YouTube-videó miatt fizet egy finn tanuló
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugyhogy nem a kameras mobillal van a gond, hanem azzal hogy olyanok is hasznaljak akik meg nem eleg erettek hozza(tizenevesek)
a problema hogy egyre tobb ilyen van a neten, es amig nem te vagy rajtuk addig nem is foglalkozol veluk. nezd meg mit csinaltak idehaza szalacsival, vagy vilagszinten a starwarsos gyerekkel.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Legtöbbször tanárok is szerepelnek benne, kifigurázzuk õket, persze nem nagyon durván, csak kiemeljük bizonyos tulajdonságaikat.
Láss csodát, röhögtek õk is rajta.
Az északiaknak emg már egy ideje nincs ki a négy kerekük...
amugy meg gondolom az ottani diakoknak szolt rola, hogy mit rakott fel, kulonben az igazgato nem tudott volna a dologrol es azt se tudta volna hogy ki rakta fel. szoval abbol a 600bol egy jopar ember a tanarral kapcsolatban van
Egy ilyen videot a saját környezete is megnézhet, és mint a starwarskid vagy szalacsi esetében is, a neten villámszerûen terrjedhet el... és szvsz senki nem szeretné meghallani az utcán hogy némá e volt az a láma aki a neten hülyét csinált magából... márpedig ilyen esetekben ez megtörténhet. Közszereplõként az ember ezt elfogadja. De pl egy tanárnõ esetében ez igen kínos lehet.
de aki olyan körülmények közt él, annyira igénytelen azt nem nagyon lehet büntetni itt magyarorban törvényesen...
azok általában akik bûnelkövetõk, fõleg a legrosszabbja, eleve olyan körülmények közt él, hogy a magyar büntetésvégrehajtás neki megváltás: ingyen kaja, fûtés, tv, stb. amiket otthon nem kaphat meg. Bírsággal pedig nincs mit tenni, mert azt nem fizetik be. És akkor jön a börtön amit fenntebb taglaltam.
Akkor változhatna a helyzet, ha a börtönök tényleg kényelmetlenek lennének a bentlakóknak, ha a törvénynek elriasztó ereje lenne... de komolyan mondom: van aki csak azért is lop, hogy télére lecsukják, és akkor nem kell fáznia, kap hat hónapot, az októbertõl márciusig ideális...
Amúgy én korábban úgy álltam ehhez az egészhez, hogy én soha nem alkalmaznék fizikai nevelést a saját gyermekemnél. De azt látom, hogy ha nagyon magára hagyják a gyereket, akkor képes lesz ártani a környezetének, s ez azért nem jó, mert késõbb azért már visszaüthet a környezet, ha árt neki. Szóval jobb, ha elõbb kétszer is meggondolja az ilyen csíntevéseket. Inkább tõlem kapjon a gyerek a seggére egyet-kettõt, minthogy mások verjék össze-vissza, egy amúgy jelentéktelen kis bûn miatt.
Azért kíváncsi vagyok, hogy azokat az amúgy jómódú családban felnõtt gyerekeket hogyan nevelték, akik az utcán fújkálnak a festékszóró spraykkel, reklámtáblákat rugdosnak, kukákat törnek szét, autókat karcolnak végig. Számos ilyen eset van. Az egy dolog, hogy részegek, meg csoportban vannak, és ezért bátrabbak, de ha normálisan nevelték volna õket, akkor szerintem nem tennének ilyen csíneket.
A közterületet azért ne fújják össze, mert az a közé, tehát az enyém is, meg mindenki másé. Az autómat meg azért ne karcolják össze, mert azért én fizettem x összeget.
Tehát honnan ered maga az ötlet, hogy ártsanak másoknak? Nem voltam persze én sem mintagyerek, sõt...de idõvel rájöttem arra, hogy tisztelni kell a másik embert, a másik tulajdonát, a másik önbecsülését, stb. Mert aki szelet vet, vihart arat. Csak sokszor akkor lépnek azok, akik tehetnek valamit az ilyen csíntevésekkor, mikor már késõ. A pénzbüntetés is szerintem egy ilyen kései reakció. Ha ezt a tanárt már többször megfingatták, akkor szerintem a korábbi alkalmakkor hõsünk sem a kívülálló szemlélõk közé tartozhatott. Ja, és az elsõ ilyen cselekedetkor kellett volna letörni a mások megszivatására irányuló bimbódzó hajlamot.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
egyébként erõsen kételkedem, h az eset teljes egészében így történt volna meg, ilyen idióta ítéletet nem szokás európában hozni. meg hát a reuters hozta le elõször, és azért náluk is lehet tartani kacsavadászatot-
Nálunk ha embert öl, azért sem felelõsek a szülõk, nemhogy ilyenekért.
A kis purdék lassan médiasztárok, hogy õ a legkeményebb bûnözõk, de hát 14 év alatt nem büntethetõk, és erre még rohadtul büszkék is. Arról nincs is hír, hogy a szülõt ezért netán vaélamilyen szinten nem ártana felelõsségre vonni...
Kirónák a büntetést netán (ha mernék), de nincs az a bíró, aki ezt nálunk megkockázatná. Utána lezárnák az ügyet, hogy nincs mibõl kifizetnie, lecsukni meg nem hiszem hogy lecsuknák, fõleg ha kisebbségi...
Csak azt állítom, hogy a gyerekneveléshez alapvetõen nem kell erõszak, de ez viszont állandó gürizést jelent a szülõ részérõl. Ezt persze szívesen tesszük a gyerekeinkért szeretetbõl, remélem a szülõk többsége így látja. Nõvérem szerint élete legnagyobb feladata a gyerekei, és szereti a munkáját 😊
Szóval, ha a gyereket ütni kell, ott valami nem normális, vagy a szülõvel (a gyerek nem nõ fel magától), vagy a nevelési körülményekkel (ezzel az ember sajnos a legtöbbször tehetetlen), vagy a gyerekkel magával (speciális nevelést igényel, ez megint a szülõ sara).
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
mellesleg tanárfüggõ a dolog. ha nem ad okot arra hogy cikizzék akkor nem fogja az egész suli szivatni, csupán az aljanép
Egy ideje már a velem egyidõs barátaimnak is megvannak a gyerekek. És a fiatal "csíntevõknél" NAGYON SZOKSZOR nem ér semmit a szép szó. Az értelmes beszélgetés meg addig használ, amíg beszélgettek. Ahogy vége, és elfordul a gyerek, már el is felejtette. Ezért kell nyomatékosítani. Nem feltétlenül pofonnal, de a seggére rá lehet húzni egyet. Lehet vele kiabálni. Nem megfélemlíteni kell. Csak hangsúlyozni, hogy amit tesz, az nem jó. Ne csinálja többé.
Ahogy nõnek fel a környezetemben a kisfiúk, egyre inkább látom, hogy milyen nehéz a gyereknevelés. És tényleg nem jópofa gyerekes móka, hanem parasztság megalázni a világ szeme láttára egy TANÁRT! Könyörgöm, az egy tanár...ostoba az, ki azt akarja bántani, akitõl tanulhat.
nekünk órán nem lehet felvenni videót mert voltak érdekse felvételek =\
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Egyszerûen nevelni, tanítani kell, ez a szülõk dolga. Ez viszont nagyon idõigényes, és egyesek azt hiszik, hogy egy pofonnal el van intézve. Az igaz, hogy a pofonnal történõ megfélemlítéssel meg lehet spórolni egy több hónapos odafigyelést a gyerekre. De a félelemben felnõtt gyereknek torz lesz a lekivilága, és azt hiszi, hogy a felnõtt életben vagdalkozni kell. Amelyik gyerekkel foglalkoznak, az felnõttként is együttmûködõ, konfliktuskerülõ civilizált jellemmé válik. A gyereket odafigyeléssel, példamutatással, játékkal kell nevelni, ha pedig elég idõs hozzá, akkor lehet az értelmére is számítani a folyamatban.
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
azért az se mindegy mikor kapja azt az atyait...
valóban nem kell ütni, de valamilyen úton tiszteletre kell tanítani. Egy lekevert atyai saller a végsõ eset, és a gyors észhez térítés.
A bûnözõ romák körében pedig hidd el, nincs nagyon ütlegelés, mert le se szarják mit mûvel a gyerek...
Kiwi vagyok, hogy ha veletek, a sok nagyszájúval történne meg hasonló eset, ti hogyan reagálnátok rá. Nem hiszem, hogy ha titeket köznevetség tárgyává tenne valaki, akkor is ilyen nyugodtak lennétek. Ez a gyerek elég beteges dolgott mûvelt, ami többek közt a szülõk felelõssége is (gondolom, nem nagyon törõdtek a gyerekkel a szülõk, sõt, itthoni példákat is ezrével tudnék mondani). Az pedig nevetséges, hogy egybõl mindent arra kentek, hogy a fiú még csak kicsi. Vazz, én is utáltam sok tanárt, én is sok csínyt követtem el még ált. suliban, de eszemben sem volt nevetségessé tenni senkit, pláne nem közszemlére. Na ezt fejtsétek meg! Ha pedig már többször is kifigurázták a tanárt, arról sem feltétlenül õ tehet (élõ példa az én tanáraim, akik közt volt jó fej is, de sajna sok osztálytárs vele is kikezdett). A (mai) torz társadalomban nagyon is valós probléma a másik sárba tiprása! Ez nem csíny, ez egyszerû parasztság és bunkóság. Csíny az lett volna, ha semmilyen komolyabb személyes kára nem származott volna a tanárnõnek az esetbõl. Vagy ti ennyire nem érzitek a tettek következményeit? De persze, nyugodtan el lehet kenni az ilyen és ehhez hasonló eseteket, elvégre nem "velem" történt meg. Elvégre EZ a mai emberek felfogása. Pffff.<#levele>#levele>
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Az pedig, hogy a degenerált jogászok meg ilyen módon látnak bármiféle megoldást, az egyszerûen szánalmas. Pénzbírság, börtön, mert már megint az internet, ami az Ördög eszköze...
Ha felpofozza a tanárt gondolom kevesebbet kap érte. És azért nem is ítélik pénzbírságra....
1:
Melyik családban van több gyerekek elleni erõszak? (átlag magyar / átlag roma)
2:
Melyik családban gyakoribb a gyermekkori bûnözés? (átlag magyar / átlag roma)
Nem kell hogy beírd a választ, nehogy még valaki rasszizmussal megvádoljon. A lényeg az, hogyha ütöd a gyereked, olyan is lesz...
Amúgy meg a két eset össze sem hasonlítható. Ez csak diákcsíny. Te jó ég, ha belegondolok, hogy mennyi mindent csináltam! Még most is a sitten ülnék, ha így büntették volna.
Nálunk gondolom leülhetné napi ezer forintjával, azaz kapna 2 év letöltendõt kemény bûnözõk között a "gyalázatos bûnéért".
Azt hittem eddig csak Amerikában hoznak ennyire birka ítéleteket, de a hülyeség terjedõben van világszerte.
Nem ez volt azonban az elsõ eset, elmondása szerint ugyanis a tanulók az elmúlt két évben több alkalommal is kifigurázták"
Aki nem ad okot rá, azt nem nagyon szopatják. De akit folyamatosan szopatnak, és ezt tudja is, és ezek után még rátesz egy lapáttal, ad lehetõséget nekik, az mire számít? Mégis diákok vazeg, naná hogy kifigurázzák. Manapság még az eszközök is adottak a terjesztéshez, majd biztos nem élnek vele.. Amúgy meg 600 megtekintés soknak számít? <#wow1>#wow1><#wilting>#wilting>
Nem a lényeg, hanem a fontos!
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL