Ötvös Tibor

Tom Welling lesz Superman

Megtalálták Superman megformálóját a tervezett Justice League of America című filmben. A választás - miután Brandon Routh visszatutasította a felkérést - a Smallville sztárjára, Tom Wellingre esett, aki a sorozatban az ifjú szuperhőst alakítja.

Nemrég beszámoltunk róla, hogy Ryan Reynolds kapta Villám szerepét a tervezett Justice League of America című képregényfilmben. A producerek szerették volna, ha a csapat másik két tagját a róluk készült filmek főszereplői alakítanák. Ám Christian Bale Batman, Brandon Routh pedig Superman szerepét visszautasította.

A producerek rögtön elkezdték a kutatást és végül megtalálták az egyébként abszolút kézenfekvő megoldást. A hazánkban is látható Smallville című sorozat ugyanis az ifjabb Acélember kalandjait mutatja be Tom Welling főszereplésével, akire már így is ráragadt a karakter. A készítők így fogták és felkérték a fiatal színészt Superman szerepére, aki szinte rögtön igent mondott.

Welling eddig nem igazán tudott átütő sikert produkálni a filmvásznokon. Mellékszereplőként több kisebb sikert is elért (Tucatjával olcsóbb 1-2), ám legutóbbi főszerepe, a nagyon félresikerült A köd feldolgozása csúnyát hasalt. Reméljük "hazai pályán" sikeresebb lesz.

A filmről egyébként két dolog derült még ki. A bemutató 2009 végén lesz és alaposan meg lesz tűzdelve CGI-effektekkel. A héten felröppent a hír, miszerint az egész film a Final Fantasyhoz hasonlóan "motion capture" technológiával készül, ám ezt azóta meg is cáfolták.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Suffering #13
    Bruce willis lesz majd Batman :D
  • BobaFett #12
    Hát Brandon Routh-ot nem lesz nehéz felülmúlnia... Alul viszont lehetetlen :D
  • slickboy #11
    És ki lesz Batman?
  • orkaman #10
    szereplőválogatás:
    - játszott már superhőst valamilyen filmben?
    - 132 rész superman-ként.
    - mi valaki tapasztaltabbat keresünk. jöhet a következő....

    egyébként Lois&Clark rulez. na nem az effektek miatt. de akkor is.
  • Dante16 #9
    -?
  • Dante16 #8
    Amúgy ez már 100%-osan biztos hír?:S Én még nem vagyok megbizonyosodva felőle?
  • xido #7
    Szinte rögtön igent mondott?..Vajon mennyiért változtatta meg azon hozzáállását,amit valahol az 5.évad környékén mondott,hogy soha nem fogja magára húzni a jelmezt?:)...Remélem nem kacsa,isten hozta:)
  • avman #6
    mintha az eddigi szupermenfilmek címszereplői oly nagy drámai kihívással találták volna szembe magukat, és díjak és pozitív kritikák sorozatát zsebelték volna be a megformálással és átütő alakítással, és most wellingnek drámai színészek nyomdokaiba kéne lépnie... ne legyünk már nevetségesek, a legutóbbi film értékelhetetlen volt, mind forgatókönyv, rendezés, mind alakítások szempontjából, akkora bukta lett, amekkorát megérdemelt. mégis milyen óriási elődökkel kellene felvennie múvi szinten a harcot wellingnek egy olyan szerepben, amiben a hangsúly egy kék-piros neccruhán és előretett kezes röpködésen van. ne akarjunk már ennyire álokosnak látszani, mert ez így egy óriási öntökönszúrás volt.
  • mrzed001 #5
    A mostanság készült Superman mozifilmeknél csak jobb lehet (és effektekre is valahogy jobb volt a sorozat, mint a film)
  • Shadow041 #4
    lehet de nem kellene már az elején leírni