16
-
C4ine #16 Amíg a rendszermappák tiszták, és nincs számomra ismeretlen futó service, vagy process, addig kétlem, hogy bármi is futkorászna a gépemen amiről nem tudok. -
#15 Az a baj, hogy lehet ilyen szarokat összeszedni, csak nem tudtok róla mert hibákat nem okoz, csak lenyúlja az adataidat.
Amúgy én is tűzfal nélkül totlom pl. a CoD-ot mert tűzfallal botrány. -
#14 Nekem a NOD32 az Everest poker.exe-t nem akarja leszedni. Visít mint a fene és hiába lövöm ki, akkor se jön le.
Viszont ha zippelve van és úgy telepítem azt már engedélyezi. Ki érti ezt?:P -
dara #13 Lévén a felsoroltak csak eredti játékra mennek fel, mindegy. -
C4ine #12 Érdekes... Nekem eddig kb. csak akkor lett vírusos a gépem, ha egy "virus.exe" nevű filet, a vírusirtó állandó víjogása mellett, felerőszakoltam a gépemre. Azt meg meg is érdemlem :D Firefox+AdblockPlus+Noscript egy Avast home editionnal megtámogatva a tracking cookie-n kívül mindent kicsinált eddig(3-4év), egy cucc kivételével, amit miután megírtam az Avastnak, 1 nap alatt be is került a vírusadatbázisba. Összköltség: 0$ Mellesleg töréseket meg szintén "trusted source"-ból kell beszerezni. Ó játékmásolásvilág... Szóval ha nem vagy debil nem lesz vírusod. Ennyi. -
var #11 mármint h vírusokat írnak az irtó cégek, így ők elsőre tudnak ellenszert is :D -
var #10 pontosan, de ezt tudják sokan -
#9 ez pont olyan mint amikor egy tudóscsoport "komoly" vizsgálatok alapján kijelenti hogy a coca-cola jó a rák ellen.
a tudóscsoportot meg véletlenül a coc-cola company támogatta.
én azon sem lepődnék meg, ha a vírusirtó programot gyártó cégeg írnák a vírusokat. egyáltalán nem lepődnék meg. mesterséges piacteremtés.
-
#8 Ingyé olyan szar fos helyekről mint a filefront, ahonnan sokszor 10kbyte/seccel jön az anyag, mert olyan leterhelt szar rendszerekről lehet szedni, amiktől ennyi tellik. p2p legalább gyors. -
cateran #7 Most te nem tudsz olvasni vagy én látom rosszul?:"A játékjavítások és -csalások egyharmada fertőzött","a játékosoknak a hibajavítások, frissítések, csalások és hasonló kiegészítők letöltésekor"
Azaz IS.... -
dara #6 Nem javításokról, hanem törésekről van itt szó. -
peterx #5 oké ha játékhoz javítás kell menj a 3dgamers.com-ra vagy a game hivatalos oldalára... ennyi. -
kanduhr #4 Hát, aki kikapcsolja a védelmét, az meg is érdemli a vírust meg hasonlókat. -
ekre #3 ezt a marhaságot -
m4G1c #2 peccset ki szed le p2p-s helyekről? azokat ingyé' szokás terjeszteni, nem?
szvsz benzmüller csak újabb pénzt akar a félelemkeltésből. -
haxoror #1 "Fontos lenne, hogy a biztonsági cégek reagáljanak a problémára."
Miért?
A Benzmüller féle G DATA már reagált rá, a többiek meg nem is tudnak erről a problémáról amit viszont Herr Benzmüller rögtön kiszúrt ÉÉÉÉS már fejlesztett hozzá ellenszert is!
(omg ki hiszi el ezt a szarságot?..)