482
-
Blum #482 DON'T SAY MADAFAKA LIKE THAT IT MAKES ME MISS YOU! -
#481 Madafakaaaa :D
-
#480 madafakaaaaa, az a hang:D -
Blum #479 "Who puts a fuckin' bush there?" :DDD -
Ezt a video akárhányszor nézem meg mindig szakad röhögéstől..:D Klasszik Hank Moody, minden benne van róla ebben a videoban:D -
#477 -
#476 :DDDDD -
#475 -
#474 -
#473 Ez egy sorozat, tudod, kitaláció. Megértem, hogy a kielégületlenek féltékenyek lehetnek, vagy azok akikre nem tapadnak a nők, de azért még nem lesz szar. -
Blum #472 Ó te szegény, azt hitted, hogy ez egy reality? :( -
Zenszkij #471 nagy kamu xar az egész, na nehogymá mindenkit megbaxxon ez a fax, szánalmas szutyok az egész sorozat -
#470 Én is ledaráltam az utolsó évadot... Nem ájultam el tőle, volt 1-2 jobb rész, de semmi extra. Ennyi elég volt ebből a sorozatból, kiégett a végére, kb már minden szexuális poént, helyzetet lelőttek az előző évadokban. -
#469 Na ledaráltam az utolsó évadot, szerintem nem volt rossz, sokkal jobb volt mint a hatodik :) -
#468 Csatlakozom, hiányozni fog a sorozat, mindig szerettem ezt a kis könnyed 30 percet, sokszor nagy nevetésekkel.
Azért számomra Hank mindig úgy marad meg, mint az 1. évad 1 részének nyitójelentében: cigi a szentelt vízbe, és a nővérke oboáztatása :DD -
:( -
#466 Jó volt a zárás. Hiába nem volt már az igazi a sori az utóbbi években, azért baszottul hiányozni fog Hank "Mothefucker" Moody és a többi hülye..:D :( -
#465 felemás utolsó évad volt, nem a legjobb, de hiányozni fog :( -
ddany7 #464 szerintem meg ha mar ennyire húzták akkor
összejönnek, és happy ending.
Amúgy comment blogon elég pofás kis Hank Moody nap van :D Meg lehet nézni hány csaj is volt meg neki, illetve mik voltak a kedvenc jelentei, meg vannak képek egy "céges" buliról is.
-
hapi #463 Eddig azt gondoltam: " gyenge ez az évad de legalább nincs Becca" -
#462 Én már az előző évad 5. részénél skippeltem az egészet.
Nem is vagyok kíváncsi a maradékra. -
#461 1. Nagyon gyenge ez az évad. Rég be kellett volna fejezni a sorozatot -
#460 Nekem is darára vár az egész évad majd :) -
bcrics #459 Hány rész van még hátra?
Egyben gondoltam ledarálni az utolsó évadot. -
#458 hm
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
igaz :D
-
#457 Én meg arra gondoltam, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Becca még mindig rohadt irritáló. -
#456 Fogalmam sincs milyen lezárást találtak ki az egésznek. 11. Rész után is csak arra tudok gondolni, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
egyedül marad.
-
#455 én is lemaradtam, 8-9-10 most jön lefele, de én még ma meg akarom nézni^^ -
Blum #454 En most par hettel lemaradtam,mostmar megvarom a veget aztan majd omlesztve lenyomom. -
ddany7 #453 9.rész már végre arról szólt, amiről szerintem az 1.résznek is kellett volna kb. Ez tetszett. Végre nem volt a hülye gyerek :D meg a TV-s cuccos -
#452 Ez a Terry vajon mi lenne?:D -
bcrics #451 http://velvet.hu/galeria/velvet/celeb/2014/05/26/szex_kaja_panik_amikor_nem_a_drogrol_kell_lejonni_az_elvonon/7 -
#450 köszi! -
#449 Itt már van -
#448 Csak én nem találok angol feliratot s07e06-hoz? Románt, brazilt, meg bulgárt találtam, angolt nem. -
#447 Ez de egy beteg rész volt.:D Elsőnek mikor felbukkant a srác nem örültem neki, de nagy arc, kurva jó párosok Hank-el! -
#445 Ez egy a gyerek nem normális :D -
#444 Kanadában egy résszel előrébb jár. -
#443 3 rész nagyon jó volt. -
ddany7 #442 én most a 4ik részt néztem. nem értem, hogy van ez, hogy mindig 1 résszel előrébb lehet már nézni, mint amit elvileg leadnak.
na de ez is kissé semillyen volt. :(