16
  • mcganyol
    most a 8600gt-t miért kell szidni? 28k-ba kerül, de a 7600gt-nél gyorsabb dx9ben, pedig az is 25k (az arak inno3d-re vonatkoznak). a dx10-et meg megnézheted rajta, h milyen szép és aztán rögtön el is felejtheted :)
  • dez
    Akkor már miért nem tudsz várni 3 év helyett 3 év 3 hónapot, amíg lejjebb is megy az ára?
  • peterx
    7800 GTX amikor megjelent :D Gef2-ről váltottam...
  • retek683
    miért mos mien van? ::D:D:D
  • janos666 #12
    Ehh. Lehet hogy ezért nem tudtak nekem Gainward cserekártyát szerezni csak MSI-t mikor visszavittem garis cserére és 2 hetet vártam míg inkább elhoztam az MSI-t?
  • NYCBoy
    Hogy én miért nem lettem vga gyártó
  • peterx
    Így a jó én is 3 évente cserélek VGA-t, de akkor a csúckategóriást veszem meg!
  • mikloss
    Én meg úgy hogy 4 évente low-medium gépet és az kitart 1 hónapig aztán 47 hónapig elég gáz(addig kivárok és 2-3 éves csúszással nyomom a gémeket) :D
  • feamatar
    én inkább úgy vagyok vele hogy fél-háromnegyed évente de akkor keveset, így sosincs csúcsgépem, de medium-max körül elfut minden
  • kisgabo
    talán nem a retkes 8500 8600gt/s 2400 2600pro/xt karikat kéne gyártani, ja bocsi, ezek a maradék selejtek..
  • dez
    És milyen chipeket kellene tervezniük maguknak?
  • SinClaiR
    Hát nézd, 2-3 évente egyszer belefér.. most vettem egyet, 2-3 évvel ezelőtti gépem cseréltem le, abban x800xt volt. közben semmit nem költöttem rá. Csak egyszeri nagy kiadás, 3 éved van gyüjtögetni, és nem szaggat be semmi 2 évig, aztán hamár nagyon kezd meleg lenni a helyzet a 3. ban, beújítasz megint. ördögi kör, de nem olyan vészes, nem veszel minden hónapban csúcskártyát.
  • kvp
    En csak azt nem ertem, hogy a tsmc miert nem gyart sajat tervezesu chipeket is, ugyanis megtehetnek... Egyebkent ha ekkora a kereslet, akkor megsincs visszaeses a pc piacon.
  • uniu
    áhhh:)
  • mikloss
    Használjanak több kondenzátort és nem fognak szűkölködni a kapacitásokban! :)
  • MaSzKa
    ezért sajnos nem lesznek olcsobbak a vga-k

mert drágán is megveszik akkor minek adjuk olcsobban