Az ítélet: Windows-telepítés
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez tényleg LOL. Tipikus Gyurkity "Pingvin" Péter féle cikk. Köszönjük szépen, tiszteletem. <#beka3>#beka3><#banplz>#banplz><#taps>#taps>
"Vesz egy windows-t (mennyi most? 30k huf? szerintem a csávó heti kajája),"
Akkor nézz utána az amerikai áraknak és fizetéseknek, aztán rájössz, hogy kb annyi, mintha te veszel egy kiló kenyeret a Tescoban. Nagyon sajnálom szerencsétlent, elõször egy nagy torrentoldalt üzemeltet, aztán mindenét elveszik és nyilván a feketén szerzett jövedelmébõl nem maradt neki erre fedezete. Akkor tényleg balek, nem csoda, ha elkapták. <#nyes>#nyes>
"Vesz egy windows-t (mennyi most? 30k huf? szerintem a csávó heti kajája),"
Akkor nézz utána az amerikai áraknak és fizetéseknek, aztán rájössz, hogy kb annyi, mintha te veszel egy kiló kenyeret a Tescoban. Nagyon sajnálom szerencsétlent, elõször egy nagy torrentoldalt üzemeltet, aztán mindenét elveszik és nyilván a feketén szerzett jövedelmébõl nem maradt neki erre fedezete. Akkor tényleg balek, nem csoda, ha elkapták. <#nyes>#nyes>
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
azért ez elég szégyen az FBI, NSA és társai számára hogy csak win alapú rendszerekre vannak programjaik.. szánalom.<#kocsog>#kocsog>
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Elsõ dolgom lenne beizgatni egy Vmwaret...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szerencsétlen palli. Alapból elég nagyon büntetés neki ,hogy Windowst használjon linux helyett. Részvétem.
30k a heti kajája hm érdekes...
gondolom neked ennyi és már 200 kiló vagy
gondolom neked ennyi és már 200 kiló vagy
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
1. ha állami intézményben eldugítom a retyót klotyópapírral direkte, akkor az állam eltilthat a továbbiakban budipapírtól, kötelezhet a bidé használatára, illetve felügyelet melleti szarásra ítélhet? lásd még mitnyik, akik eltiltottak a szg-ektõl...
2. és folytatása: te érted, h mirõl beszélsz és hogy ez h jön ide?
2. és folytatása: te érted, h mirõl beszélsz és hogy ez h jön ide?
rolflol rolfcopter és egyéb ostoba rövidítések.
1, a csávónak nem kell megvennie és telepitenie a windows-t, csak ha géphez akar nyúlni.
2, Szerintem a versenytörvénybe (az ottaniba) ütközik az, hogy a windows-t támogatják csak (mivel remote access nyilvánvalóan win,*nix és mac alatt is van.
Amúgy nem értem a csávót. Vesz egy windows-t (mennyi most? 30k huf? szerintem a csávó heti kajája), felteszi virtuális szerverbe, arra beengedi az okostojásokat és kész. Nagy kaland.
1, a csávónak nem kell megvennie és telepitenie a windows-t, csak ha géphez akar nyúlni.
2, Szerintem a versenytörvénybe (az ottaniba) ütközik az, hogy a windows-t támogatják csak (mivel remote access nyilvánvalóan win,*nix és mac alatt is van.
Amúgy nem értem a csávót. Vesz egy windows-t (mennyi most? 30k huf? szerintem a csávó heti kajája), felteszi virtuális szerverbe, arra beengedi az okostojásokat és kész. Nagy kaland.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Szegény pali, köcsög FBI! xD
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
LOLLL 😄DDDD
← ElőzőOldal 2 / 2