13
-
Suffering #13 Bruce willis lesz majd Batman :D -
BobaFett #12 Hát Brandon Routh-ot nem lesz nehéz felülmúlnia... Alul viszont lehetetlen :D -
slickboy #11 És ki lesz Batman? -
orkaman #10 szereplőválogatás:
- játszott már superhőst valamilyen filmben?
- 132 rész superman-ként.
- mi valaki tapasztaltabbat keresünk. jöhet a következő....
egyébként Lois&Clark rulez. na nem az effektek miatt. de akkor is. -
Dante16 #9 -? -
Dante16 #8 Amúgy ez már 100%-osan biztos hír?:S Én még nem vagyok megbizonyosodva felőle? -
xido #7 Szinte rögtön igent mondott?..Vajon mennyiért változtatta meg azon hozzáállását,amit valahol az 5.évad környékén mondott,hogy soha nem fogja magára húzni a jelmezt?:)...Remélem nem kacsa,isten hozta:) -
avman #6 mintha az eddigi szupermenfilmek címszereplői oly nagy drámai kihívással találták volna szembe magukat, és díjak és pozitív kritikák sorozatát zsebelték volna be a megformálással és átütő alakítással, és most wellingnek drámai színészek nyomdokaiba kéne lépnie... ne legyünk már nevetségesek, a legutóbbi film értékelhetetlen volt, mind forgatókönyv, rendezés, mind alakítások szempontjából, akkora bukta lett, amekkorát megérdemelt. mégis milyen óriási elődökkel kellene felvennie múvi szinten a harcot wellingnek egy olyan szerepben, amiben a hangsúly egy kék-piros neccruhán és előretett kezes röpködésen van. ne akarjunk már ennyire álokosnak látszani, mert ez így egy óriási öntökönszúrás volt. -
#5 A mostanság készült Superman mozifilmeknél csak jobb lehet (és effektekre is valahogy jobb volt a sorozat, mint a film) -
Shadow041 #4 lehet de nem kellene már az elején leírni -
acill #3 Welling egy kiváló sorozatszínész, de legnagyobb jóindulattal sem nevezném "A" kategóriásnak. hogy ő játsza superment inkább a már meglévő rajongótábornak köszönhető, semmint tehetségének. ráadásul még nem láttuk, hogyan alakítja az esendő Clarkot és az acélembert egyszerre. ehhez a skizofrén szerephez bizony nagy tehetség kell. szeretem a Smallvillet, de a helyén kell kezelni. ez egy tv-s tini sorozat, megspékelve supermennel, ebbe bele illik Tom, de a szélesvásznon több kell. -
remys44 #2 egyetértek -
#1 húú, pont ezt írtam be a legutóbbi Justice League cikkhez , hogy milyen jó lenne Tom Welling, de hozzátettem, hogy lehetetlen...hát mégse :D
Szerintem ez remek hír, én őt tartom a legjobb Superman-nek :)