53
-
#13 Nézd meg tényleg mégegyszer a trailert, mert az ipse már akkor vadászik az erdőben, mikor az űrhajó le se zuhant!
Szóval nemtudom te mit láttál:P -
Wittgen #12 Ezt hogyan érted? Nézd meg még1x az előzetest és láthatod, hogy napjainkban játszódik, nem pedig pl 2200-ban...
Egéybként remélem ez a film lesz... -
#11 De egyébként tényleg nagyon zsíros a trailer... -
#10 Lezuhan egy űrhajó, de a kőbunkó amerikai redneck vadászpuskával megy ki szétnézni az erdőbe... utálom amikor így keverik az időt. -
pauly #9 Hát valamivel jobban tűnik mint az 1. volt... -
lokko #8 mégha ostoba is a sztory, a képanyag már így megbrutál, ami tuti a moziba vonz -
#7 szerintem is jónak néz ki -
#6 Új stáb... Új alapokra helyzték az egészet...
Minden részlet a hírekben az említett oldalon, de itt végeztem is az ingyen reklámmal mert nem akarok belőle balhét... -
#5 sztem nagyon jó!!és úgy hogy első rész után ekkora változást eszközöltek!!!
nem hagyták cserben a rajongókat!! -
#4 Alien 5 közel sem biztos... AVP-R sikerén múlik.... de lehet, hogy az is kacsa volt... lehet az egész Alien 5 mizéria kacsa... senki se várja, hogy valaha is lesz...
Viszont a Predator 3 már biztosabb... eddig úgy nézki, hogy vagy 2009 -ben érkezik vagy akkor kezdik a forgatását... bővebb infók szintén az AVP-R után...
Aki az elejétől szeretne minden infót olvasni az AVP-R -ről az látogasson el ide:
http://avpuniverzum.extra.hu/ -
sgbo #3 vívör már kiöregedett, nem vállalja...Amúgy kirlynak tűnik. Hacsak nem vágják meg -
gyuri12 #2 szar. alien 5-öt Vívörrel, és az jó lesz;)
természetesen James Cameron rendezésében -
knightbali #1 zserbó lesz