de nemhinném hogy tartósabbak lesznek. Amiben gyenge az anyag,vagy a konstrukció ramaty, az sokkal nemlessz job!
  • Lizardman
    Hogyan cseréljük ki a box Led szineit
    Hogyan cseréljük ki a Kontroller Led szinet!

• Brolly28

[nem az ővé]
  • CSOki444
    azért csináltam mert sok embert zavar hogy a fö topikba (xbox360) irnak a hütésröl stb.. ventifelhuzás ..hol kinél milyen áron ...mit kéne csinálni stb.. szoval ide lehet irni ezeket
  • CSOki444
    modding de én leröviditettem ...
  • CSOki444
    Én most fogom cseppet átépiteni a gépemet!
    Leirom hogyan:
    1.szétszedem darabokra 2.a belsö fémet eltávolitom.. 3. a dvd meghajtó kikerül oldalra a gép mellé (lehet hogy lábarka teszem vagy vmi tartóba?:S) 4. a gpu rol leveszem a bordát + eltávolitom a pasztát
    5. majd átkenem uj pasztával ami nem vezet + vettem rá egy ZALMAN CNPS9500 LED RÉZ CPU HŰTŐT (120mm kék led :) ) 6. cpuról is le a borda minusz paszta 7. erre is uj paszta + ZALMAN VF700 CU RÉZ LED VGA HŰTŐ
    8. paszta a 4 kis ramra + 4 kis rézborda
    9. a müanyag tetöt vissza rá de kivágva a ventik miatt!!
    nagyjábol ennyi hétvégére lesz kész majd irok hogy milyen adatok születtek hömérséklet szempontjából....
  • Lizardman
    ehhh... kicsit felesleges, de sebaj...
  • ldavid
    az amúgy nem modding?
  • CSOki444
    Ide lehet irni megbeszélni az xbxo360-nal kapcsolatos moddolásokat (hütésmódositás, külsötuning.....stb)