27
  • John1987
    Várom h kezdődjön, márcsak fél nap.. :)
    Bár ezeket a részeket már láttam felirattal, párat..
  • Iwant2Belive

"szidod winnie-t, pedig te vagy a szánalmas"

na-na ne ilyen keményem mert még gyérgörcsöt kapsz
    ez kb a "ne szídd winniet mert megmondalak az apunak" kategória sifkiam. senki nem mondta, hogy aki nézi, vagy tetszett neki az szar ember, úgyhogy sürge vegyél vissza inkább te az arcodból. mit nem lehet azon érteni, hogy az első szezon tetszett, a 2.ról úgy éreztem jóval szarabb és a végén nyomtam rá egy cancelt? egy szar rész után kellett volna tennem ez, mikor még akár javulhat is a színvonal, baromarcú?...
    ja persze neked fogalmad sincs, mert ez az egy sorozat amit végigizgulsz a barátaiddal, a "the best", hát gratulálok xD
    boohoo, cry me a river...
  • retromin
    Szerintem meg nangyon jó volt a második rész is, mi a haverokkal tűkön ülve vártuk mindig a következő részt, ez teljesen ízlések és pofonok sztem... winnie-nek igaza van, minek nézted ha nem jött be... Egyébként meg vegyél vissza az arcodból mert q*vára idegesítő vagy... szidod winnie-t, pedig te vagy a szánalmas...

Viszlát és csak így tovább!
  • Atisz #24
    "még így is kiemelkedő volt sok más sorozathoz képest"

Nem volt szar csak gyengébb az első évedhoz képest. Egyébként meg elég nehéz lenne véleményt alkotni és összehasonlítani a 2 évadot ha az egyiket nem láttam volna

De én már mondtam korábban, hogy ha a 3. évad szintje is láthatóan csökkeni kezd akkor nem fogom nézni :)
  • lee56
    detto :)
  • Iwant2Belive
    Ja a mások, dolog, hogy a te emelkedett gondolkodásodat követve egy sorozatnál a cancel csak egyféle képpen lehetséges, nem számít, hogy előtte tetszett vagy lát e még az ember esélyt a javulásra, EGY rossz rész után keményen oda kell csapni a 'cancel' button-ra azonnal nehogy az amerika filmipar zombiaivá váljunk. Na ne röhögtess már LMAO!
    Egy dolgot visszavonnék, nem hihetetlenül gagyi (ez túlzás), hanem szerintem az első szezonnál gagyibb, jóval.
  • Iwant2Belive
    Hogy mennyire feleslegesen erőlködsz itt ezzel az álprofin előadott, vérgatyi, oktondi és nevetséges eszmefuttatással, mi sem bizonyítja jobban, hogy én canceleztem a PB-t a 2. szezonnal. Ez ennyi. Hiába fröcsögsz itt mint mindíg, hogy te jobban tudod még ezt is, hogy ki mit néz majd... Ez megint csak arra bizonyíték, hogy nálad az ellentétes vélemény valami kóros elmebajt válthatott ki, hiszen ez tisztán látszik az állandóan támadó, kioktató kommentjeiden. De hát az a bolond aki rajtad felhúzza magát, ugyhogy további jó mulatást
  • winnie
    látom az iróniát még mindig elég nehéz értelmezni (sorry, én nem kenem vágom ezeket a rajzol mosolygós figurákat ennyire, máskot beteszek én is egyet, bár kicsit gyerekesnek tűnik.), akkor magyarázok - az én hibám: tipikus fórumos magatartás ugyanis ez a "az x. évad jobb volt" - annyira tipikus, hogy ilyet én is írok. az meg még tipikusabb, amikor valaki meg akarja magyarázni a másiknak, hogy miért nincs igaza neki, ha ízlésről van szó.

de a lényeg, ami akkor nem jött le: próbáltam utalni rá mennyire vicces, hogy valaki annyira akaratgyenge, hogy szerinte gagyi sorozatokat néz.
    én spec. jókat nézek. (sőt, szerintem a legtöbben jókat néznek.) oké, helyesbítek. olyanokat nézek, amiket jónak tartok (nyilván az ízlésemnek is vannak ficamai). sorry, de ha valami nekem nem tetszik, akkor nem fogok ott görnyedni 5-7-9 évig előtte.

sorry, de efölött tényleg nem tudok napirendre térni, még akkor is csak, ha heti 40 perc.mert annál nagyobb zombiság nincs szerintem, hogy egy amerikai vállalat legyárt valamit és az ember bár tudja, hogy nem jó, de mégis fogyasztja. egy a szerencse, hogy nem mindenki ilyen zombi. vannak, akik abbhagyják a fogyasztást, amikor valami rossz nekik. és, ha elég sokan hagyják abba, akkor a vállalat eltünteti a termékét a piacról.

jó, azt készséggel elismerem, hogy az amerikai gyártó éppen abban bízik, hogy minél többen így bezombulnak. de, ha valaki csak egy sorozatot néz és pont olyat, amit gagyinak tart... nos, az túlságosan is a fogyasztói társadalom gyermeke. előttem a kép a prison break 9. évadában, hogy mekkora kínszenvedés lesz nézned, de ami muszáj, azt muszáj...
  • Iwant2Belive
    "a második mérföldekkel jobb volt."
    Te egyre szánalmasabb vagy ha PB-ről van szó. Bármilyen negatív kritika elhangzik te előugrasz egy bokorból és direkt, látványosan szembehelyzekedsz azzal. Biztos azért van ez mert azt hiszed magadról, hogy a te véleményed kicsit is mérvadóbb másokénál. El kell szomorítsalak, szerintem a legtöbben leszarják. Szal nem kell erőlködni a PB második része szar volt az elsőhoz képest. Ha heti 40 perc-től meg valaki zombi akkor te nem tudom mi lehetsz azzal a számtalan sorozattal ami előtt ott kockulsz a monitorod/tvd előtt napról napra.
    Megnéztem, mert utálok sorozatot félbehagyni, ráadásul volt 1-2 jó rész ami miatt reménykedtem hátha tetszeni fog de a végére azt a következtetést vontam le, hogy mégsem... Ha neked ezzel bármi bajod van lehet menni a sarokba sírni, gyökér barátom ------->
  • fodi91
    Amit winnie mondott inkább a második része az érdekes. Ha olyan szar volt a 2. évad akkor minek néztétek végig? Mert ez azt jelenti, hogy ha egy sorozatnak jó az első évada és húzzák 10 évadig akkor ha a következő 9 szar akkor is megnézitek.
    Amúgy szerintem még lesz vagy 2-3 évad. Mert a 2.é vadot többen nézték mint az elsőt.
  • Atisz #17
    Ezzel a véleménnyel szerintem egyedül vagy.

A 2. szezonon már érződött a rókabőr/rétestészta effekt (persze még így is kiemelkedő volt sok más sorozathoz képest). Reméljük a 3. sorozat egy kicsit kiszámíthatatlanabb lesz (nem, ne jöjjön vissza Kellerman xD) és megközelíti az 1. széria színvonalát (és nem mellesleg elkezd végre közelíteni egy jó kis befejezés felé...)
  • winnie
    a második mérföldekkel jobb volt.

(btw, jól értem, aki volt olyan zombi, hogy végignézett egy szerinte lapos második évadot? nem térek magamhoz. aki így tett, az végképp ne panaszkodjon, hiszen az ő torkán minden sz*rt le lehet nyomni és 10 évadon keresztül lesz a fox rabszolgája.)
  • AZTA
    el már csak azért sem laposodik mert az elsőben Scofield-ot körül forog minden, a másodikba meg már mindenki megy a maga feje után
  • Iwant2Belive
    Egyetértek, az elsőben volt jóság bőven, már majdnem fan lettem, de a 2. számomra hihetetlen gagyi lett. LEhet jót tesz a sorozatnak ha újra visszatérnek a gyökerekhez mert láthatóan ezzel a kinti macska egér dologgal nem nagyon tudtak értelmes dolgokat összehozni. Mondom mégegyszer 'szerintem' mielőtt megugat valami fan akinek ez a best sorozat evör.
  • Osikaaa
    az elso evad fenyevekkel jobb mint a masodik.Hihetetlenul ellaposodik a szeria. A harmadik viszont ujbol erdekesnek igerkezik
  • AZTA
    sztem meg érdemes lesz megnézniük azoknak akik nézték az első évadot, mert tényleg változatosak lesznek a helyszínek és sztem izgalmasabb, fordulatosabb is mint az első évad
  • bertino
    :DDDD
  • Su0my
    nem tudom én már eléggé untam az első évadban is, hogy reklám előtt két perccel jött egy aligsejthetőéshűdeváratlanfordulat, ami többé-kevésbé kiderült a reklám után és a végére jött egy jajlerágomakörmömerreaztánténylegkiszámítotthűdeizgi csel a történetben, nehogy bárki kihagyja a következő betojokolyanizgi részt. nézhető, főleg, ha fáradt az ember és nincs mit tennie+nem akar gondolkodni, de szerintem sucks.
  • Tinman #9
    Ja-ja 2. széria elég light volt :-/
  • tommyg
    Már láttam én is, de emlékezet frissítésként megnézem, na meg kiváncsi vagyok Mahone hangját hogybaszták el! :-)
  • polarka
    Mivel már láttam, nem nézem meg TV-ben, sok haverom is így van ezzel.
  • Ginos
    Szerintem pedig kurv@ jó a 2.évad is!!!!!!! Jöjjön már a 3.
  • scooterbr
    Már azt hittem a 3.évad kezdődik.
    De sajnos még nem
  • Seth
    legvontatottabb 2. széria ever ^^, de azért várom a 3. évadot, hogy mi lesz szkófilddel
  • Csaba007
    Király!!!!!!!!
    Az 1. évad dvd-n kár hogy csak jövőre jön:(
  • REALista
  • gyuri12
    JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ khm jajj de jó!