296
Száguldás Los Angelesben
  • vki
    Hát jah... Rohadt telefon :(. Mikor indulnék, belövöm a célt, mindig akkor szólal meg, és hát persze, hogy akkor nincs térkép :S.
  • Display
    Jah. Van story, de a lényeg sokkal inkább azon van hogy hányadik nekifutásra sikerül megnyerni a champs-eket és teljesíteni azt a rengeteg missiont ami szinte sosem akar elfogyni.
    Ezen túlmenőleg tele a város mindenféle arcokkal akik egyfolytában versenyezni akarnak és véletlenszerűen bukkannak fel hol itt, hol ott. Van jópár Time Trial, le kell szállítani időre egy-két kocsit (az útvonal nincs kijelölve, szóval ez sem egyszerű!). Vannak az un. Destroyer küldetések ahol a "nemfizető" delikvensek kocsiját kell szétzúzni szintén meghatározott idő alatt. De ha még ez sem lenne elég, akkor egy apróság: szinte folyton csörög a telefon:)
  • Tibor
    Nem annyira story, mint a GTA IV, de vmi történet akad, meg ez autós-motoros játék. Nagyon hosszú játék, 20 órát mentem a Social Club szerint és 37%-nál tartok.
  • Norberto91
    A játék sztorija hosszú vagy rövid? Kb hány óra?
  • trogerzsiger
    oh mhhh
  • Tibor
    Lehet hasonlót, csak akkor nincs forgalom az utakon.
  • trogerzsiger
    Sland te tduztál nem? Szal neked biztos ismerős a krúzolás ugye?:D szal ilyet leheta játékban?
  • Display
    Nem. Elég ha regisztrálsz a socialclub.rockstargames.com-on és onnantól kezdve képben leszel. A Live profilról letölti az adatokat és ott mindent megtalálsz. Nem szükséges Online játszani.
  • Sland
    ezek csak akkor érhetők el, ha online játszol?
  • trogerzsiger
    Ismeri itt valaki a test driveot?
  • Display
    A R* Social Club-on elérhető Driving License 3 kategóriában (C,B,A) érhető el és összesen 12 feltételnek kell teljesülnie. Pl: Vezess 5000 mérföldet a játékban...

C: 04/12 - Hydraulics/Airbag
    B: 08/12 - New Rims (Spinners)
    A: 12/12 - Audi R8 unlocked :)

• Display
    u know
  • vki
    Mire az kijönne, alsó hangon is lenne 13.5-14. megrendeltem eBay-ről, onnan 10,5-ért cakk-pakk kihozzák. Igaz, hogy egy hét, de egy hétig nem is leszek itthon :D.
  • Display
    Platinum Shop -ban megveheted, 11900 ft-ért. Kb ugyanott lennél vele mintha az Ebay-ről rendelnéd. A térképen pedig fel van tüntetve: "Audi R8 - available via rockstar social club"
  • Display
    Annyi a szerepe hogy leülteti a kocsit álló helyzetben. Először azt hittem hogy beépített Airbag lesz, amit belső nézetből lehet majd látni ütközéskor, de nem így történt. A Hydraulics pedig felemeli a kocsit. Van lehetőség csak az első kereket és csak a hátsót ill. mind a négyet. Az egyetlen ami furcsa benne hogy nem igazán lehet közlekedni a kocsival ebben az esetben. Inkább optikai elem, mert gyakorlatilag használhatatlan.
  • vki
    Hi!

Mo.-n meg lehet valahol venni a game-et (tudom csúnya, de eddig warezoltam vele, viszont szeretném megvenni)? Ugyanis E-bay-en láttam 9000-ért postával együtt, viszont MO-n meg nem találtam (576, CD Galaxis, Játékaim.hu).

Előre is köszi a válaszokat!
  • Tibor
    Mit tud a légzsák a játékban?:)
  • Display
    A Carrier mód előrehaladtával fokozatosan adja meg a license-eket.
  • Display
    Regisztrálni kell a

Rockstar Social Club címen, és a Driving Test-nél lehet 3 féle license-t szerezni. Az A license után hozzáférhető lesz az Audi R8, eddig nekem csak a C-t adta meg, de azóta van légzsák és hidraulika a kocsiban:) (Airbag/Hydraulic)
  • vki
    A FULL autó listát már megtaláltam menet közben :D
  • vki
    Hi!

Tudna valaki egy full autó listát belinkelni? Továbbá az lenne a kérdésem, hogy nem lehet SPLIT SCREEN-ben játszani a játékot?
  • Tibor
    Vhogy a Social Club-on keresztül lehet megszerezni.
  • Denes888
    Még mindíg nemtudni hol van az Audo R8?
  • Display
    Cheat mode

Find the indicated numbers of hidden Rockstar barrels (collectables) to unlock the corresponding cheat option. Note: Enabling a cheat will stop your progress in Career mode and disable the earning of money and reputation from races.

Unlimited Nitro: 10 barrels
    Never Damage Out: 20 barrels
    Unlimited Special Abilities: 30 barrels
    Top Down View: 40 barrels
    No Police: 50 barrels
    No Fines: 60 barrels
  • Display
    Az Achievement-ek sem jönnek túl könnyen, eddig sikerült kb 8-at összehozni. Massive =)
  • Display
    Midnight Club: The Official Site

egy kis history a Rockstar-tól, about MC Series =)
  • tdu Toyota
    lol
  • Display
    x-cuse me =)

Gametrailers Review
  • Display
  • Display
    Gametrailers review
    check it!

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" id="gtembed" width="480" height="392"> <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /> <param name="allowFullScreen" value="true" /> <param name="movie" value="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=42021"/> <param name="quality" value="high" /> <embed src="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=42021" swLiveConnect="true" name="gtembed" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" allowFullScreen="true" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="392"></embed> </object>
  • tdu Toyota
    ti látjátok amit feltöltötem képeket ? hanem mondjatok egy jó képfeltöltőt lécci
  • tdu Toyota

• tdu Toyota
  • tdu Toyota

ezzel tolom most :) audi rs4 nagyon jó verda
  • Tibor
    Kormányt támogat a játék?
  • tdu Toyota
    jól vezetsz . Én is meglepem magam egy evo9-el :) tetszik
  • TothLaci
    Video 1*.
    Video 2.
    Video 3*.
    Video 4.
    Video 5.
    Video 6.
    Video 7.
    Video 8*.
    video 9*.
  • tdu Toyota
    a p... még se jó üzlet eladta a rx8-am :S amit nyertem shit
  • tdu Toyota
    aha és ismersz valakit akinek van joga be tenni?
    uhh gyerekek amúgy tudtátok hogy ha megnyomod a y mikor egy kocsi megtetszik a boltba akkor megveszi ha még nincs rá pénzed akkor is megveszi. És eladod. nekem volt 32ezrem és eladtam lett 42 :D hehe ez jó üzlet :D
  • TothLaci
    Köszi :)
    Feltenném, ha lenne hozzá jogom. Egy moderátornak a segítsége kellene.