482
-
#241 Igen,én is igy vagyok,ez és a Big Bang a legjobb sorozat ahol nincs rossz rész. -
#240 jajaja! jó ez a "feka" vonal... :D
csajom nem ismerte a sorozatot... mondtam neki, h kötelező jelleggel meg kell néznie... bele is kezdtünk. első évadot meg a másodiknak a 3/4-ét ledaráltuk vasárnap. annyira soxínű és soha nem unalmas kis sorozat ez, hogy simán csípném ha egy rész 48-50 perces lenne, meg ha az évad a 24-dik résznél érne véget...
és komolyan mondom, h az eddig nézett sorozataim közül ez az 1 az, ami soha nem okoz csalódást! /HIMYM is már csak árnyéka önmagának... etc/ -
#239 Nah ez nagyon nagy volt Kurvára birtam hogy Samurai kommandós cuccba volt végig meg mikor megállitotta a srácot. -
#238 wááá! az egyik legjobb rész volt! még mindig azt mondom, h a Californication a sorozatok közt No1. (megosztva a helyet a twin peaks-szel + az X-Files-szal... szvsz)
-
#237 ez a rész is kurvajó volt.
a vacsora rész mekkora volt már..:D
ennyi beteg állat perverzt egy asztalnál:D
runkle meg:D:D
nagyon jó szerintem idáig ez az évad. -
#236 Jah van xD -
#235 Csak lenne felirat:P -
#234 jó rész volt ez is :DD -
#233 Megan Good ot énis csipem :D -
#232 én még csak az elsőt láttam :/ de jó lesz ez érzem :D -
#231 na mi van, senki nem nézte még meg az új részt?:)
jó volt ez is, rza kurva nagy arc:D Megan Good meg -
#230 a korábbiak is ilyesmi hosszúságúak voltak, átlag 30 percesek. Ja és 12 rész/évad. -
#229 Nekem nagyon tetszik,az első rész is,és ez a második rész is kurva jó volt! Az még ok hogy 20perc...de miért ilyen rövid az évaaaad.... -
#228 ha csak ennyit szűrsz le belőle, akkor sztem nem neked való ... -
#227 Az 5. évad első rész után kissé szkeptikusan álltam az évadhoz de a második rész eloszlatta a kételyeimet. Nagy volt az időugrás az előző évadhoz képes. A második rész után után újra az a fura érzés kerített hatalmába ami akkor van mikor nézem ezt a sorozatot. Átélni az egészet!
Nagyon várom a folytatást! De még mindig elszomorít h ilyen rövidek a részek! -
#226 :p
amugy már kint van az első rész:) hát érdekes, nagy időlépés van a sorozat timeline-ján:D -
#225 drogozni is fog -
#224 igen, aztán egyre jobban süllyed lefelé :D
Faja sorozat, most jön januárban az 5. évad :P -
#223 -
#222 hát kb. ez, meg egyéb balhékba is belekeveredik :D -
#221 elkezdtem nézni a sorozatot és kb csak annyi történik benne hogy ducsovni minden nőtm megbaszik fog -emásis történni? :) -
#220 Californication(facebook)
6 days until the season premiere of Californication! -
#219 kicsit nagy volt az ugrás az időben... nagyon nem vágtam, h ki kivel van...
ettől függetlenül még mindig No1. a sorozatok között!
Meagan Good meg... -
simon7108 #218 mi akar lenni ez az S05e00?
a tvcountdown.com-on azt írja,hogy tegnap volt. -
#217 Énis ... az az igazi. -
#216 Csak lopott promo, mint tavaly, januárban kezdődik. Én megvárom a 720p-t :) -
#215 Californication.S05E01.SCREENER.XviD-CoCoJAMBO
"Megkezdődött!!!" -
#214 nembaj :) -
#213 Jaj nem figyeltem, azt hittem a 209re válaszolt :D -
#212 épp ezért az ötödik. -
#211 Gondolom a negyedik. Januárban kezdődik az ötödik. -
#210 Ez már hanyadik évad? -
#209 a madafakaaa visszatért:D
na rá is készülök az új évadra! -
#208 ilyenkor azért belegondolok milyen rossz a sziinész sorsa....:D -
#207 aaa igeeen:D -
#206 Hát ez kurva jó lesz,alig várom :D -
#205 fú le vagyok maradva a legutóbbi évaddal :/ -
#204 -
#203 -
#202 ja, feltűnt mikor sittysutty ledaráltam :/ egyébként rájöttem, hogy jól csináltam idén (meg tavaly), mert amit elkezdtem nézni sorozatokat már kijött belőlük egy két évad, és sokkal jobb egybe megnézni, mint heteket várni a részek között.