193
A Smiley ami az ember idegeire megy
-
#33 PFFFFFFFFFFFFFF -
ldavid #32 ettől a szartól és rosszul vagyok
a másik "kedvencem" meg ez: :Ð
(utóbbival nincs sok gondom csak überhülyén néz ki) -
F1re #31 amugy hogy a topikhoz ertelmes hszt-s is irjak :D ez a smile -.- szerintem amire hasznaljak az hogy ien lenézőőőő smile :D amugy en is utalom nem is szoktam hasznalni mert ez jobb :D T_T -
#30 na ja -
F1re #29 bocs hogy szanalmas vok mert egy -.- ien nevu topikba :D ien smile-s -.- kommentes hsz-t irtam bocsas meg -.-
:D:DDD XD -
#28 #8,#9,#10:akkor mondjuk úgy,hogy irónikus kuncogás,így jobb? :) -
#27 És mi emberek ilyen dolgokrol beszélketünk hogy egy tetves kötőjelpontkötőjel mit jelent. Engem speciel idegesít, bár én is használom de a környezetem tugmálta rám -
gyuri12 #26 engem is idegesít ez a szmájli -
#25 darf, yoda, f1re: szánalmasak vagytok (mondjuk yoda, rajtad főleg nem csodálkozok de inkább nem kezdek bele egy hosszabb személyeskedésbe)
broaffka, hát elismerésem :) tökéletesen megfogalmaztad azt amit az első hsz-ben kellet írnom :) remélem azért a fogékony noobok, tanulnak valamelyest belőle és akkor nem csak időpocsékolásnak sikeredett ez a topik. -
#24 hát nem ez ilyen kihagyhatatlan helyzet -
#23 nem bírtátok ki h ne böfögjétek be,grat -
F1re #22 -.- -
#21 már a topic cime is jo szoval.. -.- -
#20 hasznois cikk :ASDASD:ASD:ASD:ADS:dsa -
broaffka #19 Ezzel én is teljes mértékben egyetértek.
Sokan szerintem az se tudják mit jelent. Csak látták hogy valaki írja, és ők is elkezdték. Természetesen ez ostobaság, de nem is erre szeretnék kitértni. Vegyünk egy pár példát.
XY üzenete:
Szia mi a helyzet?
AB üzenete:
Semmi extra, veled? -.-
Ez a tipikus eset. AB életkorát körübelül 12-13-ra saccolom.
Teljesen értelmetlen helyzetben, használta ezt az agyilag lefáraszottságot is sugárzó smiley-t. Nézzünk egy példát amikor helyesen használták.
YX üzenete:
Szia! Én YX vagyok egy cégigazgató. Szeretnél sok pénzt keresni? Akkor utalj erre a számlára 5 ezer ft-ot. És a többit megbeszéljük!
Okés?
EF üzenete:
-.-
Nos igen itt helyesen használták a smileyt, és most sok tudatlan meglátta hogy valójában milyen érzés fejt ki a -.- .
EF-nek nem volt EREJE és hangulata elküldeni ezt az idiótát hogy tudod ki dől be ennek. Nem, egyszerűen pfff... -.- [sóhaj].
Remélem már érthető. Akik koptatják a -.- -t arról megvan a véleményem. Saját magukat járatják le. Tulajdonképpen ez már noobság.
Ha valaki csak egyszerűen nem érti meg annak a következőt ajánlom:
Hasznos cikk.
Vagy:
Ha nagy leszel.
És egy hír aminek örülhetnek.
Hali. -
#18 -.- -
#17 -.- -
#16 tipikusan az aki nem tudja mit mikor kell -
#15 -
F1re #14 T_T -
#13 Szabi sokszor használja mostanában, gyakran feleslegesen -
#12 azt jelenti hogy tevagya legjobb!!! -.- -
#11 Komoly problemaid lehetnek, ha egy smile zavar vagy az idegeidre megy?!:) -
#10 hát nekem rögtön kizárólag szalonképtlen szavak jutnak az eszembe ahogy ránézek..
ProGabe: gondoltam is, és pár percen belül törölve is lesz a topik csak mondhatni hirtelen felindulásból de tényleg feldühítő volt pl, ahogy Szabi használja a GTA: San Andreas topikban..
Catti: Igen, akkor valszeg túl sok rossz helyre járok.. :/ -
#9 aki ezt kuncogásra használja az kibaszottul félreértelmezte :| -
#8 hát erről még nem hallottam
meg más, amire te használod, és más az hogy mit jelent és ezért a másik fél mit ért alatta -
Lionel #7 jó lesz ez a többi 15 smiley-s topik mellé-.- -
#6 Arra... -
#5 Igen. Valami ilyesmi. Bár szerintem nem feltétlenül a másik emberke szövegére kell vele reagálni.
Amúgy én többnyire "jó helyen" szoktam találkozni vele. Bár valószínűleg, te más topikokban mászkálsz, mint én. :) -
#4 és te most ezért nyitottál egy topikot?ugye tudod mikkel lesz tele -.- -
#3 sokan kuncogásra használják,mint pl én is -.-
szóval,olyan mint a ":)",de mégis más -
#2 -.- :D -
#1 Sziasztok !
Sajna egyre több topikban találkozok ezzel az idegesítő kis szarral, szinte mindenegyes user hsz-ében. Tul.képpen semmi bajom nem lenne ezzel a smiley-val, ha helyesen használtok, de így nincs semmi értelme, hogy csak egy átlagos mondat melé beb*sszátok. (Tudtommal ez a smiley arra a helyzetre frappáns, hogyha ha a beszélgetésben lévő párfél ha valami orbitális noobságot mond, kérdez, akkor szótlanul: -.-)