96
-
IXEMGabeo #96 ebbe beleért egy védő -
#95 Leighton Baines az úr neve
-
sanyiute #94 nem nagyin megy ez a szezon kezdet :S -
Rudee #93 Jagielka és Yobo 2014ig hosszabbított. -
#92 :) valószínűleg bajnokságban 5 vagy 6 lessz az everton -
Rudee #91 Saha szép gólt lőtt, Everton-West Brom 2-0. -
#90 bocs akkor félre írtam -
#89 Everton-Bolton Wanderers 3-0 Arteta (PEN) , Jo (2) -
#88 Everton-Liverpool 1-0 Gosling FA KUPA -
#87 Manchester United-Everton 1-0 Ronaldo -
Rudee #86 Te mit nézel? Everton vezet. -
#85 0-1 a Liverpoolnak FA CUP -
#84 január 17., szombat
Blackburn-Newcastle 16.00
Bolton-Manchester United 16.00
Chelsea-Stoke 16.00
Manchester City-Wigan 16.00
Sunderland-Aston Villa 16.00
WBA-Middlesbrough 16.00
Hull-Arsenal 18.30
január 18., vasárnap
West Ham-Fulham 14.30
Tottenham-Portsmouth 17.00
január 19., hétfő
Liverpool-Everton 21.00
-
#83 Gyengén kezdte a bajnokságot az Everton, és bár egy jó sorozattal sikerült felkapaszkodnia a 7. helyig, a vasárnapi, Aston Villa elleni vereséggel ismét csak a 8. helyen áll a tavaly az 5. pozícióban végző együttes. David Moyes menedzser szerint többet nem is lehet várni, amíg a liverpooli klub anyagi helyzete nem javul jelentősen.
- Úgy terveztem, hogy négy-öt játékost szerződtetek, akik közül kettő vagy három nagy összegbe került volna - mondta Moyes. - Már tartott a nyár, amikor rá kellett jönnöm, hogy ez nem lehetséges. Most már úgy érzem, hogy legalább 30 millió fontot kellett volna kiadnunk ahhoz, hogy egyáltalán tartani tudjuk a lépést, mert sok középcsapat van, amelyik nagyon nagy pénzeket költ.
-
#82 ??hello:D -
#81 1-0a vége.. -
#80 már találtam. félidő 0-0, egy meg nem adott 11es az evertonnak, gera nem olyan rossz. -
#79 linket a meccsre kérhetnék? -
#78 Everton-Liverpool 13.45 -
#77 Hull City 2 - 2 Evetron -
#76 -
#75 L.Saha(Everton)
Louis Saha az Everton játékosa lett, a francia csatár a Manchester Unitedet hagyta ott 4 és fél év után a liverpooliak kedvéért, miután szinte folyamatos sérülései miatt Sir Alex Ferguson menedzser nem nagyon számíthatott rá.
- Játszani akarok - jelentette ki Saha -, és David Moyes rendkívül őszinte volt velem, meggyőzött, hogy érdemes ideigazolnom. Egészséges vagyok, az egész felkészülést végigcsináltam, semmim sem fájt. Játszani akarok, arra van szükségem, Sir Alex is ezt mondta. -
#74 P.Neville
Phil, a Neville testvérek fiatalabbik tagja 2012-ig meghosszabbította szerződését az Everton együttesével. A 31 éves játékos - aki védőként és középpályásként is megállja a helyét - 2005 óta erősíti a kék mezes alakulatot, ahol ő viseli a csapatkapitányi karszalagot.
Neville 1994-2005 között 263 meccsen lépett pályára nevelőegyesületében, a Manchester Unitedben. -
#73 nb1.hu(Gera és Everton)
Gera Zoltán 2002-ben igazolt a West Bromwich Albionhoz, és bár sok sikert (bennmaradást, és most már egy feljutást is) megélt a birminghamiekkel, úgy érzi, itt az idő a váltásra.
Mivel a játékos szerződése a nyáron lejár, ingyen távozhat jelenlegi kenyéradójától, és angol lapinformációk szerint biztos, hogy az Evertonban köt majd ki. David Moyes csapata jövőre az UEFA-kupában indulhat, Gera így újra visszatérhetne az európai futballporondra is.
A hírek szerint Gera tanácsadói már mindenben meg is állapodtak a liverpooli csapattal, amely nagyon szeretné megerősíteni középpályáját Gravesen távozása után. Gera nagyszerű igazolás lehetne a klub számára, ahol hamarosan orvosi vizsgálatokon is részt vesz majd.
Tony Mowbray, a WBA szakvezetője már el is kezdte keresni Gera utódját, állítólag a Derby County játékosáért, Patrick McCountért érdeklődik. -
szabi1112 #72 Sziasztok Premier League fanok! Szeretném figyelmetekbe ajánlani Magyarország legszebb,legtartalmasabb Premier League-val foglalkozó weblapját. Nem fogjátok megbánni, ha felmentek rá! Ezt GARANTÁLOM!
ITT!! -
#71 A korábban a Manchester Unitedben több mint 10 évet lehúzó védő, Phil Neville az Evertonnal is komoly sikereket akar elérni. Véleménye szerint jövőre akár már a BL-t érő negyedik helyre is odaérhet a csapat, nemrégiben egyébként ezt állította Kevin Keegan is.
- Túl vagyunk két igen sikeres szezonon - mondta Phil Neville -, és minden évben egyre előrébb lépünk. Voltunk hatodikak, most ötödikek, a következő lépés nem is lehet más: benne leszünk a legjobb négyben, ehhez azonban szükségünk van valami pluszra. Nem a pénzre gondolok, mert ez számomra nem jelent motivációt, de ahhoz, hogy igazán nagy dolgot érjünk el, talán hiányzik egy-két extra képességű játékos. -
#70 szept. 20., csütörtök
Everton-Metallist 21.00 -
#69 Tudom de a MU-t is bírom nagy nehezen volt meg az iis 84perc vagy hogy? -
Zenszkij #68 MAnu everton 1-0 -
#67 Újjabb mecs eredméyn grat fiúk
[spoiler]
Fulham-Tottenham 3-3
Liverpool-Derby 6-0
Newcastle-Wigan 1-0
Boro-Birmingham 2-0
Reading-West Ham 0-3
Man Utd-Sunderland 1-0
Arsenal-Portsmouth 3-1
Blackburn-Man.City 1-0
Aston Villa-Chelsea 2-0
[nagy]Bolton-Everton 1-2
-
kretyás #66 Andy Johnson
Van der Meyde sztem kiégett régen sajnos pedig jo pléjer volt:\ -
#65 Evertonból van kedvencetek fiúk?
-
#64 a nagy magyar:P:D játékos:P:D -
Dexantreal #63 Lol nem semmi. -
Bereet #62 még ezt az eggyet beteszem ide :
Name : Nicolás Ladislao Fedor Flores(Fedor László)
Height: 1,82 m.
Weight : 70 Kg.
Born : (Venezuela) 19/08/1985
Play. pos. :Striker,Winger
még ő is ilyen félmagyar van magyar állampolgársága is be kéne hívni míg lehet legalább kipróbálni :D -
#61 ott is
-
Zséé #60 Ja, itt... -
#59 de próbálkozni csak lehet?:D -
Csesza #58 nagyszülők :) -
Csesza #57 rengeteg magyar játszik külföldön, nem ilyen könnyű ezeket a neveket összegyűjteni...