75
Halo 3
-
#75 Social big team-nél azt írja, hogy hiányoznak a pályák. Ezek fizetősek, vagy ingyen is letölthetem? -
#74 Multiban nem tudok csakúgy csatlakozni egy játékhoz? Mint pl Forza2-ben.
A lentebbi vitához meg, a kis lények szerintem is marha jó hangulatot adnak a játéknak:D -
S8DJ #73 G-Phoria
Edge -
S8DJ #72 Az E3 alatt mint mindenki tudja volt egy elmaradt bejelentés: valószínűleg a Halo zsáner folytatásának tényét szerették volna közölni a Bungie arcok, azonban a Microsoft levette a napirendről, hogy miért azt mi nem tudhatjuk. A lényeg annyi, hogy a Bungie elkezdte az infókat szivárogtatni, méghozzá egyből 2 videóval! Furcsa módon nem a következő rész a főszereplő hanem a találgatás és célozgatás: annyi bizonyos , hogy lesz új Halo játék, de hogy mi lesz benne és legfőképpen hogy alakul az még vita tárgya.. -
Gabe18 #71 http://halowiki.net/p/Weapons -
#70 valaki nem tudja hogy mi a neve annak a lila idegen puskának mert az örült kemény -
#69 ok kösz -
#68 Természetesen elég, legalábbis és semmi olyanról nem tudok, ami miatt kellene neki vinyó. -
#67 Valaki mondja már meg hogy kell-e vinyo vagy elég csak memo egység a halo 3-hoz? -
#66 Szerintem próbálkozz az X360 topicban, mert szerintem itt a Liveal van valami gond. -
#65 Hi!Már vagy 1,5 éve biztos van boxom de még csak most adatott meg nekem a lehetőség hogy live-om is legyen és mit ad isten adtak hozzá 30 nap goldot mint gondolom mindenki másnak:D Az lenne a kérdés hogy a Halo 3 -ban hogy tudnám kipróbálni a multi örömeit mert amikor belépek a matchmaking,vagy bármelyik opcióba akkor csak magamat látom senki mást.Tudom hogy egy ideje már lecsengett ez a nagy őrület a játék körül de azért nem hiszem el hogy annyira hogy ekkora pangás legyen a szervereken...Ja és megvan origiba a 2. rész is és ott is ez a szitu szóval biztos én bénázok itt:D Előre is köszi a segítséget! -
S8DJ #64 hát igen lepusztult ugy mint a PC-s topik -
#63 Ejj, de lepusztult ez a topik. Pedig szeritnem az év talán legjobb FPS-e.
Igazából egy kérdésem lenne. Van ugye a Theater mód. Na az a baj, hogy én ott nem tudom, hogy hogyan tudnám a saját videóimat vágni. Amikor nézem, csak előre lehet tekerni, de azt is csak gyorsított lejátszással, vissza egyáltalán nem, valamint a record gomb is le van tiltva. Hol tuzdom ezeket elérni? -
S8DJ #62 igen be -
#61 Be lehetállítani, hogy osztott képernyőnél ne legyen a szélén fekete csík? -
S8DJ #60 mi a haverral csak egyszer toltuk coopban végig de télleg nagyon király -
#59 Cooperativeban iszonyat nagy fun még egy gépen játszva is. Haverral már kb 3djára nyomjuk végig, csak nehézségi szintet kell emelni néha :) -
S8DJ #58 kihalt a topik :D -
S8DJ #57 ha lenne live-od akkor nem csalódnál -
Bully1993 #56 Amíg vittem a szrorit addig jó volt de utána! Én xbxo 360-on játszom és nincs live-om szóval aki úgyaniígy van az szerintem többet nem nagyon játszik! Mér nem raktak bele olyat hogy a pályákon amit te szabhatsz tetsre berakni CPU ellenfelet! Amúgy jó lenne a game de 1 szer végigvittem aztán azóta nem is játszom vele emiatt! -
S8DJ #55 hát na én imádom a halo-t és szeretném ha készülni még több rész is -
Rena11 #54 nem valami jó játék max fanoknak de ekkora hangot amit kapott nem érdemelt -
S8DJ #53 Cooperative mod -
Bully1993 #52 Hogy lehet a costum gamesben úgy játszani hogy többen is legyenek mert nem tudodm hogy hol kell beállitani! Lécci írjátok le hogy hogy kell! Előre is köszi! -
S8DJ #51 Halo 3 magyar nyelvű honlap -
#50 Akkor viszont becsületbül szepukut hajt végre magán. Mert egy SPARTAN-117-es nem olyan családbul származik...!
-
S8DJ #49 jah hát igen de a videóban azt láttam hogy a convenantok elkapták :D -
GazCamp3r #48 De ha megnézel egy leirást rola, pl konzostudio honlapján, ott írják, h támogat 1080i, 1080p stb... -
Elveon #47 Ha a borítón az van, hogy csak 720-at támogat akkor az úgy is van. Nem mindegyik játék támogatja az 1080-at asszem. -
GazCamp3r #46 hali, lenne egy problémám:
107 cm-es hd tv-n játszanék, ami támogatja az 1080p-t, az xbox ezen a beállításon van, de ez a game tök kockás nekem. az egyik borítón én csak 720p-s támogatást láttam. Valóban nem támogatja az 1080-at? :S -
#45 előbb utóbb biztos meghal :)
Mellesleg kurvajó ez a terepasztal,láttam róla a dokut amikor készítették ^^ -
xata #44 HALO 3 FOLYT KÖV http://x-media.xel.hu/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?7616.last -
S8DJ #43 elmondom hogy én Halo mániás vagyok a Halo 1-et végig vittem 24-szer a Halo 2-t 12-szer -
S8DJ #42 Spartan 117 meg fog halni?Video -
Code92 #41 úúúúúúúúúúú ez a game állati jóóó ma voltam budapest gameshow-n és nyomtam haverral cooperative-ban meg slayerben is állati jóóóóóóóó -
1Obi1 #40 De azért a lábait szét kell előtte lőni.. -
bbuffy #39 akkor sorry:OOOmindenkitől
fogalmam sem volt arról mit jelent,csak annyi ellenszenves kockafejű fórumlakó van szerte a neten hogy alapból(sajnos)ezt vettem le)
thx még1x -
#38 Van elsö 2 láb, meg van hátsó 2 láb...! A földröl kell felugrani rájuk.
Ez a válasz a "spoiler"
-
bbuffy #37 bocs hogy felkaptam a vizet de én ha tudok mindig segitek és nem vmi lekezelőt irok vissza... -
bbuffy #36 ................
azért annyi illem se szorul egyes emberekbe hogy válaszoljanak...azt hittem egy játékspecifikus fórumon ilyet csk lehet kérdezni,nem warezról kérdeztem:CCCC
de fikázni meg leszólni az megy
további szép jó napot