15
-
savior #15 meg ha napi 8 orat tv-zik valaki meg akkor is 10 evet kibir. utana meg vagy megjavittatja, vagy megveszi a keszulek x. generacios valtozatat, ha meg lehet kapni akkor egyaltalan :) -
dez #14 Lehet, hogy azt akarják "majmolni", amit a nyugati divatnak hisznek. Pedig tényleg érdekesebb lenne egy kimonó. De az is lehet, attól félnek, hogy akkor úgy nézne ki, mintha túlzottan ki akarnák hangsúlyozni a "távolkeletiségüket" (olyan formában, hogy "látjátok, mennyivel előttetek járunk...!"). Szóval ez egy gesztus is lehet, hogy így öltöznek. -
L3zl13 #13 Én ezt úgy mondanám, hogy más a divat arrafelé...
Szvsz helyi megitélés szerint nagyon is megfelelő, és alkalomhoz illő a ruházata.
Az mondjuk más kérdés, hogy engem, mint európai divathoz szokott embert sokkal inkább lenyűgözne egy hagyományos kimonoba öltözött leányzó... -
onimusha #12 ezzel kb. arra akartam utolni, hogy általábnam indig vmi nagyon ronda csili-vili cheap shit hatású cuccokban pózolnak :) -
nedudu #11 Engem nem zavar, sőt ha ruha nélkül lennének se szólnék egy szót se :-) Amúgy meg nem tudom, hogy te milyen divatot követsz, de ez szerintem nem piaci cucc :-) -
onimusha #10 az senkit sem zavar, hogy szinte az összes nagyon keleten törtéő bemutatónál, de akár máshol is jap cég hostessei mindig iszonyat ronda piaci rucikba vannak ? :) -
Szeszmester #9 A jobb felső képen a csaj sem rossz, még a szeme is mosolyog!
Én most is el tudnám képzelni a nappalimban. Aztán a konyhában. Aztán... -
C4ine #8 Hogyne... idén... Biztos csak azért tartják vissza, mert így eladhatják a jelenlegi szaraikat. Szerencse, hogy nincs ilyen új fejlesztéseknél hihetetlen magas hibaarány, és egetverő költségek, mert ha így lenne akkor csak 2010-ben jöhetne ki, de így... -
#7 "SED-panel élettartama is jóval nagyobb, legalább 30 ezer órában mérhető, miközben fele annyi energiát fogyaszt, mint hasonló méretű plazmás társa."
Az 3 év fél év folyamatos müködés és utánna mivan behal? -
lezso #6 Úgy néz ki erre még várhatunk 5-10 évet:
link
SED
link
link -
lezso #5 A SED-ről meg hallgat mindenki, mindig ezzel az OLED-del jönnek az LCD után, mikor a SED technológia szó szerint egyesítené az CRT és az LCD előnyeit. Legutóbb amikor hallottam róla, akkor 2010-re ígérték, de úgy néz ki meg kell várni még az OLED-et is amíg kifut... -
#4 Oledre marha kiváncsi leszek! -
#3 Nem is rossz! El tudnék képzelni egy ilyet 5 év múlva a nappaliban. -
Zro #2 Remélem 2010-re már max az OLED mellett rúhat labdába. Megértem én, hogy minden bőrt leakarnak nyúzni a régi lcd technológiáról, mivel a profit mindenek felett, de azért mindennek van határa :) Ha már megcsinálták és tényleg ilyen jó, s fele a fogyasztása, akkor kinyomhatnák még idén, rengeteg energiát spórólhatna meg a világ ez alatt a pár év alatt is vele.
-
#1 Erről olvastam a PTO-n:D