Leárazások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BBird
Mammut Saturn:

Black&White 2 - 1990
City Life - 490
Fire Department 3 (vagy mi a címe) - 490
Battlefield Vietnam - 1990
Battlefield Deluxe - 1990
BBird
Jaja, Zóanagyvarázsló jól mondja.
FlatOut 2 sosem jött ki más kiadótól, Magyarországon. És akkor is 1990 volt. Most is. :-)
Legfeljebb konzolra, idehaza PC-re csak az EVM-es verzió jelent meg. Méghozzá mindjárt premierkor. Mellesleg meg lehet venni utólag is.
zsolt9999
nem igaz a tscoba én láttam 12990ft-ért akkor viszont még nem evm-se volt
és akkor úgy döntöötem inkáb letöltöm

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

BBird
Az mondjuk érdekes lenne, ha annyiért vetted volna. Vatera vagy ismerõs árulta? :-)
BBird
Most tudom, hogy rossz hasonlat, de ha a méregdrága sajtot szereted, de nincs rá pénzed, akkor sem lopod le a boltok polcairól, nem? :-)

Megértem az iskolásokat amúgy, de nem hiszem, hogy anyu-apu sajnálna a gyerektõl 1990 -t egy olyan cuccért, amit mondjuk imád a kölyök. :-)
Én most júliusban vettem a WoW-ot 2877 Ft-ért.

"Everything that happens, happens for a reason"

ruffirant
nah akor tudod hogy elég nehéz ugy megkeresni a pénzt és ha már megvan az ember inkább elbulizz vagy félrerakja.nem játékokat vesz.bár hogyha a szülei télleg tömik zsebpénzzel akkor hadd vegye meg.én amit összeszedek kis pénz azt elrakom és abol próbálom jövö nyárig kihuzni.

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

trogerzsiger
én 14 vagyok :D

BBird
Õszintén? Rengeteget diákmelóztam. Mondjuk úgy 16 évestõl 23-ig. Volt teljes munkaidõben, volt éjszakaiban, vidéken...
Kivéve a szórólapozást és McDonald's -t, végigmentem szinte mindenen.
Leggázosabb melótól a legjobbig. :-)
ruffirant
öszintén te próbáltad már a diák munkát?föleg most hogy 16 éve kor alatt nem alakalmazhatnak gyerekeket elég nehéz munkát találni.én 15 vok a nyáron dolgoztam egy asztalosnál + szorolapoztam és igy sikerült kb olyan 40-50 ezret összeszednem.és még nem is fizetnek rendesen

BBird
Vagy akik ezeket a "nem veszem meg eredetiben" címmel ellátott hozzászólásokat ejtik, esetleg mind az iskolás kategória? (Ez sem mentség egy játékosnál, anyu-apu úgyis mindig ad pénzt, meg ott a diákmeló is) ;-)
BBird
És azon nem gondolkoztatok el, hogy ami tetszik, és leárazzák mondjuk 1990 -re, megvegyétek?
Csuhai G
"Csak azokat veszem meg eredetiben, amiknek a multi részét csak eredetivel lehet tolni"
Én is ugyanígy vagyok vele. :)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Prince of Máté
Én csak azokat veszem meg eredetiben, aminek a multi részét csak eredetivel lehet tolni(pl BF2), vagy nagyon tetszik.( god of war 2)

Tudom van ott tört szerver,de nagyon kevés.

CzGobe
10-20 között

eom$

jazzy
A WoWom eredeti egyébként általában nem fognak meg annyira a játékok, hogy eredetiben megvegyem õket. Kivételt képez a Half-Life és a Diablo2.. Nameg a heroes3
"én általába elöször leszedem a játékot kipróbálom és ha nagyon tetszik akkor veszem meg.eddig egyedül a rise of nation-sal voltam igy"

:))
No offense. Egyébként hasznos topik.
ruffirant
én általába elöször leszedem a játékot kipróbálom és ha nagyon tetszik akkor veszem meg.eddig egyedül a rise of nation-sal voltam igy

BBird
Úgy kb 70-80.
És ezek többsége ilyen akciós kereten belül lettek véve. A legdrágább játékom a CoD és HL2, 5e körüli áron vettem anno. :-)
trogerzsiger
:DD

Banyapapa
háugyköbö 40

<#idiota>

0 XD

trogerzsiger
itt kinek hány eredti játéka van?

BBird
Közben eszembe jutott még pár olcsóság MM-bõl:

Secret of Lost Cavern - 990
Harry Potter és a tûz serlege - 1990
BBird
Na ez a kedvencem, hogy vkinek a kedvenc játéka is tört változatban van meg. Az meg a másik, hogy ez a játék a megjelenése pillanatától csupán csak 1990 ft -ba került. :-)
zsolt9999
én nekem nem erdetibe van meg de meg van és ez a kedvencem

<#integet2>
flatout 2-t vegyétek meg, 2000 hufért adják, és nagyon jó játék

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!

bodesz
az a kártya a lényeg.
sorry chatelek kb xD

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
de hát.hülyékvoltak hogy nem a mûanyag tokba rakták ki azokat is
csak egy fólia volt rajta...és benne meg van 1 kártya .akkora mint telefonkártya.

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
nekem durván van 8(-1 mert wow bc csak kieg...) eredeti játékom
fear,race driver 2,wow,wow bc,hl2,gtr,splinter cell chaos theory,cs cz.
de látom vannak olcsó gamek lehet veszek vmit :o

trogerzsiger
huh, <#wow2>

bodesz
multkor láttam valami boltban ahogy 2srác nézik mittudnak ellopni.rájöttem hogy nem valamit hanem wow gamecardokat akarnak lopni xD
ügyesen kivoltak rakva a gamecardok kb 15-20db(nagyobb bevásárló központ volt szal nem kisbolt).szépen berakták a kosárba mindet elmentek mintha vásárolnának késöbb láttam jönnek vissza és visszarakták az összes gamecardot.odamentem megnéztem 1 dobozt.felvolt vágva a csomagolás és hiányzott belõle a kód xD...1 gamecard 8000ft vagy 9000már énsem tudom.és az 20szor vagy 15ször...nemkevés pénz...

CzGobe
mert nagyon sokan csak oda járnak és ezért megtehetik, h nem scalogatják a vásárlókat holmi akciókkal

eom$

BBird
Egyébként én az 576 -ban szoktam a legritkábban nagy akciókat látni. Leszámítva az EVM -es termékeiket (3in1).
BBird
Lopás elleni tok lehet szar bárhol, ez nem Tesco specialitás. Hogy nincs a boltban, az is elõfordulhat bárhol.
Drágábbak? Amíg CDGalaxisban 4000 körül volt a MoH:Pacific Assault, addig én Tesco -ban 1990 -ért vettem.

Lényeg, hogy bárhol lehet drágább egy cucc, de olcsóbb is. :-)
trogerzsiger
hopsz kimaradt hogy nfsu2

trogerzsiger
drágábbak, és én egyszer vettem ott vagyis csak akartam de úgy rárakták azt a lopás elleni szart, hogy nem tudták leszedni, másik meg nem volt.. szal szívtam. De lehet csak én vagyok így a tescoval

Mighty
Miért? A tescoban ráraknak a cd korongokra valami gazdaságos bizbaszt?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

trogerzsiger
csak a hülye vesz tescoban játékot :D játékot vagy cdgalaxisban vagy 576ban kell venni! szerintem

zsolt9999
és a need for speed carbon már csak 7999FT

zsolt9999
a bf2-õt most vettem meg a media markt-ban 1999FT-ért

jókat nevetek pl: tesco újságokon stb. ,hogy Fifa07 még mindig 10 ezer fölött! Lol és csodálkoznak, hogy sok a hamisítás.

trogerzsiger
megvenném, csak vaternál van a pízem és nem adja oda :D

Yoda001
annak az árát nem fogják csökkenteni soha.. max használtan kapsz.. most 10 rugo :)

http://9gag.com/gag/5135249

trogerzsiger
ki milyen néven tolja a bfet? Plackó! a bolti cshez még jár egy hl dm meg dod:s szerintem megéri, én is megvettem. ha valki lát occsé tdut szoljon!

Dani182
Saturnban ha jól emlékszem a 990 Ft-os kupacban volt pár jó Ubisoft exclusive játék.
Pl: Far Cry, Prince of Persia Warrior Within, Splinter Cell (valamelyik), Beyond Good and Evil...

Solid Snake
Én a CD Galaxisban vettem a BF2 deluxe edition-t 4000ft-ért!
Megérte <#violent><#worship><#hehe>
Csuhai G
CD Galaxis:
GT Legends: 1990 FT

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Kandurexet tudom idézni: Ezek kurva jó árak!
Még szerencse, hogy nemrég vettem meg a Battlefield 2-t 7500 FT-ért..! <#szomoru1><#wow3>