Jövő héten folytatódik a Prison Break!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár ezeket a részeket már láttam felirattal, párat..
Virtuál Tuning Fun>> http://jvt.hu
"szidod winnie-t, pedig te vagy a szánalmas"
na-na ne ilyen keményem mert még gyérgörcsöt kapsz
ez kb a "ne szídd winniet mert megmondalak az apunak" kategória sifkiam. senki nem mondta, hogy aki nézi, vagy tetszett neki az szar ember, úgyhogy sürge vegyél vissza inkább te az arcodból. mit nem lehet azon érteni, hogy az elsõ szezon tetszett, a 2.ról úgy éreztem jóval szarabb és a végén nyomtam rá egy cancelt? egy szar rész után kellett volna tennem ez, mikor még akár javulhat is a színvonal, baromarcú?...
ja persze neked fogalmad sincs, mert ez az egy sorozat amit végigizgulsz a barátaiddal, a "the best", hát gratulálok xD
boohoo, cry me a river...
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
Viszlát és csak így tovább!
<#eljen>#eljen>
Nem volt szar csak gyengébb az elsõ évedhoz képest. Egyébként meg elég nehéz lenne véleményt alkotni és összehasonlítani a 2 évadot ha az egyiket nem láttam volna <#guluszem1>#guluszem1>
De én már mondtam korábban, hogy ha a 3. évad szintje is láthatóan csökkeni kezd akkor nem fogom nézni 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Egy dolgot visszavonnék, nem hihetetlenül gagyi (ez túlzás), hanem szerintem az elsõ szezonnál gagyibb, jóval.
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
de a lényeg, ami akkor nem jött le: próbáltam utalni rá mennyire vicces, hogy valaki annyira akaratgyenge, hogy szerinte gagyi sorozatokat néz.
én spec. jókat nézek. (sõt, szerintem a legtöbben jókat néznek.) oké, helyesbítek. olyanokat nézek, amiket jónak tartok (nyilván az ízlésemnek is vannak ficamai). sorry, de ha valami nekem nem tetszik, akkor nem fogok ott görnyedni 5-7-9 évig elõtte.
sorry, de efölött tényleg nem tudok napirendre térni, még akkor is csak, ha heti 40 perc.mert annál nagyobb zombiság nincs szerintem, hogy egy amerikai vállalat legyárt valamit és az ember bár tudja, hogy nem jó, de mégis fogyasztja. egy a szerencse, hogy nem mindenki ilyen zombi. vannak, akik abbhagyják a fogyasztást, amikor valami rossz nekik. és, ha elég sokan hagyják abba, akkor a vállalat eltünteti a termékét a piacról.
jó, azt készséggel elismerem, hogy az amerikai gyártó éppen abban bízik, hogy minél többen így bezombulnak. de, ha valaki csak egy sorozatot néz és pont olyat, amit gagyinak tart... nos, az túlságosan is a fogyasztói társadalom gyermeke. elõttem a kép a prison break 9. évadában, hogy mekkora kínszenvedés lesz nézned, de ami muszáj, azt muszáj...
Te egyre szánalmasabb vagy ha PB-rõl van szó<#szomoru1>#szomoru1>. Bármilyen negatív kritika elhangzik te elõugrasz egy bokorból és direkt, látványosan szembehelyzekedsz azzal. Biztos azért van ez mert azt hiszed magadról, hogy a te véleményed kicsit is mérvadóbb másokénál. El kell szomorítsalak, szerintem a legtöbben leszarják. Szal nem kell erõlködni a PB második része szar volt az elsõhoz képest. Ha heti 40 perc-tõl meg valaki zombi akkor te nem tudom mi lehetsz azzal a számtalan sorozattal ami elõtt ott kockulsz a monitorod/tvd elõtt napról napra.
Megnéztem, mert utálok sorozatot félbehagyni, ráadásul volt 1-2 jó rész ami miatt reménykedtem hátha tetszeni fog de a végére azt a következtetést vontam le, hogy mégsem... Ha neked ezzel bármi bajod van lehet menni a sarokba sírni, gyökér barátom -------><#kocsog>#kocsog><#mf2>#mf2><#wave>#wave>
Amúgy szerintem még lesz vagy 2-3 évad. Mert a 2.é vadot többen nézték mint az elsõt.
A 2. szezonon már érzõdött a rókabõr/rétestészta effekt (persze még így is kiemelkedõ volt sok más sorozathoz képest). Reméljük a 3. sorozat egy kicsit kiszámíthatatlanabb lesz (nem, ne jöjjön vissza Kellerman xD) és megközelíti az 1. széria színvonalát (és nem mellesleg elkezd végre közelíteni egy jó kis befejezés felé...)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
(btw, jól értem, aki volt olyan zombi, hogy végignézett egy szerinte lapos második évadot? nem térek magamhoz. aki így tett, az végképp ne panaszkodjon, hiszen az õ torkán minden sz*rt le lehet nyomni és 10 évadon keresztül lesz a fox rabszolgája.)
Blackmail the Universe
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz
De sajnos még nem<#rinya>#rinya>
PSN ID.: Beegabor
Az 1. évad dvd-n kár hogy csak jövõre jön😞
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!