The IT Crowd (TV)

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
nem volt gyenge ez a rész 😄

jöhetne folytatás... :|

Bazinga!

ReszegKoldus
Kár, hogy nem lesz több rész.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

PetruZ
Egy kis promó még ma estére. 😊
PetruZ
Nem feledni: szeptember 27, 9pm. (A saját listájukban 22:30, de mindegy, másnap már biztosan elérhetõ lesz.)
PetruZ
People! I bring news! The IT Crowd Special will be on telly AT THE END OF THIS VERY MONTH! Channel 4 will have more details soon!
- Graham Linehan (@Glinner) September 4, 2013
PetruZ
"A Channel 4 szeptember végén fogja leadni a The IT Crowd különkiadását." (sorozatjunkie infó)
precision
nem jók a hangok, sok a félrefordítás (most nem pont errõl a 2 percrõl beszélek, hanem úgy általában) és egy rakás poén van amit nem lehet átadni normálisan magyarul
rögtön itt is van egy példa:

"I told her" hangzik az angolban Roy mondata ami magyarul "Most megkapta"... háttérben nevetés... a magyar nézõnek fingja nincs, hogy miért vicces ez, az angolban a "her" -bõl kiderül, hogy egy nõvel beszélt így máris értelmet nyer a poén

de ez csak egy példa a sok közül

Bazinga!

gergely1991
Amúgy ezt elfogadhatónak tartom mint a pilot verziót.😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Miért alá vágták az eredeti hangsávot?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

precision
van magyar szinkronos verzió... ha szenvedni akarsz 😄

Bazinga!

ReszegKoldus
Olyanból már elég volt az Egy rém rendes család Budapesten 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

gergely1991
A magyar verziót el se képzelném.

precision
a németek is próbálkoztak anno... az is becsõdölt... abból két rész is lement 😊

Das iTeam

lol.

Bazinga!

gergely1991
Nemcsak az elsõ rész még az intro is ugyanaz, csak meg babrálták.

Akit tudnak hozzák vissza vagy írják ki a sorozatból hogy új fõnökük lett a munkatárs elköltözik vagy kirúgták vagy meghal.
És a forgatókönyvet meg újítsák meg.

ReszegKoldus
Nem tudom hogy nézne ki a Community, ha ebbõl több évad is készült volna, de jobb így, hogy nem rendelték be. Mondjuk én már láttam ezt korábban, de nem jött be, hogy gyakorlatilag lemásolták az egész elsõ részt.

precision
ah... szerencsére nem rendelte be a csatorna, sõt, le sem adták soha... csak kiszivárgott a netre

Bazinga!

precision
óhogyaza jézusatyaúristen ott fenn a magasban... ennyi arcpálmám még nem volt 22 perc alatt... úgy néz ki létezik US verzió is, legalább is a pilot fent van a youtube -on (remélem több részt nem forgattak le)
ekkora egy rakás szarkupacot 😞 ugyanaz a színész játssza Moss karakterét de itt még õ is béna, pedig õ a kedvencem az eredeti sorozatban

szörnyülködjetek ti is! 😄

Bazinga!

gergely1991
Miután meglátták a záró epizódot, ugyanezt fogják követni.

Count Adyn
😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

PetruZ
Érdeklõdés még lett is volna, Graham Linehan nem akart (tudott?) többet csinálni, nem volt több jó ötletük. Szerintem ami megmaradt, meg idõközben keletkezett, az megy most ebbe a dupla részbe. Mivel angol humor, én amúgysem számítok happy end befejezésre, minden marad majd a régiben, vagy valami apokaliptikus lezárás lesz. 😊
gergely1991
Bezzeg a sok fosra van érdeklõdés, erre a sorozatra nem....-.-

PetruZ
precision
hát ja... egy full movie jobb lenne... de a semminél ez is jobb

Bazinga!

PetruZ
40 perc nem lesz elég...
precision
nálam ez eddig valamiért kimaradt, de jön egy "lezáró" 40 perces IT Crowd rész... a cancel ellenére vagy pont amiatt forgajták le

http://www.digitalspy.co.uk/tv/news/a479402/the-it-crowd-to-return-for-final-special.html

Bazinga!

precision

Bazinga!

gergely1991
Minden jónak egyszer vége lesz. :,(

precision
bazki... 😞

Bazinga!

PetruZ
Ehh... 😞
Lammer
Es ez mennyire zsenialis! Ha kicsit melyebbre lemegyunk^(tulmegyunk a helyzetkomikumon), akkor "Moss" mennyire rendes volt, hogy segitett Royon! ('asszem ez ilyen baratno problemas resz volt, ugye?) Valo vilagban a jo baratok csinalnak ilyet 😊 Annyira "fal" Moss, hogy szerintem csak ilyen kozvetett modon tudja kimutatni barati erzeseit 😄

^^

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

precision
"Good Bye"

halálos... 😄

Bazinga!

Született release a szinkronos s04e01-hez?
Lammer
zsenialis 😄DDD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

gergely1991
tetszikXD

Bandi 18
Ez hatalmas 😄

precision
looool 😄😄😄 nem nézek barátok közt -öt, de ez akkor is hatalmas 😄DD

Bazinga!

precision
egy-két fan art 😊

Bazinga!

MerlinW
Jó évad volt, de ettõl függetlenül a leggyengébb a 3 közül.

[merlinw.org]

davidka003
Szerintem az utolsó rész nem volt annyira gáz de lehetett volna jobb is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Bulykin
A The IT Crowd sorozatrekordot jelentõ 2,2M nézõvel zárt!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

PetruZ
Az utolsó rész nagyon filler-szagú volt, rendesen lehúzta az évad magas átlagát. Sztem az elsõ két rész volt magasan a legjobb, a 4. és az 5. is jó volt, a 3. közepes, ez a legutolsó meg elég gyenge. Azért kár, hogy ilyen hamar vége lett...
Bulykin
nahja, tipikus angol szokás a szitkomoknál a 6-10 rész -.-'

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Bulykin
milyen két év? <#wow2>
együtt rendelték be a 4 és 5. évadot, szóval jövõre jön 😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

precision
nekem bejött ez a rész is 😊 voltak benne jó poénok azért 😊

és ja... anyjukat hogy csak 6 részt csinálnak... és utána várnak egy évtizedet kb...

Bazinga!

jah, elég foscsi volt 😞

davidka003
Faxa. Én várok feliratra. Most két évig megint nem lesz. 😞

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hú, ez az utolsó de nagy szar rész volt. Jó eséllyel a leggyengébb az egész sorozatban.

davidka003
Marha nagy rész volt.
EPIC. Nagyon tetszett.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hú, ez állat rész volt 😊

Ez a tech support hatalmas volt 😄😄😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Oldal 1 / 7Következő →