61
-
#21 Jobbat csináltak, a használatról meg annyit, hogy nézz utána a szoftverpiacon uralkodó monopóliumoknak, és utána süsd el azt a baromságot, mindenki azt használ amit akar... -
kvp #20 A vmware server alapvaltozata nem kereskedelmi felhasznalasra ingyenes, csak regisztralni kell es adnak egy legalis telepito kulcsot.
Egyebkent nem tudom mit akar a birosag ezzel az itelettel. Egyszerubb lenne, ha eltiltanak a halozatra kotott eszkozok hasznalatatol. (internet, telefon, stb.) A forgalom megfigyeleserol pedig csak annyit, hogy egy ilyen program semmit nem er, ugyanis egy mai atlagos mobiltelefon is siman alkalmas internetezesre, es meg a legolcsobb telefonokhoz is van telnet vagy vnc kliens. A biztos megoldas az lenne, ha kamerat szerelnenek a hata moge es azt 24 oraban nezne valaki. Ez viszont tobbe kerulne, mint amekkora kart az illeto valaha is okozott.
Egyebkent kivancsi vagyok, hogy a szuper megfigyeloprogram hogy reagal a wow-ra. Szvsz vagy osszeakadnak, vagy a wow antihacker programja csapja agyon. Egyebkent ha belemegy, majd megosztja a gepet (ez elvileg legalis), akkor az egesz vilag hozza fog ferni a kemtechnologiahoz, azaz nehanyan lemasoljak es az amerikai allam ellen fogjak hasznalni, nehanyan meg kifejlesztik az ellenszeret. -
#19 XMing használata, grafikus felület emuláció Windows alatt - lehet Windows alatt Linuxos desktopot használni.
Vagy ott van a VNC. Annak is van Linuxos és Windowsos változata (jó, nem fukarkodik a hálózati átviteli sebességgel...).
Vagy az FBI telepíthet Linuxot is. Csak van már ott valaki, aki látott Linuxot. -
homeless #18 Szerintem a windowsnál még durvább, hogy valami nyomkövetőt szereltek a bokájára, amit nem vehet le. Egy szaros warezfilm miatt ez sok. A gyilkosok nem kapnak ilyet... -
avman #17 csókolom, ha feketén szerzett jövedelemről lett volna szó az adóhatóságuk már szénnézaklatta volna. nem igazán úgy működik kint, mint itthon, semm a rendszer, sem az adóhatóság. helyette kapott a nyakába egy koncepciós perre hajazó jogvesztő által kilobbizott elrettentő erejűnek szánt büntetést. nem mellesleg milyen óriási jövedelme egy inygenesen működtetett szájtból??? gondókoggyá' már ember, ha nehéz is. -
Csaba42 #16 Gondolom a sok Windows-fikázó fatökű mind más oprendszert használ - vagy naív gondolat? Ha nem tetszik, ne használjátok, vagy csináljatok jobbat, ilyen k*rva egyszerű. -
dmegyesi #15 Inkább "csak" annyi a probléma, hogy nem is akarnak kezdeni...
[no jó, ezt nem ecsetelem tovább, flame-képes téma túlságosan] -
dmegyesi #14 Pont olyan fizetős a Vmware, mint a Ringyóz. Azt is meg kellene vennie.
(Jó, persze lehet alternatíva a Vmware Player, de akkor is...kínosan ügyelnek arra az ő esetében, hogy jogtiszta szoftverei legyenek, azaz rátukmáljanak egy MS-terméket.)
Egyébként nekem erősen az APEH Abev nevű csodája jut erről eszembe...ha adót akarsz bevallani elektronikusan, akkor vegyél vindózt...(ez elsősorban akkor gáz, ha elektronikusan _kell_ beadnod - teleházban meg nem szívesen adja ki az ember az anyagi helyzetéről szolgáló információkat, stbstb) -
#13 ez qrwa naaaaaaaaagy :D
sok szarláma gyökér fbi-os nem bír mit kezdeni a Linux-szal... vaaaaaaaaaaaaaaaaaazz :D:D:D:D -
Caro #12 trey változatban is elolvashatod, ha nem tetszik
http://hup.hu/node/43789 -
#11 Ez tényleg LOL. Tipikus Gyurkity "Pingvin" Péter féle cikk. Köszönjük szépen, tiszteletem.
"Vesz egy windows-t (mennyi most? 30k huf? szerintem a csávó heti kajája),"
Akkor nézz utána az amerikai áraknak és fizetéseknek, aztán rájössz, hogy kb annyi, mintha te veszel egy kiló kenyeret a Tescoban. Nagyon sajnálom szerencsétlent, először egy nagy torrentoldalt üzemeltet, aztán mindenét elveszik és nyilván a feketén szerzett jövedelméből nem maradt neki erre fedezete. Akkor tényleg balek, nem csoda, ha elkapták. -
#10 Legalább rájön, hogy a Windows jobb mint a Linsux :D -
#9 azért ez elég szégyen az FBI, NSA és társai számára hogy csak win alapú rendszerekre vannak programjaik.. szánalom. -
#8 Első dolgom lenne beizgatni egy Vmwaret... -
uTomi #7 Szerencsétlen palli. Alapból elég nagyon büntetés neki ,hogy Windowst használjon linux helyett. Részvétem. -
#6 30k a heti kajája hm érdekes...
gondolom neked ennyi és már 200 kiló vagy -
avman #5 1. ha állami intézményben eldugítom a retyót klotyópapírral direkte, akkor az állam eltilthat a továbbiakban budipapírtól, kötelezhet a bidé használatára, illetve felügyelet melleti szarásra ítélhet? lásd még mitnyik, akik eltiltottak a szg-ektől...
2. és folytatása: te érted, h miről beszélsz és hogy ez h jön ide? -
irkab1rka #4 rolflol rolfcopter és egyéb ostoba rövidítések.
1, a csávónak nem kell megvennie és telepitenie a windows-t, csak ha géphez akar nyúlni.
2, Szerintem a versenytörvénybe (az ottaniba) ütközik az, hogy a windows-t támogatják csak (mivel remote access nyilvánvalóan win,*nix és mac alatt is van.
Amúgy nem értem a csávót. Vesz egy windows-t (mennyi most? 30k huf? szerintem a csávó heti kajája), felteszi virtuális szerverbe, arra beengedi az okostojásokat és kész. Nagy kaland. -
#3 Szegény pali, köcsög FBI! xD -
peterx #2 LOLLL :DDDDD -
#1 ROFL :D