Ötvös Tibor

Itt az AvP2: Requiem trailer

Egy újabb kép valamint a végleges cím kihírdetése után egy nappal meg is érkezett az első trailer az Aliens vs. Predator 2: Requiem-hez. Az előzetes a Csak 18 éven felülieknek besorolást kapta.

Tegnap még a bemutatásra váró Alien vs. Predator második részének végleges címe valamint egy újabb kép volt a hír, ma viszont megérkezett - végre valahára - az első, hivatalos előzetes is. Az Aliens vs. Predator 2: Requiem közel 2 és fél perces trailere a Csak 18 éven felülieknek besorolást kapta és megtekintése után el kell ismerni, hogy bizony nem véletlenül.


A sztori is kezd körvonalazódni. Egy coloradói kisváros melletti erdőben lezuhan egy űrhajó, melyből az Idegenek arctámadói azonnal elszabadulnak. Pár helyi vadász "megtermékenyítése" után a kisvárost ellepik a kifejlett Idegenek. Ez azonban már pár Ragadozót is idecsal, akik azonban nem nézik, hogy épp embert vagy Idegent irtanak. Amikor a hadsereg is megjelenik, elszabadul a pokol.

A filmet december 25-én mutatják be Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • passatgt #53
    Minek kell megadni a kort, ha ezt egy 8 éves is betudja írni?:)
  • Hurkabogár #52
    Tényleg félelmetes, hogy valaki fennakad egy sci-fi(horror)filmnél azon, hogy dehát űrhajó...nédda, ilyen nincsen is még, dehát hogy lehet az, mikor ilyet még fel sem találtak, dehát ez baromság, szar is az egész. Amúgy egész sok minden nincs, ami filmeket van. Légdeszka példának okáért, meg auto-smink, meg olyan kocsi sem, ami aktatáskává hajtogatja önmagát, miután kiszálltál belőle. Yoda sincs.
  • johnz #51
    ha! aki alaposan végignézi a trailert az látja hogy ez a film állat lessz! amúgy rég vártam már mikor lessz végre egy predalien fajta is szv állat lessz jah és a predator is 2 vállvetővel(lángvető) rambózik az se semmi remélem valami képzetebb jautja lessz a főrovarírtó!! :) Egyébként rengeteg sztori van az avp könyvekben amiket filmre lehetne vinni szval 20 év múlva is lessz avp!
    pl:én megnéznék egy alien vs predator versus batmant vagy egy avp vs terminatort könyvben és képegényben állat volt csak hozzá értő embernek kell csinálni és kész is egy klasszikus film!
  • Szega87 #50
    ez elég rémísztőnek tűnik
  • schrank #49
    az igaz hogy leszál egy ufó csak nem az ősemberek közé hanem mátészalkára
  • koschwarz #48
    azután nézett ki clive owennek miután a sav lemarta az arcát
  • Lalee1 #47
    Te lehet én néztem el, de a "faszi arcát lemarja a sav" - at követő képkockán lévő szinész engem kisértetiesen emlékeztetett cliwe owen-re. de lehet csak én néztem el.
  • trobertino #46
    igen is kell az a jó kis fröcsögés oda.Meg persze a jó jelenetek mint az AVP-ben amikor a farkánál fogva pörgeti az alient és a fejével kihasít egy darabot az oszlopból
  • koschwarz #45


    engem is csak az ilyen és hasonló izgalmas fordulatok érdekelnek, az akció, a fröcsögő vér és belek egy cseppet sem.
  • cateran #44
    Vajon kiderül, hogy melyik terrorista csoport térítette el az űrhajót és mibe akartak belerepülni? Vajon az utasok bátran és hősiesen direkt lezuhantak le a géppel?...csupa izgi kérdés..:D