296
Száguldás Los Angelesben
-
#136 szép :) ezt amit be linkeltem képet nem teszed be bannernek?? -
#135 Töltök föl videókat, de csak lassan!
Egyik versenyem. -
#134 Mehet! -
#133 bannernek? -
#132 áhh nekem ebböl a játékból már elegem van olyan idegesítő hogy az már nem igaz akkorákat csal hogy áhh -
Display #131 Ezt még nem próbáltam, de biztos hogy van ilyen. Carrier módban is vannak alapjáraton furikázó formák akikre ha rávillogsz (y-al), kiállnak versenyezni. -
#130 Na szal test driveban úgy volt hogy volt a sziget, mentél és akik szintén ott voltak játékosok a környéken egy "layerbe" dobott és láttátok egymást. Ennyi :D -
Display #129 Konkrétan mire gondolsz, Split screen módra?
kb 9 féle multiplayer játékmód van plusz a Race Editor.
Ordered Race – A checkpoint race mode.
Circuit Race – Same as an Ordered Race but with a set amount of laps.
Unordered Race – A checkpoint race where the points can be cleared in any order.
Landmark Race – A single checkpoint race from one side of the city to the other.
Free for All Capture the Flag – Your basic capture the flag in tripped out cars.
Splitbase Capture the Flag – Two teams, two bases, one flag.
Free for All Stockpile – Capture the flag with one less flag than the total amount of players.
Stockpile – Same as Free for All Stockpile but with teams.
Keep Away – All racers must fight for a single flag; the one that holds the flag longest wins.
An Online Race Editor will also be included that will allow players to, as the name suggests, create custom races while online.
The power ups available in the multiplayer arena are as follows:
Disruptor – Distorts an opponent’s view.
Ice – Slides your opponent out of control.
Nitro – Speed boost.
Pulse – Throws your opponent in the air.
Reverse Steering – Reverses an opponent’s steering.
Shield – Protection from opponent’s power ups.
Stealth – Makes you invisible.
Stop – Opponent’s brake and handbrake are activated.
Mirror – All opponent power ups are reflected back to the attacker.
Agro – Reduced damage and increased car mass with no speed penalty.
Random – A randomised item from the other power ups. -
#128 Figyu, a játékban lehet egymással csaptatni mint a tduban? -
Display #127 nice pictures from the Gamespot review
-
Display #126 Audi RS4 -
#125 király verda megéri a árát még mindig azzal megyek :) -
#124 Lesz frissítés? Új autók,motorok? -
#123 Tök frankó az esőzés is.
Éjszaka igazi Underground 2 feeling :) -
#122 mocikat is lehet pimpelni. irányításuk érdekes, de megszokható.
bár elég kevés van belőlük :S -
#121 Motorok milyenek, multi?
Nekem hétfőn jön meg állítólag.
ExuP69 PSN ID-vel tolom majd, nyugodtan vegyetek fel. -
#120 nekem még csak egyszer -
Display #119 igen, kétszer is ... -
#118 Valakinek esett már az eső a játékon belül? :) -
#117 jah :D értem köszi én se tudnám xD -
#116 most ezt így meg nem tudom mondani.
eclipse-t azt time trial-lal
focust azt meg egy 1vs1 versenyen -
#115 Általában a medium fokozatú szériákat sem tudom megnyerni.
És képes azt mondani a csávó rádión, hogy:
You are Looser!
De volt olyan is, hogy ment egy zene a rádióban (trailer1), és akkor értem be elsőnek a célba, mikor a zenében a csávó mondta volna, hogy yes, és a játék főhőse mondta ki. :D Azt fel kellett volna venni :P -
#114 az eclipset hol lehet nyerni? vagy focust? -
Display #113 Nem para hogy nehéz, így legalább tovább tart és izgalmasabb is. Simán üti az NFS-t init. -
#112 kibaszott nehéz a játék...
nyertem már egy camaro-t egy datsun-t, egy eclips-t és egy focus-t. a camaro-t megtartottam mert kellett egy izomautó :D
vettem egy rx8-at a 240sx helyébe és vettem egy ducatit.
nagyon tetszik a játék (illetve még jobban tetszene, ha könnyebb lenne pénzt szerezni és kicsit gyorsabban nyílnának meg az új cuccok)
tuning-lehetőségek is egész szép számmal vannak, de nem egy nfs (én nem szeretem az nfs-t)
grafika is ott van, nagy a bejárható tér is, szal rendben van.
mondjuk 7/10
én 8.5/10et adnék ha könnyebben jönne a pénz illetve könnyebb lenne nyerni. -
#111 JajaXD
Párszor megfeszegettem a kontrollert már:) -
#110 Nekem kicsit nehéz nyerni... :D
Általában nem sikerül xD
De azért tolom. :P -
#109 én nyertem most egy camarot :D -
#108 Milyen versenyen lehet nyerni autót? Én megnyertem egy tournament-et de csak 1000$-t kaptam. Most Ford 300 bossal tolom. Mindenkit leelőzök vele:D -
#107 És jo az eclipse??? engem a 3000gt fogottmeg ki nyomja aval ? -
#106 nekem nemkell felkötni a gatyám vérprofi MC-3-as vook de ez méégnehezebb -
#105 Eclipset egy time trialos küldivel lehet nyerni.
Csak egyszerűbb mint megvenni.
Nekem egy golf gti volt,szerettem nagyon,jól lehetett tuningolni.
Most én is eclipset hajtom,nyertem egy datsunt is de eladtam,mert kellett a zsé:)
Amúgy mint ahogy írtam iszonyat a gém.
Pop up tényleg nincs,írány vinyót venni,meg eredetiben a gémet és minden fasza lesz:) -
Display #104 A játék elég nehéz lett, szintet állítani nem lehet (helyette színkódok vannak!). Alapvetően ezzel semmi baj sincs, legalább van benne kihívás. Az NFS-hez szokott játékosok számára fel kell kötni a gatyát =). Tényleg öntörvényű, mint minden ami a Rockstar kezei közül kerül ki. Az Audi R8 valószínüleg csak a R* Social Club-on keresztűl érhető el, de nem kizárt hogy valójában egy hidden feature amit unlock-olni lehet. Technikailag hibátlan a cucc. Tükörsimán fut, rendesen optimalizált és nincs pop-up. -
#103 én a 240sx-sel nem tudtam... :S pedig minden 1es szintű tuning benne van... -
Display #102 HDD-vel nincs pop-up az biztos. Egyszer sem tapasztaltam hogy lenne. -
#101 jó verda én a szar nissan 240x és az sokkal szarabb vettem is egy olyat ami neked van és sokkal jobban megy és gyüjtötem zsét és eclipse :D kár hogy nincs benne toyota :( -
#100 én még csak a vw sirocco-val vok nehéz lenyomnom a camarro-s pacákot -
#99 Mennyiért vettétek? -
#98 ki milyen verdát hajt most? :D én egy mitsubishi eclipset nagyon jó verda :) -
#97 jah annyira idegesítő nálam is mindig ez van xD a végén megelőznek természetesen de az még a fura mikor előted van valaki az a végénél le lassul :D és ezt sokszor ki lehet használni :D