5
  • magyarvok
    #5
    Nem 1 haveromnak volt iPod klónja. Max fél évet bírtak. Nekem több mint 2 éve megvan, minden tökéletes, még az aksi állapota is! Majdnem olyan, mint újkorában, pedig szinte állandóan használom.

    "meg az a sok marketing ennyi pénzből ellátnák etipiai gyerekeket 10 év élelemmel"
    Igen, és a mai világ arról ismeretes, hogy ha van 1 kis fölös pénzem, azt egyből eladakozom. Hát persze...
  • NiGG3R
    #4
    én nemtudom sztem gerygrey kommente szimpatikusabb én annyira utálom hogy az ipod iphone a legtökéletessebb és mindentudó lóf*asz amikor sokkal olcsóbban veszek ezerszer jobb mp3 playert meg formatervezés XD szopóle!
    szal én egyáltalán nem vagyok appleszimpatizáns meg az a sok marketing ennyi pénzből ellátnák etipiai gyerekeket 10 év élelemmel. peace
  • lokko
    #3
    szélessávú net = wifi ~ 11-54 Mbit/s ... ha van hotspot azért ez igencsak szélessáv ...
  • Wittao
    #2
    "Akkor ugye nem baj ha azt mondom, hogy semmi újdonság nincs benne? Én már 3 éve nem használok nem érintőképernyős mobilt."
    Ujjal?? (amúgy a felvetésed teljesen jogos, csak nem ebben a formában)

    "LOL, mi az hogy beépített iPod?"
    Nézz meg egy iPodot, és nézd meg az iPhone-ban levő zenelejátszó funkciókat. Ha jobban (de ha rosszabban is :D ) megnézed, akkor a kettő megegyezik... sőt az iPhone jobb zenelejátszó (ez a funkciója), mint az iPod. Tehát lehet azt mondani, hogy bele van építve szoftveresen egy iPod 5G képessége...

    "Zenelejátszó szoftver sok telefonon van, már megint feltalálták a spanyolviaszt az almánál"
    Nem tudom, hol említették, hogy máshol nincsen... Amúgy ha megnézed ezt a funkcióját, hát nem sokminden veri. Azt hozzáteszem, hogy nekem a Zune kezelőfelülete is tetszik.

    Jah, majd légyszi világosíts fel Gerygrey (bakker harmadjára tudtam helyesen leírni a neved , hogy a cikk mely részéről emelted ki ezt a néhány részletet.

    Egyébként ez a cikk rettentően naprakész... már a telefon megjelenése óta ezt szajkózza mindenki.

    Valahogy ha írnék egy cikket, hogy :"Feltörtem a WM5-öt", akkor szerintem még a fizetett IT hirdetések közé se jutnék be vele, mert annyira általános. De egy feltörték az iPhone-t... na aaaazzzzz, máááár valamiiiii.
  • Gerygrey
    #1
    Egy újabb cikk az XMS támogatásával, köszönjük.

    Legnagyobb újdonsága a billentyűzetet és a kijelzőt magába olvasztó hatalmas érintőképernyő.
    Akkor ugye nem baj ha azt mondom, hogy semmi újdonság nincs benne? Én már 3 éve nem használok nem érintőképernyős mobilt.

    Van szélessávú internetes kapcsolata,
    2007-ben a 128 kilobit/sec szélessávnak számít?

    a beépített iPoddal zenét hallgatni
    LOL, mi az hogy beépített iPod? Zenelejátszó szoftver sok telefonon van, már megint feltalálták a spanyolviaszt az almánál.